Zmiana narodowsci
Zmiana narodowsci
Jak zmienic narodowsc w tmnf?? Bo się nie da normalnie ;/
Zmiana narodowsci
Argh!!!!!! Nie nawidze cie ;p
Zmiana narodowsci
hmm.. przeciez Polska byla do wybrania odrazu.
jeżeli zaznaczyles co innego, to chyba na razie masz pecha, aktualnie na 99% nie ma z tego wyjscia, jest to nowa gra, która zostala wydana nieco ponad tydzien temu
Mozesz zrobić nowe konto, logiczne..
jeżeli zaznaczyles co innego, to chyba na razie masz pecha, aktualnie na 99% nie ma z tego wyjscia, jest to nowa gra, która zostala wydana nieco ponad tydzien temu
Mozesz zrobić nowe konto, logiczne..
Zmiana narodowsci
tylko mnie nie pobij bo poskarze mamusi 
Zmiana narodowsci
??Joe10 wrote:tylko mnie nie pobij bo poskarze mamusi
Zmiana narodowsci
STRASZNESzynpol wrote:Argh!!!!!! Nie nawidze cie ;p
Zmiana narodowsci
żal.spam.eu.dosmietnika
Zmiana narodowsci
Ja gram w tmuf ale chodzi mi bo kolega mieszka w niemczech a teraz się dowiedzial ze jest coś takiego jak polonia. (on ma tmnf)
Zmiana narodowsci
to niech zrobi nowe konto jak już wyzej napisano...
Zmiana narodowsci
A on jest zacofany ye się nie może sam dowiedziec
NOWE KONTO I PO SPRAWIE
Zmiana narodowsci
może zakaz pisania odrazu dla niegoJoe10 wrote:A on jest zacofany ye się nie może sam dowiedziec![]()
![]()
![]()
NOWE KONTO I PO SPRAWIE

Zmiana narodowsci
jestem za!:)Kamilos wrote:może zakaz pisania odrazu dla niegoJoe10 wrote:A on jest zacofany ye się nie może sam dowiedziec![]()
![]()
![]()
NOWE KONTO I PO SPRAWIE

Zmiana narodowsci
Za, a nawet przeciw!
Zmiana narodowsci
Pełno spamu. Jak się nie spojrzeć to te forum jest całkowicie zaspamowane
Większość co czytam postów nie ma sensu i jest zwykłym nabijaniem licznika. A nie liczy się ilość ale jakość.
Co do sprawy to tak jak była mowa powyżej- należy stworzyć nowe konto. Ale mam nadzieję, że będziesz reprezentował Polskę. Polska musi pokazać jak się gra w TM
Nasze plany na przyszłość to 1 miejsce w rankingu światowym 
Co do sprawy to tak jak była mowa powyżej- należy stworzyć nowe konto. Ale mam nadzieję, że będziesz reprezentował Polskę. Polska musi pokazać jak się gra w TM
Brak podpisu to dobry podpis.
Zmiana narodowsci
UWAGA
UWAGA
UWAGA
nie będę pisal nowego postu bo to nie mam sensu dlatego pisze w tym
OTÓŻ jak włanczam TMNF to mi wyskakuje informacja o zalozeniu nowego konta lub uzywaniu staregoja klikam na nowe i nic nie reaguje nawet na każde klikniecie co zrobić

nie będę pisal nowego postu bo to nie mam sensu dlatego pisze w tym
OTÓŻ jak włanczam TMNF to mi wyskakuje informacja o zalozeniu nowego konta lub uzywaniu staregoja klikam na nowe i nic nie reaguje nawet na każde klikniecie co zrobić
Zmiana narodowsci
OJ biedne dziecko a tak zjechal tego co się pytal,wezcie mu nie mowcie pojdzie se nob w pizdu

Zmiana narodowsci
tylko on się pytal o jakas pierdo** a mi gra nie dziala 
Zmiana narodowsci
nie pierdoly tylko go styrales jak bys był jakiś znany na scenie i pro elo i teraz liczysz na pomoc wiesz co ci powiem jest coś takiego jak opcja szukaj

Zmiana narodowsci
o barzo ci dziekuje naprawdę szybka i skuteczna pomoc tylko mi gra kur** nie dziala i czego mam h*** szukac???