PL1 FINAŁ CDD vs P-S
PL1 FINAŁ CDD vs P-S
już w najbliższą sobotę ok godziny 12 odbędzie się finał PL1.
Chciałbym po pierwsze zaprosić graczy obu drużyn do gry, a obserwatorów do słuchania radia lub przy dobrym servie do ogladania. Wczoraj pokazalismy ze walka będzie zacięty, niestety mecz musi zostać powtórzony bo nawro miał problemy z siecia a chodzi o to zeby wygrać ale nie przez walkower bo co to za satysfakcja. będzie się działo!!!:P
>> Słuchaj relacji (start o godz. 11:55)
Chciałbym po pierwsze zaprosić graczy obu drużyn do gry, a obserwatorów do słuchania radia lub przy dobrym servie do ogladania. Wczoraj pokazalismy ze walka będzie zacięty, niestety mecz musi zostać powtórzony bo nawro miał problemy z siecia a chodzi o to zeby wygrać ale nie przez walkower bo co to za satysfakcja. będzie się działo!!!:P
>> Słuchaj relacji (start o godz. 11:55)
*... i wszystko jasne.
PL1 FINAŁ CDD vs P-S
Ok, pogadam dzisiaj z Radio Extreme na temat transmisji z tego spotkania
PL1 FINAŁ CDD vs P-S
ciekawy jestem wyniku 
PL1 FINAŁ CDD vs P-S
no ja z kolei mam nadzieję że serwer Hacka znów nie będzie tak nawalał.
Bo dziś na kwalifikacjach do meczu POL vs UK (jeśli to był jego serwer) serwer sprawował się bez zarzutu.
PL1 FINAŁ CDD vs P-S
a na jakich mapach będzie meczyk? Bo tamte staly się już nieaktualne?
Co z tym fantem zrobimy?
Co z tym fantem zrobimy?
PL1 FINAŁ CDD vs P-S
Zagrajmy na mapach 3 rundy. Będzie przynajmniej dobry trening
PL1 FINAŁ CDD vs P-S
popieramwiadp1 wrote:Zagrajmy na mapach 3 rundy. Będzie przynajmniej dobry trening
PL1 FINAŁ CDD vs P-S
Mapy trzeciej rundy sa fajne. Ciekawe kto wygra
Ja stawiam 10zl na EP.
PL1 FINAŁ CDD vs P-S
Uczcijmy powyzsza wypowiedz minuta ciszy. 
PL1 FINAŁ CDD vs P-S
radze ja uczcic godzina smiechu 
A czy moznaby zagrac troszke wczesniej? Chociazby o 11-11.30 ?
Bo by bardziej przyjamniej mi pasowalo?
A czy moznaby zagrac troszke wczesniej? Chociazby o 11-11.30 ?
Bo by bardziej przyjamniej mi pasowalo?
PL1 FINAŁ CDD vs P-S
Gorąco zapraszam na relację z tego meczu w Radiu eXtreme. Początek już dzisiaj o 11:55.
Link do WinAmpa:
http://s1.exradio.pl/
Link do WinAmpa:
http://s1.exradio.pl/
PL1 FINAŁ CDD vs P-S
2-1 dla P-S :/
Kurcze obiecuję wam, że już NIGDY nie wejdę na serwer HACKA w celu rozegrania MECZU. Lagi były cholerne, auto raz jechało jak księżycowa ciężarówka a raz jak wiewióra no i wszyscy skakali. :/ A jedyne co miałem włączone oprócz TMN to winampa i Gadu-Gadu. Więc mówię wam - Pure Skillersi uzyskali bardzo niestylowe zwycięstwo.
Kurcze obiecuję wam, że już NIGDY nie wejdę na serwer HACKA w celu rozegrania MECZU. Lagi były cholerne, auto raz jechało jak księżycowa ciężarówka a raz jak wiewióra no i wszyscy skakali. :/ A jedyne co miałem włączone oprócz TMN to winampa i Gadu-Gadu. Więc mówię wam - Pure Skillersi uzyskali bardzo niestylowe zwycięstwo.
PL1 FINAŁ CDD vs P-S
wiec mecz się skończył dzięki za meczyk ogolnie, ja lagow nie mialem po resie serwera, skakal mi samochodzik nawra.
Opis meczu wieczorem, 3majcie się
Opis meczu wieczorem, 3majcie się
PL1 FINAŁ CDD vs P-S
No i rozgrywki się zakonczyly.
Finał wygralo P-S.
Klasyfikacja PL1:
1. P-S
2. CDD
3. GT
4. ~F~
5. BZN
MVP:
???
Wysztskich zawodnikow proszę o wybranie MVP(najbardziej cennego zawodnika) z druzyny P-S oraz komentatora wiadpa. Glosowanie będzie tajne na GG:)
Nawro niestety tylko ty miałeś algi nie wiem czemu server hacka tak zle na Ciebie wplywa
Finał wygralo P-S.
Klasyfikacja PL1:
1. P-S
2. CDD
3. GT
4. ~F~
5. BZN
MVP:
Wysztskich zawodnikow proszę o wybranie MVP(najbardziej cennego zawodnika) z druzyny P-S oraz komentatora wiadpa. Glosowanie będzie tajne na GG:)
Nawro niestety tylko ty miałeś algi nie wiem czemu server hacka tak zle na Ciebie wplywa
*... i wszystko jasne.
PL1 FINAŁ CDD vs P-S
Niestety to jest nieprawda, Khasius też narzekał więc mówię wam - oprócz antybanzzaizmu reprezentuję też antyserhakizm.mor_olo wrote: Nawro niestety tylko ty miałeś algi
PL1 FINAŁ CDD vs P-S
Bardzo ładny meczyk chłopaki
I spodobał mi się pomysł regularnego rozgrywania takich pojedynków
I spodobał mi się pomysł regularnego rozgrywania takich pojedynków
PL1 FINAŁ CDD vs P-S
Hahahaha nawro, tylko nie reprezentuj antywiadp1komentatoryzm bo to już będzie podejrzane.
Final calkiem udany dla nas, nie ma co narzekac. CDD również ładnie jezdzilo.
Od poczatku wiedzialem ze dobrze p~S pojedzie, wiec tak naprawdę luzno sobie jechalem. (może i za bardzo czasami
) Jednak taki mecz mimo wszystko powinien pomoc nam w walce z ITA. Oby czesciej takie mecze były rozgrywane.
Final calkiem udany dla nas, nie ma co narzekac. CDD również ładnie jezdzilo.
Od poczatku wiedzialem ze dobrze p~S pojedzie, wiec tak naprawdę luzno sobie jechalem. (może i za bardzo czasami
PL1 FINAŁ CDD vs P-S
nie wiem jak wy ale ja jestem najbardziej cennym zawodnikem bo musialem poklucic się z mama i wojkime zeby dokonczyc gre hehehe taki zart no niestety rodzinki się nie wybiera po tej rozmowie szlo już mi tylko gorzej