ESWC
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
- brzerzanin
- KonradM
- Doświadczony driver
ESWC
Tego jeszcze nie wiem, ale jeśli uda Ci się "oszukać" i wziąć udział w turnieju, to w razie zwycięstwa nie dość że nie otrzymasz nagrody, to jeszcze narobisz sędziom problemu co z tym fantem zrobićKtos wiek sprawdza? jeżeli tak to jak? Po legitymacji szkolnej?
Electronic Sports World Cup Poland 2008 - teren Międzynarodowych Targów Poznańskich, 10-11 maja.kiedy to się odbędzie?? i gdzie??
To nie od HSTV zależy w jaki sposób będą przeprowadzane eliminacje. Ale miło że doceniłeś nasze poświęcenie.nie znasz Polski ani HSTV ?
niestety jak zwykle w hierarchii gier ludzie "z gory" stawiaja trackmanie gdzies w miejscu odbytnicy. i mam nadzieje ze to nie będzie tak zenujaco zorganizowane jak rok temu, kiedy w kwali odpadali ludzie z 1.07 a wchodzili z 1.40 tylko dlatego ze w innej grupie się znalezli. no ale zobaczymy, ja wole nic nie przesadzac majac nadzieje ze zarzadcy wezma pod uwagę zeszloroczne narzekania i wskazowki
Pierwsze informacje na temat rozgrywek oraz głównego sponsora tegorocznych eliminacji do ESWC powinny się pojawić na początku przyszłego tygodnia. Do zobaczenia w Poznaniu
ESWC
no, i z Polski pojedzie dwóch
"sponsor zwiazany z branza bankowa" sponsoruje obu 
http://www.digitalarena.pl/
http://www.digitalarena.pl/
ESWC
fantastyczna sprawadamianhhh wrote:no, i z Polski pojedzie dwóch"sponsor zwiazany z branza bankowa" sponsoruje obu
- brzerzanin
ESWC
ee a mogę tam jechac zeby tylko popatrzec?
Tzn chodzi o to ze pisze ze wpuszcza tylko osoby ktore wczesniej wplacily to 6 zl.. a ja dopiero tera przeczytalem i nie wiem czy slac czy nie slac.. na miejscu wolałbym zaplacic..
no i nie mam 16 lat wiec czy mnie chodziaz do freeplayow dopuszcza?
Tzn chodzi o to ze pisze ze wpuszcza tylko osoby ktore wczesniej wplacily to 6 zl.. a ja dopiero tera przeczytalem i nie wiem czy slac czy nie slac.. na miejscu wolałbym zaplacic..
no i nie mam 16 lat wiec czy mnie chodziaz do freeplayow dopuszcza?

hyhy