TM United: Polska vs Techland (zakończona)
Ok oto plan działania
Niech każdy wyśle maila z pytaniem do techlandu czy wydadzą TMU w . Jednak w żaden sposób nie możecie zdradzić info, że bierzecie udział w jakiejś zorganizowanej akcji. Napiszcie to w sposób naturalny i nie silcie się na teksty typu, że TMN jest bardzo popularne wśród Polaków i TMU zapewne też będzie. Po prostu krótkie pytanie czy gra zostanie wydana, bo nie widziecie informacji o niej w planach wydawniczych itd
Oto dokładny plan, kto kiedy wysyła maila:
Akcja zakończona
Maila na który macie wysłać wasze pytanko prześlę wam na PM oraz na GG o ile podaliście
Jeżeli pojawili się jeszcze jacyś chętni do współpracy proszeę się zapisywać w tym temacie. Proszę, także aby an bieżąco informować tu nas o tym, że wasz mail został już wysłany, tak, żebyśmy mieli ogląd ilu graczy tak naprawdę działa
Niech każdy wyśle maila z pytaniem do techlandu czy wydadzą TMU w . Jednak w żaden sposób nie możecie zdradzić info, że bierzecie udział w jakiejś zorganizowanej akcji. Napiszcie to w sposób naturalny i nie silcie się na teksty typu, że TMN jest bardzo popularne wśród Polaków i TMU zapewne też będzie. Po prostu krótkie pytanie czy gra zostanie wydana, bo nie widziecie informacji o niej w planach wydawniczych itd
Oto dokładny plan, kto kiedy wysyła maila:
Akcja zakończona
Maila na który macie wysłać wasze pytanko prześlę wam na PM oraz na GG o ile podaliście
Jeżeli pojawili się jeszcze jacyś chętni do współpracy proszeę się zapisywać w tym temacie. Proszę, także aby an bieżąco informować tu nas o tym, że wasz mail został już wysłany, tak, żebyśmy mieli ogląd ilu graczy tak naprawdę działa
Last edited by wiadp1 on 15 November 2006, 21:28, edited 6 times in total.
Re: TM United: Polska vs Techland
Ja mogę tylko że angielskiego nie znam ale jak co to mi napiszesz na gg co mam napisać 
Jak co to ja Daras11 =D=D
LOL Techland jest polskim dystrybutorem,więc maile musimy pisać po polsku 
Ja równiesz obowiązkowo musze się przyłączyć
A nie zauważyłem że ja też tam jestem wpisany 
Last edited by Skyline on 06 November 2006, 16:53, edited 1 time in total.
Dopisz mnie. 
mnie dopisz koniecznie Wiadp
)))))
i mnie tez pomoge
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Ze względu na nową informację, że na świecie TMU pojawi się na przełomie lutego i marca myślę, że możemy dać ekipie Techlanda szansę i póki co przerwać naszą akcję i w razie czego ponowić ją w styczniu 2007.
Tak, więc proszę moderatora o zablokowanie tego tematu, bo ja niestety nie posiadam takich uprawnień
Tak, więc proszę moderatora o zablokowanie tego tematu, bo ja niestety nie posiadam takich uprawnień
a nie sadzisz, ze zeby się na luty/marzec wyrobili, to trzeba by teraz zaczac lobbowac? 
ja mysle, ze teraz jest wlasnie dobry moment, TMU jest wydawane w paru krajach plus na swiecie, wiec chyba mamy prawo się domagac jakichś informacji na temat planow techlandu, tym abrdziej, ze jak widac w tym temacie, entuzjazm jest
// unlocked na razie
ja mysle, ze teraz jest wlasnie dobry moment, TMU jest wydawane w paru krajach plus na swiecie, wiec chyba mamy prawo się domagac jakichś informacji na temat planow techlandu, tym abrdziej, ze jak widac w tym temacie, entuzjazm jest
// unlocked na razie
Ja tam wyślę swoje zapytanie jak było wcześniej ustalone. Myślę, że to odpowiedni moment, żeby zaczęli się interesować wydaniem tej gry. Żeby nie było tak jak z początkami TMN, gdzie pominięto polską nację.
no to jak ja chce sobie pgrac w tmu i musi być wydana w polssce czemy nie robimy dalej naszej akcji jak coś to mogę narobidz z 50 kont na poczcie i sam będę do nich maile wysylal co wy na to
- [f1] kubica
- Jeździ konno
przywrócić akcje przywrócić akcje przywrócić akcje przywrócić akcje
przywrócić akcje przywrócić akcje przywrócić akcje przywrócić akcje
przywrócić akcje
dobra tak, więc akcję uważam za odnowioną 
Szopek i Radass nadróbcie zaległości
Szopek i Radass nadróbcie zaległości
Last edited by wiadp1 on 12 November 2006, 7:43, edited 1 time in total.
Radas, każdy chce wspomóc akcje
Ale dobry pomysł, jak wszyscy skończą to możesz się wziąść do robienia kont 
Dobra updatowałem już listę chętnych i zaczynamy. Liczę na to, że na bieżąco będziecie mnie tu informować czy takowy mail wysłaliście, żebym miał pewien obraz co i jak
ej dopiszcie mnie ;p
mój własnie poszedł
mam nadzieje że coś tym zdziałamy