2. runda ESWC GRC

Informacje na temat różnych konkursów i zawodów w TM
Post Reply
Wix
Pirat drogowy

2. runda ESWC GRC

Post by Wix »

W tym tygodniu będziemy rywalizowac na nastepujacych mapkach:

ESWC-04-01
ESWC-04-03

Zycze owocnego treningu no i oczywiście GL HF ;)
Image
glooooooooooch!
Zaczyna szaleć na ulicach

2. runda ESWC GRC

Post by glooooooooooch! »

Mam nadzieje, że te mapki nie zawierają cutów bo zaś by był temat o cutach a nie o GRC.
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

2. runda ESWC GRC

Post by Kinguś »

Żeś wybrał mapki ;F nie no nie są takie złę jak naprzykład 02 ;p będzie ciekawa rywalizacja powdzenia wszystkim
Image
balaganmen

2. runda ESWC GRC

Post by balaganmen »

nomercy wrote:Mam nadzieje, że te mapki nie zawierają cutów bo zaś by był temat o cutach a nie o GRC.
Jeżeli jeszcze nei jesteś uswiadomiony to uswiadamiam Ciebei a także reszte co jeszcze nei wiedzą... ze na stronie eswc wyszły te mapkii poprawione.. ze już nei ma watpliwosci co do cutow.. na tmpl bax podawal do tego linka.

także jeżeli sciagniecei sobie nowe poprawione mapki to nei będzie zadnych klotni o cuty:]

[ Dodano 21 kwietnia 2008, 16:35 ]
nomercy wrote:Mam nadzieje, że te mapki nie zawierają cutów bo zaś by był temat o cutach a nie o GRC.
Jeżeli jeszcze nei jesteś uswiadomiony to uswiadamiam Ciebei a także reszte co jeszcze nei wiedzą... ze na stronie eswc wyszły te mapkii poprawione.. ze już nei ma watpliwosci co do cutow.. na tmpl bax podawal do tego linka.

także jeżeli sciagniecei sobie nowe poprawione mapki to nei będzie zadnych klotni o cuty:]
glooooooooooch!

2. runda ESWC GRC

Post by glooooooooooch! »

Patrzyłem w temacie o kwali i ogólnie o GRC ale nigdzie nie widziłem linka z poprawionymi mapkami.Jeżeli ktoś by go podał byłbym wdzięczny.
balaganmen

2. runda ESWC GRC

Post by balaganmen »

Post Reply

Return to “Turnieje”