Polish Regional Tournament
Witam. Nie dawno przedstawilem pomysl o lidze w których startowały by poszczególne województwa. Narzekaliście wtedy że mało graczy i nie będzie jak grać. A tu proszę. Nations + United = forever. Forever = dużo graczy ;p Wiec odswierzam ten temat bo jest teraz dużo aktywnych graczy (nawet w Polonii co mnie trochę zdziwilo). mogę zając się organizacją tego turnieju ale proszę o commenty.
Last edited by Szynpol on 25 April 2008, 14:46, edited 3 times in total.
Jak dla mnie fajne
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Ciesze się ;D
no pomysl niezly ale jakieś kwali będą czy jest mało chętnych??
Tzn. Najpierw chciałbym abyscie ocenili ten pomysl. Myslalem nad tym zeby rozdzielic wojewodztwa na 2 ligi (zgodnie z tym co jest w tabeli internetowej). Najlepszy gracz z kazdego woj. (ten który ma najwiecej punktów internetowych) wybierze zespół skladajacy się z 8 zawodnikow. może on urzadzic tak jak mowisz kwalifikacje zeby dowiedziec się kto jest najlepszy i kogo warto do tego zespolu wziac.
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
mysłe ze osoba majac a najwiecej punktów nie jest rowna najlepszej osobie;]
no ale ktos musi ten team wybrac heh;]
no ale ktos musi ten team wybrac heh;]
No wlasnie ;p. Ewentualnie gdy ta osoba nie będzie chciala wybierac teamu to zrobi to nastepna osoba.
Proponuje po prostu kwali zrobić do kazdego woj. i najlepsze 9 osob chętnych jest w reprze wlkp ;p
To już musisz ustalic z liderem twojego woj. Jak narazie sprawa lig wyglada tak:
1 liga:
Śląskie
Mazowieckie
Dolnośląskie
Pomorskie
Małopolskie
Zachodniopomorskie
Wielkopolskie
Podkarpackie
2 liga
Kujawsko-Pomorskie
Łódzkie
Lubelskie
Lubuskie
Warmińsko-Mazurskie
Opolskie
Podlaskie
Świętokrzyskie
Polonia
może się to jednak zmienic. Ostateczne tabele ligowe będą tydzien przed rozpoczeciem się turnieju. Tak ze brac się do pracy i zdobywac puntky jeśli chcecie zeby wasze woj było w 1 lidze ;p. każda drużyna będzie grala z każda w swojej lidze 2 razy. Mysle ze obok ligi mozna by zrobić tez puchar (coś na zasadzie pilki noznej ;p). Po skonczonym "sezonie" 2 najslabsze woj z 1 ligi spadaja do drugiej a 2 najlepsze z 2 ligi wchodza do pierwszej. Mam nadzieje ze uda się to zorganizowac i ze wszyscy będą za ^^
1 liga:
Śląskie
Mazowieckie
Dolnośląskie
Pomorskie
Małopolskie
Zachodniopomorskie
Wielkopolskie
Podkarpackie
2 liga
Kujawsko-Pomorskie
Łódzkie
Lubelskie
Lubuskie
Warmińsko-Mazurskie
Opolskie
Podlaskie
Świętokrzyskie
Polonia
może się to jednak zmienic. Ostateczne tabele ligowe będą tydzien przed rozpoczeciem się turnieju. Tak ze brac się do pracy i zdobywac puntky jeśli chcecie zeby wasze woj było w 1 lidze ;p. każda drużyna będzie grala z każda w swojej lidze 2 razy. Mysle ze obok ligi mozna by zrobić tez puchar (coś na zasadzie pilki noznej ;p). Po skonczonym "sezonie" 2 najslabsze woj z 1 ligi spadaja do drugiej a 2 najlepsze z 2 ligi wchodza do pierwszej. Mam nadzieje ze uda się to zorganizowac i ze wszyscy będą za ^^
Last edited by Szynpol on 22 April 2008, 9:51, edited 1 time in total.
O, to będę roxowal w pomorskim ;f Ale u mnie nie ma kogo wziąć oprócz Shadowa i nawiasa 
EDIT : Chyba że mecze się gra 3 v 3 :E
Wybieracie po 8 do zespolu ale mecze sa 3 vs 3 ;pMaciek wrote:O, to będę roxowal w pomorskim ;f Ale u mnie nie ma kogo wziąć oprócz Shadowa i nawiasa
Aha ok :E
Myśle że ogólnie współnie żeby ktoś z danego województwa zagadał. Wydaje mi się że nie ma różnicy kto wybierze składy bo obojętnie kto to będzie robił wybierze na pewno osoby godne tego i najlepsze z tych co są. z Wlkp wiem że ja Majkel Szym i za resztą można się rozejżeć
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
No dobra. W takim razie niech każdy kto chce wybierac sklady napisze ze chce i zjakiego woj jest zebym mogl to zapisac ;D. Ja sobie w malopolsce będę wybieral ;D
był już taki pomysl - moj:F - http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=2908
i mysle ze nadal nieaktualny
i mysle ze nadal nieaktualny
Poczekamy zobaczymy
A czy mógłby ktoś przedstawić szczegóły tego planu?
Brak podpisu to dobry podpis.
Wszystko na pierwszej stronie. Jeśli czegoś zapomniałem to sorka ale pytajcie o konkrety pls. Bo jak pytacie o szczegoly a jest kilka na 1 stronie to nie wiem co chcesz jeszcze wiedziec.