Nowy klan - eVolution Team
Klan został założony wczoraj wieczorem, admin to ja i aXel, nasz server pod nazwą eVo'Rekrutacja i w tym aseco zrobiony na stałe z trasami Eswc-04. Świetnie radzimy w trasach Nadeo i Techach. Tu jest nasza stronka www.tevo.yoyo.pl. Jeśli chcesz się do nas dołączyć to do naszego serva wejdź i zobaczymy, czy jesteś dobry
Zapraszam 
widze, że axelek skacze z kwiatka na kwiatek, dzisiaj na meczu go nie było niby z powodu wycieczki a wczoraj już udało mu się nowy team założyć, szczere gratulację

@derty po 1.nei sakcze od kwaitka do kwiatka po 2.naprawdę dzisaj byłem na wycieczce i wróciłem o20 chciałem wjesc na serva i zagrac ale nei podaliscie hasła po 3. dzisja się dołanczyłęm dopiero
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
Ostatnio trochę tego było.Niestety było tak, że jakiś Team powstał i się rozpadł i znowu jakiś nowy powstał ( nie pisze, że tak jest z wami ).Życze powodzenia bo może wreszcie któryś z tych nowych teamów pogra dłużej.
no w końcu jeden dobry co nie krytykuje 
- glooooooooooch!
Wystarczy mi info, że macie serwer i mapki ESWC 04 też świadczą o tym, że coś poważniejszego z ego chcecie zrobić.Życze powodzenia jeszcze raz ;-)
ehhhh... Glooch... Jakiż ty naiwny ^^ NIe no spoko GL zobaczymy co z tego weyjdzie...
-
balaganmen
eh... a ja powiem ze zal ten team i neich wypierdalają:D wyjebali "rowera blazeja " {nick mojego kolesia)bo się spyatalem jaki axel ma wr na jakiejs tam mapie.. bo się chwalil ze ma wr... eh axelk-u a jzu myslalem ze ten wasz team to jakiś będzie normalny dlatego go nie komentowalem... no ale wlasnie widze ze "zal" dorba idzcie się schowac... i narazka .... wez axel napis zw ilu jzu teamach byles? hmm ciężko ci pewinie spamietac. ... wez czlowieku idz se pograj w tibie i wy****dalaj z tmn bo jesteś już zalosny...wkurwiles mnie w tym momencie:P dorba nara i przepraszam za bledy:P nara!!:]
Interesujące... napisałeś, że jest noobem, a nie, że jakie WR ma, może źle Cie tam zrozumiałem, nie wnikam. Tylko szkoda, że jebiesz nam tak opinie, ale takim się wybacza oObalaganmen wrote:eh... a ja powiem ze zal ten team i neich wypierdalają:D wyjebali "rowera blazeja " {nick mojego kolesia)bo się spyatalem jaki axel ma wr na jakiejs tam mapie.. bo się chwalil ze ma wr... eh axelk-u a jzu myslalem ze ten wasz team to jakiś będzie normalny dlatego go nie komentowalem... no ale wlasnie widze ze "zal" dorba idzcie się schowac... i narazka .... wez axel napis zw ilu jzu teamach byles? hmm ciężko ci pewinie spamietac. ... wez czlowieku idz se pograj w tibie i wy****dalaj z tmn bo jesteś już zalosny...wkurwiles mnie w tym momencie:P dorba nara i przepraszam za bledy:P nara!!:]
Szkoda, ze team na tym traci... -.-
jeżeli tak się przechwala dzieckowato ;F to rzeczywiście nie będzie nic z tego teamu a szkoda bo jakoś się jednak zapowiadali 
cu balgan
cu balgan
z wczorajszej wizyty na ich servie chcialbym wyrazic swoje zdanie
w najblizszym czasie nie sadze by ten team zawojowal coś, ale jak chca niech graja w II lidze PL6 czy innych turniejach
mapki na eswc sa dobrym znakiem ze to nie team z "oczojebnym tagiem, który chce uchodzic za pr0 w gronie nubow"
w najblizszym czasie nie sadze by ten team zawojowal coś, ale jak chca niech graja w II lidze PL6 czy innych turniejach
mapki na eswc sa dobrym znakiem ze to nie team z "oczojebnym tagiem, który chce uchodzic za pr0 w gronie nubow"
muhahaSeque wrote:z wczorajszej wizyty na ich servie chcialbym wyrazic swoje zdanie
Wiec swoje opinie zachowaj dla siebie Pro Gamer'ze. Zaraz wyskoczysz ze textem 'to wyskocze 1vs1'?? Boos'ie xDDD omg, do czego tu dochodzi
Last edited by k0r7 on 02 May 2008, 9:21, edited 1 time in total.
sorry, wqrwił mnie typ -.-" chodizlo mi o pl6 ;p
mam pytanie co do Pl6... kiedy będzie mozna wyslac swoje propozycje map na pl6??
nikt nie jest wróżką, będzie pisane na pewnoKeUriO wrote:mam pytanie co do Pl6... kiedy będzie mozna wyslac swoje propozycje map na pl6??

A nie mówiłem, że wszedł szpiegować. A co do wypowiedzi to się z nią zgadzam za pro się nie uważam i narazie daleko mi do tych najlepszych ale i najgorszy też chyba nie jestem. Ja w tym teamie tylko sprzątam i gram for fun. Co do II ligi PL6 i innych turniejów wiadomo, że trzeba zacząć od dołu a nie od razu od extraklasySeque wrote:z wczorajszej wizyty na ich servie chcialbym wyrazic swoje zdanie
I zgadzam się z Kortem, że po 1 mapce nie powinieneś pisać tego posta jak już chcesz "szpiegować" i mieć jakieś zdanie to zobacz chociaż parę mapek. Ale to tak na przyszłość
Last edited by Lewy on 02 May 2008, 10:56, edited 1 time in total.
kort jak wolisz zebym ci wrzucal niz pisal dobrze o Tobie i twoim teamie to teraz będę tylko was obrazal ok?
tak mecz z XX, naprawdę tak mi wrzuciles ze już nic w tym temacie nie napisze
tak mecz z XX, naprawdę tak mi wrzuciles ze już nic w tym temacie nie napisze