Puchar ClanBase 2vs2 - szukam partnera!

Informacje na temat różnych konkursów i zawodów w TM
Post Reply
wildcat
Jeździ konno

Post by wildcat »

Witam. Szukam chetnej osoby do gry 2v2 w pucharze ClanBase - OpenCup !
puchar grany jest na mapach pro a0-a9 (czyli jest ich 10:)) - http://www.clanbase.com/news_league.php?lid=2546

jeśli chodzi o mnie to mam spore doswiadcznie jeśli chodzi o clanbase - jest to najwazniejsza liga co do gier online ogolem, może w niektorych grach ESL jest wazniejsze. Gralem ponad 300 meczow w CB w Enemy Territory odnoszac sukcesy z moim klanem.

W TM gram po pol godziny dziennie, mam zlote medale na wszysstkich mapach (no może prawie bo niektore mnie wkurzaja i je omijam :p) mam ponad 1000 pkt w rankingu, ale to chyba mało wazne bo to raczej zalezy ile się gra a nie jak, a ja gram na MP niewiele.

Od osoby zainteresowanej oczekuje:
- punktualnosci
- wiek minimum 17
- zaangazowania
- bardzo dobrej gry na pro mapach
- znania się na teamspeaku, nie wyobrazam sobie gry bez komunikacji glosowej...

Z osoba zainteresowana i spelniajaca te kryteria zagralbym parę treningow przed pucharem a potem już same mecze ;)

kontakt : irc #eclipse-esports - pisać do eclipse`wildcat
gg - 3320438
Bartek_H
Jeździ konno

Post by Bartek_H »

Ja napisze tylko tyle powodzenie :wink: :wink:
Trackmania Nations ESL Admin
Menda
Jeździ konno

Post by Menda »

wildcat a nie byłbyś zainteresowany dołączeniem do anszego teamu głównie do rozgrywek 5vs5 ? a PArtnera dostałbyś od nas z multiklanu np Francuza Lippy :) dobrze jeździ i po angielsku sprecha :)
Akira
Jeździ konno

Post by Akira »

Lol po co te ograniczenie co do wieku? Czy naprawdę musi miec powyzej 17 lat zeby dobrze grał?
wildcat
Jeździ konno

!

Post by wildcat »

może grać dobrze poniżej 17 lat, ale może być mało.. rozgarniety - chyba wiadomo o co chodzi, chociaż na pewno sa i 15 latkowie, ktorzy się tak nie zachowuja i sa normalnymi ludźmi, ale raczej to maly procent
Menda, nie wiem, jakieś dokladne info nt klanu, kiedy i jak gracie, etc?
Akira
Jeździ konno

Post by Akira »

ehh to co jak ja mam 14 lat to już się nie kwalifikuje... Lol to powinny umiejętności o tym decydowac a nie wiek
Menda
Jeździ konno

Post by Menda »

Akira wrote:ehh to co jak ja mam 14 lat to już się nie kwalifikuje... Lol to powinny umiejętności o tym decydowac a nie wiek
Prowadząć klan wiem że 1/10 z 14 latków jest normalny a reszta odpierdala jakieś dziwne jazdy albo są po prostu nie dokońca rozwinięci jeszcze....sorry takie moje zdanie może ty jesteś tym 1/10 bo trafiłeś na to forum i piszesz z sensem ale ciężko znaleźć dobrego gracza, rozwiniętego i mającego 14 lat
Akira
Jeździ konno

Post by Akira »

Prowadząć klan wiem że 1/10 z 14 latków jest normalny a reszta odpierdala jakieś dziwne jazdy albo są po prostu nie dokońca rozwinięci jeszcze....sorry takie moje zdanie może ty jesteś tym 1/10 bo trafiłeś na to forum i piszesz z sensem ale ciężko znaleźć dobrego gracza, rozwiniętego i mającego 14 lat
Jak to fajnie wiedzieć, ze jestem "nienormalny" :twisted: Bo jeśli inni 14 latkowie są nie rozwinięci to to normalka wiec ja jestem nienormalny do reszty :wink: .

Napisz do mnie na gg chciałbym zagrać oczywiście jeśli mogę :P
GG: 3179082
Post Reply

Return to “Turnieje”