ESWC Get Ready Cup - kwali
Kwali rozegramy na mapkach, które będą obowiazywac na polskich kwalifikacjach eswc. 2 mapy na których odbeda się kwali do rozgrywek to :
ESWC-04-05 oraz ESWC-04-07
Start w rozgrywkach potwierdzilo 8 zespolow. Do piatku musza one dokonac rejestracji druzyny na GameBite.net.
ESWC-04-05 oraz ESWC-04-07
Start w rozgrywkach potwierdzilo 8 zespolow. Do piatku musza one dokonac rejestracji druzyny na GameBite.net.
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
O spoko mapki już podane.Osobiście ich jeszcze nie jechałem ale piątek 12 h będę trenił tylko 
Jak co u nas na GameBite już 7 jest zarejestrowanych reszte pogonie ;-)
Jak co u nas na GameBite już 7 jest zarejestrowanych reszte pogonie ;-)
Kwali podobnie jak były do PL 5. Tzn. między piatkiem a niedziela zapraszacie administratora na swoj serwer i jedziecie kwali w TA. on robi screeny itd itd...
Liste adminow podam w środę.
No dobra wszystko pięknie ale teraz mam zonka bo do każdej tu wymienionej mapy znalazłem po dwóch autorów. Byłbym hepi gdybyś wix poinformował które to mapy. No chyba że to każdy wie, to sry za ciemnote ale ja nie wiem 
ja bylbym hepi, jakby wix poinformowal kto jest administratorem.
PIT - mapki na kwali narodowe na ESWC 2008 ... możesz poszukać packa i wziąć je z tamtąd. Będzie najpewniejPITMaN wrote:No dobra wszystko pięknie ale teraz mam zonka bo do każdej tu wymienionej mapy znalazłem po dwóch autorów. Byłbym hepi gdybyś wix poinformował które to mapy. No chyba że to każdy wie, to sry za ciemnote ale ja nie wiem
xyx, czytanie ze zrozumieniem. - Powidzialem ze liste administratorow podam w środę !
nie widze
Nie sledze tamtego tematu ;-)
-
balaganmen
wixiarz___POL wrote:Kwali podobnie jak były do PL 5. Tzn. między piatkiem a niedziela zapraszacie administratora na swoj serwer i jedziecie kwali w TA. on robi screeny itd itd...
czytanie ze zrozumieniem xyx.
Ja mam za to pytanie do keidy musza być wszyscy na gamebite?
Re: ESWC Get Ready Cup - kwali
czytanie ze zrozumieniem balaganwixiarz___POL wrote:Start w rozgrywkach potwierdzilo 8 zespolow. Do piatku musza one dokonac rejestracji druzyny na GameBite.net.
Balaganiarz, albo jestem slepy albo w pierwszym poscie tego nie widze :shock:balaganmen wrote:wixiarz___POL wrote:Kwali podobnie jak były do PL 5. Tzn. między piatkiem a niedziela zapraszacie administratora na swoj serwer i jedziecie kwali w TA. on robi screeny itd itd...
ale jest w czwartym^^XyX wrote:Balaganiarz, albo jestem slepy albo w pierwszym poscie tego nie widze :shock:balaganmen wrote:wixiarz___POL wrote:Kwali podobnie jak były do PL 5. Tzn. między piatkiem a niedziela zapraszacie administratora na swoj serwer i jedziecie kwali w TA. on robi screeny itd itd...
pytanie : czy wszyscy gracze teamu muszą być zarejstrowani na gb ? ... wiem, że są problemy z rejstracją, więc może wystarczy, że team jest zarejstrowany. Dajcie znać co i jak plz.
Wszyscy gracze ktorzy będą grać w rozgrywkach musza być zarejestrowani i zgloszeni do teamu na GB[/img]*TCW*IrRed wrote:pytanie : czy wszyscy gracze teamu muszą być zarejstrowani na gb ? ... wiem, że są problemy z rejstracją, więc może wystarczy, że team jest zarejstrowany. Dajcie znać co i jak plz.
-
balaganmen
tak
Dodam jeszcze, ze oczywiście wraz ze zmiana mapy, może zmienic się sklad. W czasie mapy jest to oczywiście zabronione.
Dodam jeszcze, ze oczywiście wraz ze zmiana mapy, może zmienic się sklad. W czasie mapy jest to oczywiście zabronione.
balaganmen wrote:a po ile w kwali ? tez 4 osoby musza jechac?;]
wix wrote:tak
2.2. Odbędą się one w trybie Time Attack na dwóch trasach, gdzie czas na przejazd wynosić będzie 10 minut.
2.3. W kwalifikacjach startuje trzech graczy, następnie suma ich czasów zostanie podzielona przez trzy.
sory, ale jestem wczorajszy jeszcze troszke
mialem ciężko podroz do i z Czestochowy. Za dużo napojow. Przepraszam
TROJKA GRACZY NA KWALI
SEDZIOWIE KWALIFIKACJI :
Piatek:
Godz. 18 - 20 - Shadow - gg#7310681
Sobota:
20 - 22 - Ksyks - gg#8786294
Niedziela:
20.30 - 22 - wix - gg#3242953
W niedziele w razie nawalu chętnych mozna pisać również do pozostalych jeśli będą akurat dostepni moga oni przeprowadzic Wam kwali.
TROJKA GRACZY NA KWALI
SEDZIOWIE KWALIFIKACJI :
Piatek:
Godz. 18 - 20 - Shadow - gg#7310681
Sobota:
20 - 22 - Ksyks - gg#8786294
Niedziela:
20.30 - 22 - wix - gg#3242953
W niedziele w razie nawalu chętnych mozna pisać również do pozostalych jeśli będą akurat dostepni moga oni przeprowadzic Wam kwali.
W niedziele, jeżeli jestem dostepny, to chetnie mogę pomoc 
Chcialbym tez dodac, ze nie przyjmuje lapowek od zadnego teamu, bo padly już dzisiaj takie propozycje ^^
Chcialbym tez dodac, ze nie przyjmuje lapowek od zadnego teamu, bo padly już dzisiaj takie propozycje ^^