Bad Company w Multigamingu

Wszystko powiązane z klanami/drużynami
Wix
Pirat drogowy

Post by Wix »

Grajcie swoje i tyle panowie. Czy wybor z mg był dobry to się okaze :) ale nie widze sensu pisania tu jakich innych slow niz Goo Luck. Bo i po co ? Chlopaki doszli do multi i wasze slowa raczej tego nie zmienia... Mam nadizeje ze fakt iz nie ma was w skladzie na stronie i newsa o was to kwestia czasu ? :> :D

i oczywisicie powodzenia ;)
Image
KeUriO
Doświadczony driver

Post by KeUriO »

wix to tylko kwestia czasu... poniewaz lider Eagles Company jest jakims inzynierem w firmie i jest zajety ;) rzadko jest dostepny ale w poznych godzinach jest :> a wracajac ze nas nie ma na stronie to 2-3 dni
Image
Image
Image
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Post by Kinguś »

musze zmieniać ava?mój był w top 5 na pclab.pl avatar roku stfu ;p
Image
KeUriO
Doświadczony driver

Post by KeUriO »

ie nie musisz... jeśli tylko chcesz to mozesz ;d
Image
Image
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

ja ogolnie zycze wszytkim gracza tmn dobrze, jak maja w miare kulture i się jakos tam staraja.
jednak post balagana najbardziej pasowal do tego co ja na ten temat mysle.
czemu?
dlatego, ze znamy graczy tego teamu z serwerow i z tmpl.
wiemy mniej wiecej jaki poziom pokazuja, w jakich klanach byli itp.
niektorze tez pamietaja podnieconego mateusza, który zrobil jakiś team i potem się polaczyl z innym, aby na koncu z niego wyisc.

bronic wszytkie nowe klany i jakieś nieznane multigamingi jest jak dla mnie absolutna bzdora.
mowicie, ze to jest dobre dla sceny. czemu? nigdzie nie widzialem, zeby ktos napisal, czemu to jest dobre dla sceny. poprosze mi napisac jakieś argumenty czemu to wlasnie jest dobrze, jak ten team teraz wejdzie do jakiegoś nieznanego multigamingu.
jedyne co mi wpada do glowy, jest fakt, ze powstanie może jeden nowy serwer (choć jak na klucz, to i tak nikt nic z tego nie ma), no i ze chlopaki może będę wiecej trenowac, bo jakby ktos z gory na to uwazal.
niestety tez drugi punkt mnie nie przekonywuje, bo jak ci ludzie potrzebuja kogos, który "z gory" na to uwaza, czy wystarczajaco trenuja, to jednak pasja dla gry nie może być az taka wielka.

mogę wam ale zaprezentowac parę "zlych" stron.
oprocz widocznego dziecinskiego zachowanie typu "my tez chcemy grać w mutligamingu" (tutaj proszę spojrzec na super humorystyczny topic TCW, ze tez dochadza do multi, aby zobaczy jak dorosli ludzie do tego dochodza), odpowiadanie graczy tego teamu na każdy post bardzo mnie dziwi. gadacie i gadacie, ale wynikow od was zero.
przekonajcie jazda, gadaniem nikogo nie przekonacie.

nastepny punkt jest robienie topica o weisciu do multigamingu.
nikt nigdy o tym multigaimngu nie slyszal, kogo to w ogole obchodzi, ze nie jesteście jakims klanem tmn, ale ze z wami pod jednym tagiem graja tez inni ludzie w inne gry?
jak master zrobi team tmn, i zlonczy się z innym masterem, który gra w COD4, to tez już jest multigaming? bez przesady ludzie.
jak oni was tam biora bez zadnego waszego wynika, bez wiedzy o wasz skill, to zal.multi. jaka dla nich to będzie reklama, ze wy bedziece na miejscach 5-10 w polsce, jak obecnie jest akurat 10 aktywnych teamów?
no koncu div TMN wejdzie do multigaimngu, potem nie będzie wystarczajaca graczy na mecz, albo slabe wyniki, i już będzie po multigamingu.
chociaż wtedy będzie dobrze, ze ten multigaming nikt nie zna i ze raczej glosno o tych negatywnych newsach nie będzie.

na koniec chcialbym jeszcze napisac, ze nie pisze tego z widzorunku jakiegoś zarozumialeg nie mysle, ze jestem jakiś fajny, ale poprostu dochodzenie do jakiś zal.multi ani nie jest warte newsa, ani nie trzeba na ten topic pisać 3 czy wiecej stron.
odpowiedzcie sobie szczerze ile razy już w klasie czy na podworku opowiedzieliscie, ze jesteście w supermulti, i spytajcie siebie, czy nie to jest powod waszego doiscia do niego.
czy naprawdę myslicie, ze przez jakiś multi was skill naraz skoczy w gore?

jak oczywiście chodzi wam tylko o zabawe, i chcecie się poprostu bawic w multi, to wszystko fajnie, i zycze wam jak najlepiej.
niestety nie wierze, ze tak jest, bo w takim wypadku po co byscie pisali topic na forum.

