Szkoda wielka, bo chyba każdy szanujący się polski gracz TMN wie gdzie jest miejsce FF. Mimo to GL & HF ...
ESWC GRC - Wyniki kwali...
Słowik ... z całym szacunkiem ... ale jak uda się Wam urwać choć jeden mały punkt FF to będzie Wasz wielki sukces ... przykro mi, ale taka prawda. No chyba, że chłopakom zabraknie motywacji, ale po postach Hacka widzę, że chyba jednak nie
.
Szkoda wielka, bo chyba każdy szanujący się polski gracz TMN wie gdzie jest miejsce FF. Mimo to GL & HF ...
a ześ to odebrał ,ja się nie wywyższam ,a to ze lepszy team to powiem tyleSGMateusz wrote:o lol nie widze tutaj żadnego zdania po którym można się śmiać lub stwierdzić że coś piłem. Zachowałeś się teraz jkabyś był jakiś pr0 elo i się wywyższał bo jesteś w lepszym teamie. FF to też ludzie też mogą popełnić jakiś błąd który każdy z teamów jadący z nimi może wykorzystać. No chyba ze mam doczynienia z Botami kur** i o tym nie wime jak tak to sry1X4rd451 wrote:Buhahahaha wiesz ze pić nie powinno się w twoim wieku bo potem są tego typu postySGMateusz wrote:ta hack nie zapominaj że teamy z jakimi gracie to też nie amatorka totalna, Value P4G jak i my potrafimy przytrenić i powalczyc, więc nie możecie nas lekceważyć. ( nas= 3 zespołów ) z którymi przyjdzie wam się zmierzyć. Także zapewniam w imieniu mojego zespołu że łatwo skóry nie oddamy i choć porażka jesr pewna postaramy urwać się jak najwięcej małych a może i z jeden duży pkt. Jak pokazały kwali błędy zdarzają się nawet największym pr0 co jest rzeczą ludzką. Więc treńcie ;p pozdropowiem tak jako główny podliczający
Wilda miała najlepszą średnią na 05 a FF na 07 (a wystarczyło ze gronek dojechał bu z czasem 1:00`30 i FF miało by najlepszą średnią na obu mapkach.
słowiczku odstaw to karmiA po waszych czasach to bym się martwił czy w ogóle jakiś wielki punkt urwiecie
![]()
Sry ale taka jest prawda
FF to ludzie ,zgadza się , ale po takiej wpadce ręczę ze drugiej nie popełnią
a poza tym jestem realistą
wiadomo Red. FF to obecnie 2 siła w TMN a może i pierwsza . Mam nadzieje że będzie mecz zwycięzców obu grup, wtedy przekonamy się czy FF jest już lepsze od Wildy. Co do naszego meczu z FF to prawda że są raczej żadne szanse na wygranie z nimi, lecz nie zmienia to faktu że będziemy trenować jak na każdy inny mecz a może i jeszcze bardziej żeby sprawić może jakąś miłą niespodziankę urywając większą ilość pkt niż Ty napisałeś
pozdro
@Xardas ja też dlatego pisze że szans na wygranie nie ma lecz nie zmienia to faktu ze spróbujemy nawiązać walke i nie wiem co w tym śmiesznego.
@Xardas ja też dlatego pisze że szans na wygranie nie ma lecz nie zmienia to faktu ze spróbujemy nawiązać walke i nie wiem co w tym śmiesznego.
Last edited by Słowik on 14 April 2008, 15:57, edited 1 time in total.
