ESWC Poland
ESWC Poland
No rzeczywiście zgadzam się z tymco napisal Jakub o kwali zdecydowanie, jeżeli znow będzie awans np 2 z grupy zacznie się wielkie liczenie, klotnie itd itd, mysle ze nikt nie chcialby dopuscic do jakichś przepychanek na takiej imprezie. Rundy w finale gdzie teoretycznie nie ma już slabszych graczy sa również zdecydowanie wskazane.
Ja mam takie pytania:
1.O której powinno się skończyć wszystko zwiazane z TMN w niedziele
2.Czy grafa w tmn będzie ustawiona wszystko na full?? A jeżeli tak to czy moznaby wyjsc i powylaczac takie efekty jak np motion blur, ktore bardzo przeszkadzaja w grze.
3. Trackmania będzie grana na Nations(stara wersja gry), czy na Nations Forever najnowszej
Ja mam takie pytania:
1.O której powinno się skończyć wszystko zwiazane z TMN w niedziele
2.Czy grafa w tmn będzie ustawiona wszystko na full?? A jeżeli tak to czy moznaby wyjsc i powylaczac takie efekty jak np motion blur, ktore bardzo przeszkadzaja w grze.
3. Trackmania będzie grana na Nations(stara wersja gry), czy na Nations Forever najnowszej

ESWC Poland
1. o 17:00
3. Nations ESWC^^
3. Nations ESWC^^
ESWC Poland
Jzu dzisiaj rozmawialismy o takich aspektach gry z coof'em jak widok graczy i musze powiedziec ze przekonac musze reszte moich miśków z ekipy by pozawalała na takowa "ingerencje" w ustawienia gry, bo wiem jaka jest roznica 
ESWC Poland
To jest trochę nie fair ze tak mowisz. Nie sadzisz ze badziej głupio byłoby gdy by jakiś gracz opłacajac sobie na własna reke przejazd nocleg itp się do tego kompa nie dostał ?? Nie widze to zadnej reguły ze MG ma miec pierwszenstwo jakieś bo Wam opłacaja przejazd. Paranoja.jakub wrote: no i fajnie by było, jakby daliscie graczom z Wildy, FF i PexG, będzie ich tam okolo 20, wiec starczylo by jedna runde kwali im zarezerwowac, na 100% zagrac.
chce z tym powiedziec, ze te te teamy placa graczowi za przejazd, przenocowanie itp, i byloby glupio, jakby się nie dostali do kompo, bo 100 innych ludzi (slabych w grze) się tloczy do kompow.
Jak już mozna zrobić liste graczy obecnych na eswc "nieprzypadkowo" którzy będzie pewne ze znajda sobie miejsce.
ESWC Poland
Spokojnie, kto pociagnie ten jedzie (Ci w pociagu maja pierszeństwo ;P)
ESWC Poland
TheViP wrote:Spokojnie, kto pociagnie ten jedzie (Ci w pociagu maja pierszeństwo ;P)
ESWC Poland
jestem zgodny ze słowami Jakuba. To byłoby świetne rozwiązanie.
i brón Boże TA na finałach... kwali to jeszcze, ale finały?
i brón Boże TA na finałach... kwali to jeszcze, ale finały?
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
ESWC Poland
Finałowy wyścig (na koniec kazdego dnia) na bank będzie na Rounds .. spokojnie pipeczki moje ;*
ESWC Poland
już szykuje szklanki 
ESWC Poland
A czy w takim razie rejestrowanie się na eswc.com w ogóle jest wymagane ? Pamiętam, że poszła wielka fama, że każdy kto chce wziąć udział w zawodach musi się zarejestrować . Czy to będzie miało znaczenie czy wpuszczony będzie każdy kto ukończył 16 lat ?
ESWC Poland
wpuszczony będzie każdy nawet poniżej 16 roku zycia ale dopuszczony do gry powyzej 16 tylko nie wiem nic o rejestracji...
ESWC Poland
sorry, trochę na szybko to pisalem przed praca i zgadzam się z tym, co napisal jarek i irred.Jak już mozna zrobić liste graczy obecnych na eswc "nieprzypadkowo" którzy będzie pewne ze znajda sobie miejsce.
------------------------------
ja mam taki pomysl, który będzie satysfakcjujacy dla amatorow I dla "pros".
dajecie te kwali dla kazdego, każdy robi czas na TA.
termin dla "pros" jest ustawiony na ostatnia runde kwali.
w ten sposob 24 amatorow do ostatniej kwali będzie w top 24 i będą do konca mieli nadzieje, ze się dostana (i pewnie kilka z nich to się uda).
przesz te nerwy zapamietaja gre, i na pewno do niej wroca.
potem na ostatniej kwali "prosy" jada razem.
inni będę ciekawie ogladac, czym się rozni ich jazda od "prosow" i jednoczesnie będą czekac na to, czy dostana się do finalu.
to oczywiście tylko funkcionuje, jak będzie kwali top 24 czasów, nie top2 graczy co runde.
ten pomysl wydaje mie się satysfakcjujacy dla jazdego.
@mor_olo
nastepny post, gdzie cie nie obrazilem
ESWC Poland
ja też się pod tym podpisuję ... to będzie miało sens
ESWC Poland
robi się ciekawie... 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
- KonradM
- Doświadczony driver
ESWC Poland
Jeśli regulamin nie mówi nie, to nie widzę żadnego problemu aby tak nie było. Każdy ma godzinkę dla siebie, w tym 45 minut eliminacji. Z tego co wiem przy zmianie grafiki (może się mylę) w Trackmanii trzeba zrestartować program, więc jeśli któryś z adminów zareaguje - czy to ja, czy Lukmen czy ktoś inny (bo Vip pewnie Was zna:) ) to powiedzcie po prostu że wyłączacie efekt (tutaj nazwa) graficzny, i że była rozmowa o tym na tmpl.infoJzu dzisiaj rozmawialismy o takich aspektach gry z coof'em jak widok graczy i musze powiedziec ze przekonac musze reszte moich miśków z ekipy by pozawalała na takowa "ingerencje" w ustawienia gry, bo wiem jaka jest roznica Smile
Faworyzowanie jednych graczy kosztem drugich nie wchodzi w grę.no i fajnie by było, jakby daliscie graczom z Wildy, FF i PexG, będzie ich tam okolo 20, wiec starczylo by jedna runde kwali im zarezerwowac, na 100% zagrac.
W razie drakońskich tłumów przy rejestracji szepnijcie któremuś z adminów że jesteście z takiego i takiego klanu, lub po prostu tmpl.info - ot, żebyśmy wiedzieli że rozmawiamy ze scenowiczem a nie kimś kto wpadł na ESWC po smyczki.
Z headadminem dziś już mi się nie udało skontaktować, jutro postaram się do niego dobić. Możliwe że pojawi się jeszcze inna opcja rozegrania finałów.
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.