PCT3 Ukończone!!!

Stworzone przez was trasy, skiny, filmiki i inne
Foxy
PITMC 2k9 Winner

PCT3 Ukończone!!!

Post by Foxy »

No witam! Przepraszam ze tak długo to trwało, tj. ukonczenie tej mapki. Otóz pojawił nam się problem z muzyką i musielismy troszke poczekac, aktualnie nie jest jeszcze wyjasniony i zaprezentuje "surową mapke" z MT. Mogłem już ja dac 1 miesiac temu ale chciałem poczekac na tą wersje z Jozinem, przypuszczam ze ukaze się ona gdzies za tydzien :) Oto link do mapki, zaraz ja wrzuce na TMX :)

http://www.speedyshare.com/228563367.html

Jeszcze raz przepraszam za wszelkie kłopoty podczas budowy i po niej POZDRAWIAM :)

http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... 89010#auto
Last edited by Foxy on 04 April 2008, 17:14, edited 3 times in total.
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

PCT3 Ukończone!!!

Post by ShaDDy »

omg, a już mialem nadzieje ze sprawa ucichla... :evil:
Majkel
Lubi ostrą jazdę

PCT3 Ukończone!!!

Post by Majkel »

a co? coś się stało?? Podał traskę, to dosyć normalne ^^
Kaiotso
Doświadczony driver

PCT3 Ukończone!!!

Post by Kaiotso »

Majkel wrote:a co? coś się stało?? Podał traskę, to dosyć normalne ^^
owned
nie mów mi że nie wiesz co to PCT...
ide zobaczyć mapkę ;)
Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
Majkel
Lubi ostrą jazdę

PCT3 Ukończone!!!

Post by Majkel »

Ależ jasne, że wiem, tlyko że tamta sprawa została zamknięta, więc po prostu dał PTC3 do spraedzenia... Nie powiedził przy tym, że Jakub się mylił czy coś...
iam
Admin Mniejszy

PCT3 Ukończone!!!

Post by iam »

Majkel, już nie ważne, co było :> Ważne, że track jest, thx Foxy:>
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

PCT3 Ukończone!!!

Post by Maciuś »

Ale wiocha - "Trck", "enyoj" . Foxy nie rób siary Polsce, jeszcze screena nie ma, nie wierze, tyle talentów a żaden nie zrobił screena, żal, no ale co, zobacze mapke. Jak się spodoba to może nawet zaszaleje i rzuce awardem :)
Foxy
PITMC 2k9 Winner

PCT3 Ukończone!!!

Post by Foxy »

Majkel wrote:Ależ jasne, że wiem, tlyko że tamta sprawa została zamknięta, więc po prostu dał PTC3 do spraedzenia... Nie powiedził przy tym, że Jakub się mylił czy coś...
Dobra nie chce się kłócic, otóz nie dałem PCT3 do sprzedania. Jakim prawem. Nic tam takeigo nie jest napisane. Zalezało mi na tej trasce i na wydaniu jej, polecam blizsze zapoznanie nei z tematem :) Oto jest ta mapka, mysle ze się Wam spodoba :)

[ Dodano 02 kwietnia 2008, 19:20 ]
Maciek wrote:Ale wiocha - "Trck", "enyoj" . Foxy nie rób siary Polsce, jeszcze screena nie ma, nie wierze, tyle talentów a żaden nie zrobił screena, żal, no ale co, zobacze mapke. Jak się spodoba to może nawet zaszaleje i rzuce awardem :)
Screen jest własnie w budowie... dałęm na TMX zeby był odo sciagniecia a profil będzie stale ulepszany, nei martw się o to już o to zadbałem :)
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

PCT3 Ukończone!!!

Post by ShaDDy »

OŚWIADCZENIE:

Jako twórca blisko 30 sekund tejże mapy (choć początkowo był to dłuższy odcinek, jednakże został on nieco zdeformowany przez głównego opiekuna pracy) , jestem bardzo zniesmaczony, iż mój nick nie znalazł się na liście twórców tegoż dzieła. Ponadto pragnę oświadczyć, iż według ustawy kolor biały na fladze polskiej znajduje się u góry lub po lewej stronie, natomiast w przypadku tej trasy jest to kolejność odwrotna. Błędy językowe, całkowity brak jakichkolwiek bardziej szczegółowych informacji na temat mapy oraz brak obrazka powodują hańbę dla społeczności gry TrackMania Nations Narodu Polskiego. Reasumując, powyższe powody zniechęcają mnie do ściągnięcia tego toru, jak i udzielania jakichkolwiek komentarzy na jej temat.

EOT
Last edited by ShaDDy on 02 April 2008, 19:50, edited 3 times in total.
Foxy
PITMC 2k9 Winner

PCT3 Ukończone!!!

Post by Foxy »

damianhhh wrote:OŚWIADCZENIE:

Jako twórca blisko 30 sekund tejże mapy (choć początkowo był to dłuższy odcinek, jednakże został on nieco zdeformowany przez głównego opiekuna pracy) , jestem bardzo zniesmaczony, iż mój nick nie znalazł się na liście twórców tegoż dzieła. Ponadto pragnę oświadczyć, iż według ustawy kolor biały na fladze polskiej znajduje się u góry lub po lewej stronie, natomiast w przypadku tej trasy jest to kolejność odwrotna. Reasumując, powyższe powody zniechęcają mnie do ściągnięcia tego toru, jak i udzielania jakichkolwiek komentarzy na jej temat.

EOT
O przepraszam Shad, już idzie do przeróbki. pRZEPRASZAm, najwidoczniej usterka, zaraz zaktualizuje :)
Image
Coof
Osiwiał za kierownicą

PCT3 Ukończone!!!

