Chciałem poinformować, że rozpoczęły się zapisy do turniejów Clanbase w TrackManii Nations w trybie 1vs1 TimeAttack na mapach NADEO PRO oraz 2vs2 Team Rounds na NADEO PRO
Uważam, ze to świetna okazja dla tych mniej doświadczonych teamów i graczy, żeby spróbować swoich sił w profesjonalnych zawodach TMN. W zeszłym roku w rozgrywkach tych wystąpiło CDD i paru jego graczy i poziom był naprawdę dość niski. Poza tym atutem zawodów jest to, że teamy oraz gracze są mniej więcej przydzielani do grup o podobnym poziomie
Są to również idealne zawody dla POL teamu, ponieważ rywalizacja odbywa się na mapach NADEO. Gorąco zachęcam do udziału w tych rozgrywkach
TrackMania 1vs1 TA Cup - http://www.clanbase.com/news_league.php?lid=2697
TrackMania 2vs2 TR Cup - http://www.clanbase.com/news_league.php?lid=2706
Jak się zapisać na Cup 1vs1 ?
1. Jeżeli nie posiadasz jeszcze konta w ClanBase musisz je najpierw założyć pod tym linkiem:
http://www.clanbase.com/psignup.php
2. Potem chyba zanim nas zarejestrują trzeba poczekać na mail akrywacyjny, a następpnie już powinniśmy mieć nasze konto
3. W tym momencie należy się zalogować na stronie ClanBase klikająć na link Log in znajdujący się po prawej stronie od logo CB
4. Po zalogowaniu klikacie na link Admin znajdujący się w prawym górnym rogu i pojawią się wam 3 działy - Personalities,Password oraz Ladders and Cups.
5. W dziale Ladders and Cups znajdzicie linka, który umożliwi wam zapisanie się do pucharku. Potem wybiieracie tylkoodpowiedni puchar i już
Jak się zapisać na Cup 2vs2 ?
1. Na początku oczywiście musicie założyć konto. w ClanBase. Klan do turnieju może być zapisany tylko i wyłącznie przez lidera i to lider musi stworzyć nowy team w CB. Jest to banalnie proste. W menu użytkowniaka znajdziecie link New Clan i to tam właśnie tworzycie nowy team.
2. Po utworzeniu teamu musicie dodać do niego waszych członków. Jeżeli już każdy zarejestrował się na stronie CB lider powinien poprosić wszyskich o ich numer "pid", który można odczytać w dziale Admin > Personalites
3. Jak już lider zna pid graczy musi zaprosić takiego gracza do teamu
Admin >> Clan >> Add Member. Tam zostanie poproszony o pid gracza, które go chce przyłączyć
4. Oczękujący gracz powinien otrzymać zaproszenie na podanego w rejestracji maila
5. Po skompletowaniu teamu lider musi jedynie przełączyć się na Personality klanowe, a następnie analogicznie do zapisów na cup 1vs1 wejść w dział Ladders and Cups >> Sign Up for the cup i wybrac odpowiedni turniej
Jak widać zapisy są trochę skomplikowane, ale jak już to się razprzejdzie to następnym razem będzie łatwiej. Gdyby ktoś miał problemy z zapisaniem się w powyżej opisany sposób zawsszemożetakże zapisać się bezpośrednio na stronach pucharów,doktórych linki napisałem powyżej
ClanBase Cups na mapach NADEO PRO
Last edited by wiadp1 on 06 November 2006, 11:09, edited 2 times in total.
gdzies się tam zapisałem , ale jak znam siebie to pewnie zle 
Szopek w pierwszym temacie napisałem jak się zapisywać