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Ludzie czil ałt ;d Zróbcie jakiś dzień pokoju na TMPL i chociaż wtedy się nie kłóćcie! ^^ Gdzie mogę znaleść jakiś terminarz spotkań ? 
nie ma na chwile obecną chyba ale jeśli będzie tak jak w innych turniejach
to będzie :
1-4
2-3
1-3
2-4
1-2
3-4
msc według kwalifikacji
to będzie :
1-4
2-3
1-3
2-4
1-2
3-4
msc według kwalifikacji
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Ptysiu mójSGMateusz wrote:wiadomo Red. FF to obecnie 2 siła w TMN a może i pierwsza . Mam nadzieje że będzie mecz zwycięzców obu grup, wtedy przekonamy się czy FF jest już lepsze od Wildy. Co do naszego meczu z FF to prawda że są raczej żadne szanse na wygranie z nimi, lecz nie zmienia to faktu że będziemy trenować jak na każdy inny mecz a może i jeszcze bardziej żeby sprawić może jakąś miłą niespodziankę urywając większą ilość pkt niż Ty napisałeśpozdro
zapewne na gamebiteMaciek wrote: Gdzie mogę znaleść jakiś terminarz spotkań ?
@Słowik: trenujcie trenujcie
Gamebite --> news o EGRC --> odnosnik do regulaminu --> pkt 4Maciek wrote:Gdzie mogę znaleść jakiś terminarz spotkań ?
Pokaż k**wa skill bo masz go.Win'a wrote:A jakie mapyyyy?
Ja tam będę walczył ;p
jak wytrenujesz
nie ma jeszcze mapek trzeba za wixem czekać, chociaż hls mógłby dać w końcu też admin. King pewnie ze walczymy nawet jak będzie do 0 ale nawiążemy walke tzn nie będziemy jeździć ciągle jako 4,5,6 zawodnik i daleko za tyłami graczy FF to i tak będzie można powiedzieć o dobrym meczu
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
E tylko z kim ja mam grać? EAGLES REKRUTACJA IS OŁPEN to w gronie ścisłości 
FF w 2 grupie? joke? ja tu prawie pewny że będzie przepiękna walka FF vs Wilda a tu.. nie ma. niespodzianka XX w 1 grupie.
GL AND HF all!
GL AND HF all!

Trackmania Nations.. Play for Fun
Daj już spokój gronowiWin'a wrote:to w gronie ścisłości
freazypol wrote:FF w 2 grupie? joke? ja tu prawie pewny że będzie przepiękna walka FF vs Wilda a tu.. nie ma. niespodzianka XX w 1 grupie.
GL AND HF all!
friz
BTW słowiczku mogę się założyć ze FF będzie grube sekundy przed wami , ale nie obrażę się jak mi niespodziankę zrobisz
k**wa 5 mecz mój z TCW pod rząd tera gramy na naszym servie
Ja ci dam xard grube sekundy
zmobilizowałem luda ale co poradzić jak pikuw ciągle %%"
Co ?my mamy cheaterski asfalt z Bachrajmu:D
Xardas, nie wiem po co się klocisz ze slowikiem. Chyba to dobrze, ze chlopak ma motywacje? Nie zachowales się niestety zbytnio inteligentnie :?
Fakt, FF to jest obecnie 1 lub 2 sila w Polsce, no ale to tez sa ludzie i może być z nimi roznie.
Przyklad pS podczas PL5 w meczu z nami... swietni, ale jednak zawiedli :?
Tak samo może być z FF, czego mimo wszystko im absolutnie nie zycze ;-). Tym bardziej, ze niektorzy moga trochę zlekcewazyc tą 2 grupe, chociaż watpie ze w takiej klasy teamie to się zdarzy
pozdro, czekam na mapy..
Fakt, FF to jest obecnie 1 lub 2 sila w Polsce, no ale to tez sa ludzie i może być z nimi roznie.
Przyklad pS podczas PL5 w meczu z nami... swietni, ale jednak zawiedli :?
Tak samo może być z FF, czego mimo wszystko im absolutnie nie zycze ;-). Tym bardziej, ze niektorzy moga trochę zlekcewazyc tą 2 grupe, chociaż watpie ze w takiej klasy teamie to się zdarzy
pozdro, czekam na mapy..
Z czasami było tak:
Srednia czasów z pierwszej mapy + srednia czasów z drugiej mapy = wynik koncowy druzyny. Mapka na 1 runde zaraz w osobnym temacie.
Srednia czasów z pierwszej mapy + srednia czasów z drugiej mapy = wynik koncowy druzyny. Mapka na 1 runde zaraz w osobnym temacie.