trasy, skiny, mody jest to temat do prezentowania swojej tworczosci, ja z trzecim prowadzimy 1 wlasny topic gdzie prezentujemy swoje skiny, nie tworzymy kolejnych bezmyslnych tematow, mogles zapytac na shitboxie lub w grze, ale co tam się będziesz meczyl, latwiej napisac topic i czekac az ktos wszystko poda na tacyCaptain Jack Sparrow wrote:A Jakie tematy są dla was do zniesienia? Tylko głupie skiny by TRZ3CI, seque itp. itd.?? Na co mi skiny? Sam se mogę zrobić lepszy, który mI się będzie podobał. TO jest spam
Tmx puzzle 3
Tmx puzzle 3
Tmx puzzle 3
No wiecie, wg. mnie to chyba tu jest najlepsze miejsce żeby to wrzucić... Bo w grze, wszyscy powiedzą, że nie mają pojęcia i czasu, i żeby się na tmpl spytał... Na SB powiedzą, że to temat na forum, a na PM(PW), albo GG to chyba wszystkim z tmpl nie będzie pisał, bo to by było jeszcze gorsze... Problem wg. mnie błachy (ja bym pominął tą różnicę), ale jak ktoś już chce się czegoś o tym dowiedzieć to najlepiej tutaj...
- Captain Jack Sparrow
- Gangsta Mapper
Tmx puzzle 3
warn za obraze? A w ogóle to po co ta dyskusja, nie miałem zamiaru się kłócić, tylko spytać czy ktoś był na tyle dobry, by przejechać tmx puzzle 3 szybciej niż 45:50. Można na was liczyć... :?Kamilos wrote::shock: Ładnie ten Captain Jack Sparrow jest powalony.
Tmx puzzle 3
A czy ja Cię obrażam?Ja tylko stwierdzam faktCaptain Jack Sparrow wrote:warn za obraze?Kamilos wrote::shock: Ładnie ten Captain Jack Sparrow jest powalony.

Tmx puzzle 3
Muszę przyznać, że zaciekawiła mnie ta dyskusja w tym temacie. Autor tematu nie jest w/g mnie nobkiem, a że nie znałem trasy, o której mowa, postanowiłem ją ściągnąć, żeby wyrobić swoje zdanie.
Na pierwszy rzut oka wygląda ona na zwykły multilap, ale po kilku próbach przejechania jej widać, że nie jest to takie proste. Gdzieś zakamuflowany został jeden CP i nie zalicza czasu przejazdu. Muszę dokładniej poszukać to pewnie znajdę
. Ciekawe jest również to, że replaye z tej trasy choć są na TMX, to nie można ich sobie ściągnąć, więc nie jest tak prosto.
Uważam, że temat jest ciekawy, choć po pierwszym poście kompletnie nie wiedziałem o co biega.
Ok, wracam do zagadkowej trasy
.
W końcu znalazłem dojazd do tego "ukrytego" CP i mój czas to 52.72
.
Obecny rekord na tą chwilę to: 40.07, czyli jest krótsza droga, ale to już dla supermaniaków. Trzeba przyznać, że to ciekawa łamigłówka^^. Może, kiedyś jeszcze do niej wrócę
.
Na pierwszy rzut oka wygląda ona na zwykły multilap, ale po kilku próbach przejechania jej widać, że nie jest to takie proste. Gdzieś zakamuflowany został jeden CP i nie zalicza czasu przejazdu. Muszę dokładniej poszukać to pewnie znajdę
Uważam, że temat jest ciekawy, choć po pierwszym poście kompletnie nie wiedziałem o co biega.
Ok, wracam do zagadkowej trasy
W końcu znalazłem dojazd do tego "ukrytego" CP i mój czas to 52.72
Obecny rekord na tą chwilę to: 40.07, czyli jest krótsza droga, ale to już dla supermaniaków. Trzeba przyznać, że to ciekawa łamigłówka^^. Może, kiedyś jeszcze do niej wrócę
Last edited by Jurek on 30 March 2008, 15:27, edited 1 time in total.
Tmx puzzle 3
Nie wiem czy dobrze widzę, ale zdaje mi się że jak ktoś jest mniej znany na forum bądź grze to odrazu zostaje zbluzgany, olany a wszyscy uważają go za neokida. Każdy ma prawo założyć temat gdzie chce rozwiązania swojego problemu. Ten akurat problem nie został za bardzo rozwinięty przez pana sparowa, ale myślę, że każdy zrozumiał o co mu chodzi.
Jak już pisałem on szuka tylko pomocy ze strony trackmaniaków. Mapa niba tak jest do bani, ale to jest taki jak by konkurs logiczny kto znajdzie najszybszą drogę i będzie jeszcze nią umiał szybko przejechać.