jak zawsze wyniki pokaza, czy było warte o tym wszystkim tyle pisać.
do tej pore gl i hf w eagles company.
Wix
Pirat drogowy

Post by Wix »

ale referat :D
Image
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Post by Maciuś »

jakub wrote:jak master zrobi team tmn, i zlonczy się z innym masterem, który gra w COD4, to tez już jest multigaming? bez przesady ludzie.
Text of the year 2008 XDDDDDD Rozjebało mnie to ;f[/quote]
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Post by Kinguś »

Jakub jak ma neta raz na tydzień to musi się wypisać i to konkretnie ;p
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

proszę tylko nie zapomnac, ze ogolnie oczywiście zycze wam dobrze.
mi chodzilo tylko o to, ze znow nowy team trochę przesadza z waznoscia tego newsa o multi i zaczyna z pisaniem, a nie z dzialaniem, wiec meczami, wynikami itp.
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Post by Kinguś »

Wypadało napisać moim zdaniem ;F żeby wiadomo OCB
Image
SykeS
Pirat drogowy

Re: Bad Company w Multigamingu

Post by SykeS »

SGMateusz wrote:( Przyjmujemy propozycje zrobienia nam skina )
Skinów jeszcze nie robiłem, ale jak chcecie to mogę zrobić o was prezentację :D
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Post by Kinguś »

Zależy Sykes w jakim świetle nas przedstawisz :P
Image
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

jakub wrote:ja ogolnie zycze wszytkim gracza tmn dobrze, jak maja w miare kulture i się jakos tam staraja.
jednak post balagana najbardziej pasowal do tego co ja na ten temat mysle.
czemu?
....
....gadacie i gadacie, ale wynikow od was zero.
przekonajcie jazda, gadaniem nikogo nie przekonacie.

.
Co do tego ok przyjmuje każdy cios ;p ale pragnę przedstawić sytuację z gg tzn rozmowę z balaganem. Tutaj wyśmiewa się z nas teraz Ty Jakub go popierasz i piszesz ze nie pokazujemy nic jazdą ale jak wyzwałem balagana na spara między teamami to nawet nie odpisał .... co może się boi????
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

Nie napisał, że "nie pokazujecie nic jazdą"

tylko "zero wyników"

Chodzi o to, że nic nie osiągnieliscie i nic nie pokazaliscie.

[ Dodano 04 kwietnia 2008, 19:42 ]
przynajmniej jak na razie
Image
realowiec
Doświadczony driver

Post by realowiec »

Słowik, ku**a czego tutaj się bać? Co Ty myślisz, że jak doszliście do jakiegoś mg to jesteście zajebiaszczy i każdy przed wami klęka ze strachu? Pff dawaj tego spara oczywiście jak reszta teamu na to przystanie...

Kurcze jaka to moda na mg się zrobiła :shock: Mówicie, że to jest dobre dla sceny, ale patrząc na to tak: zasiada sobie jakiś 10,11-latek do kompa po szkole, odpala neta, wchodzi na stronke jakiegoś znaczącego mg, wchodzi w dywizje, patrzy TmN i mówi: kurde nie znam giery, trzeba sprawdzić co to jest... Pojdzie na jakiś serwer i będzie udawał kogoś, kim nie jest(przytoczmy przykład fistashiego czy jak tam on miał...) No i potem się dziwicie, że jest coraz większy przyrost neo :/ Dołączanie klanów z trackmani do mg ma swoje wady i zalety... Dobra słowik, warto jest grać ten mecz? Przecież wiadomo kto komu złoi dupe. Ciau xD
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Post by Kinguś »

Ya zemną nie pojdzie tak łatwo :P
Image
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

Real, to ja Ci powiem tak zaproponowałem balaganowi sparing to się smiał że nie warto bo za słabi jesteśmy na dodatek na forum się z nas śmieje i nas krytykuje pisze już któryś raz z kolei o spara nie widze odpowiedzi a czekam bo z miłą chęcią pojade.

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
realowiec
Doświadczony driver

Post by realowiec »

Trzeba najpierw uzgodnić z teamem czy ten chce jechać, a nie, że Ty i balagan wyrazicie chec a w dniu meczu wyjdzie tak, że bedczie 1 vs 1...
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

no ale jest Cl to z nim uzgadniam mój team zawsze gotowy skład mamy.
Pełna gotowość by was ojechać. Choć pewna osoba ( zachowam anonimowość ) napisała mi na gg ze balagan ma racje ze nie warto jechać a dlaczego??? bo szkoda naszego czasu. Jak coś to wolny termin mamy za 2 tygodnie bo jutro z xx a za tydzień jest w planach spar z peXg , ale to jeszcze z Szymem musze popisać.

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Fan
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Fan »

SGMateusz wrote:a za tydzień jest w planach spar z peXg
Powodzenia O.O

Ej a tak w ogóle to uzgadniajcie sobie mecze na gg albo na servach a nie tu sobie swój temat zaspamowywać :P
Locked

Return to “Klany/Drużyny”