1 runda ESWC GRC
1 runda ESWC GRC
a admini jeżdżą w ogóle w tmn ? :-P 
1 runda ESWC GRC
Aaaa o to się rzucasz
no ja tez czekam... ale nie wiem czy się doczekamy ^^
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
1 runda ESWC GRC
a w ogóle to nie powinnisice się jakos dowiedziec w ogóle od adminow ESWC czy kto tam tym rzadzi jak to jechac?Khasius wrote:Ty Haczek a to nie admini powinni mowic co i jak, a nie ty?
by potem nie było 10-11 maj nieporozumien;]
1 runda ESWC GRC
ja pierdziele !! CUT nigdy nie jest dozwolony, jeżeli w połowie trasy zmienia się całkowicie kierunek jazdy, i trzeba "lecieć w nieznane" i przeskakiwać bloki nie po kolei, to chyba logiczne ze jest to CUT, widzialem na ESWC training rozmowe Tannisa z jakimis chlopkami, i mowili wlasnie ze jest to niedozwolone i trzeba jechac tak jak jest widać na znakach.
;]
;]
1 runda ESWC GRC
trzeba jechac tak zeby każdy cp przejezdzac z jego naturalnej strony w sensie tak jak zamierzyl autor. a wiece jnie pamietam bo się najebalem tak czy siak każdy jedzie z cutem a hack bez ! 
-
balaganmen
1 runda ESWC GRC
ja peirodle:P jakbys nie mogl dac samego replaya;/ eh;/ albo w jakims innym rozszerzeniu... ;/
zal.
zal.
1 runda ESWC GRC
Niestety, hack, ale kolejny raz się muszę z bałaganem zgodzić. Trochę przesadzasz z tym, bo u mnie np. to ponad 2h ściągania...balaganmen wrote:ja peirodle:P jakbys nie mogl dac samego replaya;/ eh;/ albo w jakims innym rozszerzeniu... ;/
zal.
1 runda ESWC GRC
Chyba że zrobiłeś sobie żart i dasz normalne replaye, naprawdę, lepiej ściągnąć replaya samego i oglądnąć go w grze niż ściągać 100 mb film, który różni się od replaya tylko tym że waży ileś tam razy więcej i, że nie można go w TM obejrzec, czyli j/w ;f
1 runda ESWC GRC
Ale przeciez jest trailer 
- OrdonekQ7
- Moderator
1 runda ESWC GRC
niezła jazda Hack, jaki czas?

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
1 runda ESWC GRC
1.06.79
1 runda ESWC GRC
Zdanie Adminów jest takie:
Na mapie 02 nie wolno używać cutów (tych 2ch!) Przy tym drugim należy pojechać prosto, a nie lecieć w lewo. Ten turniej ma was przygotować do ESWC a nie osłabić. Czemu piszę osłabić ? Ponieważ jak się okaże na ESWC że zabroniony jest ten skok to co wtedy ? Będziemy wszyscy płakać że nam się zdawało iż jest on dozwolony ?.
Na mapie 02 nie wolno używać cutów (tych 2ch!) Przy tym drugim należy pojechać prosto, a nie lecieć w lewo. Ten turniej ma was przygotować do ESWC a nie osłabić. Czemu piszę osłabić ? Ponieważ jak się okaże na ESWC że zabroniony jest ten skok to co wtedy ? Będziemy wszyscy płakać że nam się zdawało iż jest on dozwolony ?.
- mikohn_vegas
1 runda ESWC GRC
Delikatnie offtopujac: Hacku mozna by wiedziec jakiego uzyles kodeka przy Shoot video z edytora? Jakosc u Ciebie jest kapitalna.
Thanks from the mountain
Pozdro
Thanks from the mountain
Pozdro
1 runda ESWC GRC
Btw. potrzebuje link do drużyn z 2 grupy. chodzi tu mi o value gaming i eagles company. Bo inaczej 2 grupy nei będzie i ch**
nie no dajcie mi te linki lub id konta drużyn 
- glooooooooooch!
1 runda ESWC GRC
EE patrze ciągle na GameBite na termin naszego meczu z Wildą i nigdzie go nie ma.Przy TCW i peXg jest.Gdyby wczoraj mi Coof nie powiedział, że gramy dzisiaj to bym nie wiedział.Jak ktoś może podać godzine niech poda.