Co do samego tematu próbowałem znaleźć jakąś szybką drogę ale poniżej 44 sek nie udało mi się zejść. A i sumie mogę napisać że i iam ma trochę racji:
Off: Uważam też że poziom tmpl coraz szybciej się zmniejsza
Jest to tylko i wyłącznie moje zdanie. Jeśli kogoś obraziłem to przepraszam.
Dziękuje za uwagę. Pozdro

Ozborn wymagasz szacunku a sam nie szanujesz ludzi. Pytanie tego typu sam bym umieścił w ty dziale. I odrazy chcesz żeby dostał warna -.- . Ma człowiek problem to się pyta na forum. I w tym celu zostało ono stworzone, żeby wymieniać się opiniami pokazywać swoją twórczość bądź szukać na nim pomocy. Twoim zdaniem też pan sparow nabija posty. Czy twoim zdaniem przez 2.5 miesiąca napisanie 40 postów można nazwać ich nabijaniem?OZBORN wrote:weź człowieku udław się o czym ty w ogóle piszesz?
po pierwsze to jest chyba pytanie(a do tego jest inny dział)
po drugie nie wiadomo o co Tobie chodzi
napisz konkretnie...a nie nabijasz posty...![]()
(ostrzeżenie mu ;ppp)
To jest tylko mocniejsza odpowiedź na krytyke.diablo wrote:A warn za to gdzie?Captain Jack Sparrow wrote:mam głęboko gdzieś te zasrane posty![]()
. Po prostu męcze się nad mapką co TMX zrobili jako wyzwanie kto przejedzie pierwszy, i za cholere nie umiem przejechaćjej szybciej niż 45:50, a inni jadą po 41.04. Myślałem że ktoś się tym iteresuje, a nie od razu mnie z błotem miesza, weź się odwal OZBORN, p***dole wasze posty
, mam je w d*pie! I jest to mapa to TMN a nie TMU:
http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... 65250#auto
Ozborn popatrz co ty napisałeś na początku, a zrozumiesz jego zachowanie.OZBORN wrote:właśniemiej mnie gdzie Ci się podoba ale jak dla mnie to nie był temat na ten dział wiec się trochę zdziwiłem
a tu od razu używasz wulgaryzmów takich jak d*upa , pier**le a poza tym ja nie umiem sam się odwalić ;p ktoś umie?
a i te błoto..pff też mi coś...
MaksiuMAXERRR wrote:koleś....
po 1: po co zakladasz taki temat. na cholere mi wiedziec ze ty masz problem z przejechaniem jakieś tam trasy ( zreszta ona do bani jest, ma tylko awardy bo jest na tmx showcase.. )sekunde....
Jak już chyba pisałem 2 razy, forum od tego jest żeby szukać na nim pomocy. I jeśli gość ma okazje żeby się wszystkiego szybko dowiedzieć to takowy temat zakładaSeque wrote:nie tworzymy kolejnych bezmyslnych tematow, mogles zapytac na shitboxie lub w grze, ale co tam się będziesz meczyl, latwiej napisac topic i czekac az ktos wszystko poda na tacy
Kamilos to chyba nie czytałeś postów innych ludziKamilos wrote::shock: Ładnie ten Captain Jack Sparrow jest powalony.
Co do samego tematu próbowałem znaleźć jakąś szybką drogę ale poniżej 44 sek nie udało mi się zejść. A i sumie mogę napisać że i iam ma trochę racji:
Specjalnie wyłączyli opcje pobierania replayi, żeby się ludzi bawili, żeby każdy widział kto najszybciej znajdzie odpowiednią drogę.iAm wrote:A może poczytacie opis na tmx i zastosujecie się do niego? Każdy ma znaleźć SWOJĄ najszybszą trasę, nie tak, że całe tmpl pojedzie jedną trasą... ;f Trochę szacunku.
Off: Uważam też że poziom tmpl coraz szybciej się zmniejsza
Jest to tylko i wyłącznie moje zdanie. Jeśli kogoś obraziłem to przepraszam.
Dziękuje za uwagę. Pozdro

