F1 Rynek transferowy
F1 Rynek transferowy
Lokash, serdecznie zapraszam do RBR 
F1 Rynek transferowy
Lokash, choć do Force India... wspomożesz ten zespół
Mógłbyś za mnie pojechać w dzisiejszym wyścigu... No i byś był 1 kierowca ofc...
F1 Rynek transferowy
szukamy 3 kierowcy ! ;]!
lookash zapraszamy ;]
i innych chętnych jeśli ktoś jeszcze szuka teamu !
Super Aguri (3 miejsce w lidze)
lookash zapraszamy ;]
i innych chętnych jeśli ktoś jeszcze szuka teamu !
Super Aguri (3 miejsce w lidze)
F1 Rynek transferowy
spoko loko, dopiero kilka GPPsikuta wrote:Super Aguri (3 miejsce w lidze)
F1 Rynek transferowy
ale reklama, reklamą 
F1 Rynek transferowy
jakby co to toyota poszukuje 4 kierowcy bo maxer znowu nie mzoe luq tez i nie ma kto jeździć więc zapraszam
-
realowiec2
F1 Rynek transferowy
Lookash idź do Toyoty ja odchodze bo ten komp mnie wkurwia i mam go serdecznie dosyć, a na nowy się narazie nie zapowiada -.- Także idź do Toyotki
A ja jakby co odpadam. Cya
F1 Rynek transferowy
no dawać niech ktoś zapisze się do toyoty niechce znowu jechać sam
F1 Rynek transferowy
ja mógłbym
F1 Rynek transferowy
Ja bym chciał, bo odchodze z RBR ;d
F1 Rynek transferowy
W ciagu sezonu nie mozna zmieniac teamów, macku 
F1 Rynek transferowy
I ch** z tym ja chce ;f Tak samo mogę isc do innego teamu i zająć miejsce etatowego kierowcy jak w moim przypadku, nie moja wina, siły wyższe ;f
F1 Rynek transferowy
Chcialbym poinformowac, ze w zwiazku z odejsciem Maćka z teamu RBR, szukamy 3 kierowcy. =]
F1 Rynek transferowy
W kontrakcie byla zaznaczona mozliwosc odejscia w trakcie sezonutomerq wrote:Nie ma u was żadnych konsekwencji w związku z zerwaniem kontraktu?
F1 Rynek transferowy
Widze ze noWy się nie pokwapił. No to mówie ze "chyba" odchodzi z Williamsa (czekam jeszcze na potwierdzenie), nie wiem za bardzo z jakich przyczyn ale nie bronie
Troszke szkoda bo fajny team tylko trochę wiecej zaangazowania i byłoby ok. Na jego miejsce prawdopodobnie wejdzie Lookash (omówilismy tak wstepnie na prywatnej poczcie ale czekam na potwierdzenie) 
F1 Rynek transferowy
Lokash, przeciez miałeś isc do nas!!