Post by Coof »

Lol :lol: Kaszana
Image
Foxy
PITMC 2k9 Winner

PCT3 Ukończone!!!

Post by Foxy »

Usterka naprawiona, zupełnie niepotrzebny był ten Twój komentarz Shad, w koncu błedy się zdarzaja, dzięki ze powiedziałes. :) Apropos sceen powinien być w tym tygodniu mysle :)
Image
Coof
Osiwiał za kierownicą

PCT3 Ukończone!!!

Post by Coof »

Mysle, że powinniscie wrzucic już gotową mapę, a nie kończyc ją podczas, gdy ludzie już przyczepiają się do tych braków ;)
Image
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

PCT3 Ukończone!!!

Post by Maciuś »

Weź, sam sobie zaprzeczasz, najpierw powiedziałeś że niepotrzebny ten komentarz a później, dzięki że powiedziałeś, OMG :S
Foxy
PITMC 2k9 Winner

PCT3 Ukończone!!!

Post by Foxy »

damianhhh wrote:OŚWIADCZENIE:

Jako twórca blisko 30 sekund tejże mapy (choć początkowo był to dłuższy odcinek, jednakże został on nieco zdeformowany przez głównego opiekuna pracy) , jestem bardzo zniesmaczony, iż mój nick nie znalazł się na liście twórców tegoż dzieła. Ponadto pragnę oświadczyć, iż według ustawy kolor biały na fladze polskiej znajduje się u góry lub po lewej stronie, natomiast w przypadku tej trasy jest to kolejność odwrotna. Błędy językowe, całkowity brak jakichkolwiek bardziej szczegółowych informacji na temat mapy oraz brak obrazka powodują hańbę dla społeczności gry TrackMania Nations Narodu Polskiego. Reasumując, powyższe powody zniechęcają mnie do ściągnięcia tego toru, jak i udzielania jakichkolwiek komentarzy na jej temat.

EOT
Ok to odpowiem na te argumenty:

-30s trasy robia 4 osoby a nie jedna...
-twój nik już jest
-screen jest w budowie, trudno wziasc to za hanbe, wszystko w swoim czasie
- nie zmodernizowałem wiekszosci Twojego kawałka
- Kolory w nazwie trasy nie odgrywaja chyba wiekszej roli, wiekszosc i tak na to nei patrzy, wazne zeby były koilt: biały i czerwony :)

[ Dodano 02 kwietnia 2008, 20:07 ]
Maciek wrote:Weź, sam sobie zaprzeczasz, najpierw powiedziałeś że niepotrzebny ten komentarz a później, dzięki że powiedziałeś, OMG :S
Chodzi o ten komentarz na TMX :) Własnie zapomnaiłęm dodac ze na tMX ;) wszsytko chyba mozna roztrzygac na forum, tymbardziej jeśli jest to do natychmiastowego poprawienia ;)
Last edited by Foxy on 02 April 2008, 20:07, edited 1 time in total.
Image
Sebik
Gangsta Mapper

PCT3 Ukończone!!!

Post by Sebik »

Chyba dobrze, że nie brałem udziału w PCT3 8)
PS. Gotowy track wolałbym aby znalazł się a accouncie "Polish Comminity" - zapraszam Foxy'ego na GG to podam hasło do accounta :)
http://nations.tm-exchange.com/main.asp ... 96428#auto
Coof
Osiwiał za kierownicą

PCT3 Ukończone!!!

Post by Coof »

Jak to kolory nieważne. Tobie obojętne czy Cie wezmą za Polaka czy goscia z Monako czy Indonezji :F A co!
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

PCT3 Ukończone!!!

Post by ShaDDy »

Foxy wrote:-30s trasy robia 4 osoby a nie jedna...
-twój nik już jest
-screen jest w budowie, trudno wziasc to za hanbe, wszystko w swoim czasie
- nie zmodernizowałem wiekszosci Twojego kawałka
- Kolory w nazwie trasy nie odgrywaja chyba wiekszej roli, wiekszosc i tak na to nei patrzy, wazne zeby były koilt: biały i czerwony :)
;) wszsytko chyba mozna roztrzygac na forum)
Nie mialem zamiaru już tu wiecej odpowiadac, ale widze ze musze...

1. Nie wiem co tu jest do rozstrzygania, po prostu parę osob, w tym ja, probuje ci coś wytlumaczyc (nie będę się setny raz powtarzal co)
2. Chyba wiem, co robilem a czego nie? Z minuty zostało okolo 30 sec, nie o to mam zalu, tylko o to ze zmieniles to ty a nie "cztery osoby"
3. Z nickiem i screenem za pozno, comment jaki jest, taki zostanie, najwyzej dodam do niego,ze nawet nie wiadomo co to jest za trasa - tech czy speed, czy rzeczywiście robiles to ty czy "spolecznosc", bo w koncu jest ona w twoim profilu a nie w polish community, jaka jest jej dlugosc, jak wyglada, jest jakieś MT? Takiego czegoś nie uwazam za CT, a mowilem zebys wzial przyklad z innych.
4. Co do kolorow - czyt. Coof.
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

PCT3 Ukończone!!!

Post by Kinguś »

ujdzie w tłoku :roll:
Image
siekiera
Zaczyna szaleć na ulicach

PCT3 Ukończone!!!

Post by siekiera »

mój kawałek nie jest moim kawałkiem... wkleiłeś jakiś przedłużacz w niego i hu.... wyszedł. nie będę komentował reszty...
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Post Reply

Return to “Trasy, Skiny, Filmy, Mody”