Tmx puzzle 3
Przesadziłeś baranie. Jeśli kiedykolwiek zrobisz jakikolwiek skin, który będzie leszpy niż nawet najpierwszy skin sequego lub trzeciego, to możesz się wypowiadać na ten temat. g*wno zrobiłeś dla sceny, Trzeci i Seque robili niejeden skin dla teamów, które liczą się na scenie, więc (sorry za przekleństwo, ale inaczej się tego nie da określić) s***dalaj z durnymi tekstami na temat "niezbędnych tematów na tmpl", skoro Twój wygrałby w kategorii najmniej inteligentnego tematu a.d 2008. Czemu? Już tłumaczę:głupie skiny by TRZ3CI, seque itp. itd.?? Na co mi skiny? Sam se mogę zrobić lepszy, który mI się będzie podobał
Powód 1:
na stronie tm-exchange jest wyraźnie napisane, by nie pytać na forum itp, by znaleźć własny najszybszy sposób na przejechanie trasy. By nie zabić ducha zdrowej rywalizacji ogólnojednostkowej pomiędzy graczami z całego świata.
Powód 2:
Teksty w stylu "mogę zrobić lepszy" przy skinach Trzeciego i Sequego są co najmniej obrazą dla nich, dla teamów i osób, które tychże skinów używają. Ja wiem, że ja bym lepszych nie zrobił, ale pisać, że zrobisz bez problemu lepszy, na dodatek nie poparte żadnymi dowodami, jest idiotyczne i pozbawione sensu. Ja np. w moich tematach odnośnie filmików nie piszę że zrobię lepszy od np. Vegasa, nie kwestionuję, że jest lepszy w tym fachu, bo wiem, że tak jest.
Więc, reasumując, zamknij już kurna mordę, bo sapiesz jak pijane dziecko we mgle.
Tyle ode mnie, jak masz jakieś ale to pisz...
Tmx puzzle 3
To może jakiś pojedynek na skiny 
Tmx puzzle 3
Wiesz Yorgi, jak sparoł ma odwalić taki pojedynek na skiny jak pojedynek na tmx o najlepszy czas to zadaj sobie pytanie: ma to sens?
Tmx puzzle 3
spoko iAm, w zartach to napisalem. Zwyciezce mielibysmy jeszcze przed rozpoczeciem 
Tmx puzzle 3
ble, ble, ble..... Piszcie na temat, a prywatne animozje załatwiajcie na PW :shock: .
Tmx puzzle 3
diav3l każdy może szukac pomocy na forum i pisać o tym temat, ale trzeba się trzymac zasad:
- zapytaj innych zanim napiszesz
- sprawdz forum (bo chodzilo o to, ze nie mogl sciagnac replaya z danym czasem) jeśli już kiedyś to było to po co pytac o to ponownie
- zapytaj innych zanim napiszesz
- sprawdz forum (bo chodzilo o to, ze nie mogl sciagnac replaya z danym czasem) jeśli już kiedyś to było to po co pytac o to ponownie
Tmx puzzle 3
@ Jurek
Przesadziłeś baranie. Jeśli kiedykolwiek zrobisz jakikolwiek skin, który będzie leszpy niż nawet najpierwszy skin sequego lub trzeciego, to możesz się wypowiadać na ten temat. g*wno zrobiłeś dla sceny, Trzeci i Seque robili niejeden skin dla teamów, które liczą się na scenie, więc (sorry za przekleństwo, ale inaczej się tego nie da określić) spier**laj z durnymi tekstami na temat "niezbędnych tematów na tmpl", skoro Twój wygrałby w kategorii najmniej inteligentnego tematu a.d 2008. Czemu? Już tłumaczę:głupie skiny by TRZ3CI, seque itp. itd.?? Na co mi skiny? Sam se mogę zrobić lepszy, który mI się będzie podobał
Powód 1:
na stronie tm-exchange jest wyraźnie napisane, by nie pytać na forum itp, by znaleźć własny najszybszy sposób na przejechanie trasy. By nie zabić ducha zdrowej rywalizacji ogólnojednostkowej pomiędzy graczami z całego świata.
Powód 2:
Teksty w stylu "mogę zrobić lepszy" przy skinach Trzeciego i Sequego są co najmniej obrazą dla nich, dla teamów i osób, które tychże skinów używają. Ja wiem, że ja bym lepszych nie zrobił, ale pisać, że zrobisz bez problemu lepszy, na dodatek nie poparte żadnymi dowodami, jest idiotyczne i pozbawione sensu. Ja np. w moich tematach odnośnie filmików nie piszę że zrobię lepszy od np. Vegasa, nie kwestionuję, że jest lepszy w tym fachu, bo wiem, że tak jest.
Więc, reasumując, zamknij już kurna mordę, bo sapiesz jak pijane dziecko we mgle.
Tyle ode mnie, jak masz jakieś ale to pisz...
Prywatne animozje?Kamilos wrote: Zgadzam się z Iam
Tmx puzzle 3
dręczę ten track 3 godziny i już mnie szlag powoli trafia^^ za nic nie mogę zejść poniżej 45s :F

Tmx puzzle 3
Offtopujecie jak chuje na Antarktadydzie (:F) . Mój czas narazie 46.35 ;p
Tmx puzzle 3
no no ciekawa dyskusja
Ja to widzę tak: Jack ma problema i spytał na forum - koniec końcem pojechaliście z nim jak z gównem to się zbulwersował i powiedział trzy słowa do ojca prowadzącego. Nie oceniam kto jest winny a kto nie ale czasami mam taką małą rade dla wszystkich : czasami najlepszą reakcją jest brak reakcji.
p.s. najlepsze jest to ze kolejne osoby kombinują już jak przejechać tą trasę
p.s. najlepsze jest to ze kolejne osoby kombinują już jak przejechać tą trasę