Wez mnie nie denerwuj... przeczytaj uwaznie topic, potem zobacz które druzyny nie maja 4 graczy -.- A poza tym ksyks do nas dopisz dizokaSzynpol wrote:No bo ja nie wiem jakie teamy maja wolne miejsca. I dlatego pytam który team bylby na tyle uprzejmy i przyjalby mnie do siebie ^^
F1 Rynek transferowy
F1 Rynek transferowy
F1 Rynek transferowy
Ksyks mozesz mnie do Force India zapisac bo się zgodzili ;D
F1 Rynek transferowy
no potwierdzam ^^
-
Wildovvsky
- Samochodowy prawiczek
F1 Rynek transferowy
nastepny... zachecam do klikniecia cyfry 1 nad odpowiedziami, zostaniesz przetransporowany na 1 strone, o ile się nie myle sa tam zestawienia kto jest w druzynie.Wildovvsky wrote:Witam,jeśli macie luke w teamie,chetnie ją uzupełnie.
gg: 8080506
email: wild2891@wp.pl
-
Wildovvsky
- Samochodowy prawiczek
F1 Rynek transferowy
Spoko;D dziekuje za piękne faq jak to zrobić;p
F1 Rynek transferowy
foxy, a oni wiedza ze jada (king i dizok)??
powiedz im jak nie wiedza
bo ja nie wiem gdzie ich spotkac
powiedz im jak nie wiedza
bo ja nie wiem gdzie ich spotkac
F1 Rynek transferowy
czy mogę dołączyć do super aguri albo do toyoty albo torro roso? a ewentualnie czy mogę się scigac w jutrzejszym wyścigu?pozdrowienia
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
F1 Rynek transferowy
toYota potrzebuje graczy, pisać jak coś do mnie na gg, albo do luqa na gg
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
F1 Rynek transferowy
tak mamy, on nie daje onzaki zycia, poza tym, miejsce jest za mnie , bo nie mam czsu na f1, a szkoda zmarnowac miejsce.
F1 Rynek transferowy
to ja mogę do toyoty
F1 Rynek transferowy
Tomcia, Psikuta, niewiem kto tam jest zarządzającym w SA, mogę zamówić miejsce na przyszły sezon ? 
F1 Rynek transferowy
a niedała by się jeszcze na ten
[ Dodano 04 Maj 2008, 11:09 ]
Maciek to zamów mi miejsce na przyszły sezon
[ Dodano 04 Maj 2008, 11:09 ]
Maciek to zamów mi miejsce na przyszły sezon
F1 Rynek transferowy
Ok.. a więc nie chcąc robić wielkiego zamentu z drużynami, postanowiłem zrobić mały porządek.
Od dziś z ligi wycofuje teamy : Jordan, Benneton.
Powód ? : Zerowe zainteresowanie ligą, i brak zjawienia się na jakimkolwiek GP.
Dodatkowo, bardzo proszę, by członek/lider tych dwóch niżej wymienionych teamów powiedział mi, czy owa drużyna ma zamiar startować jeszcze w tym sezonie.
Teamy to Minardi i Spyker.
No i oczywiście chciałbym się dowiedzieć od przedstawicieli/członków niżej wymienionych teamów, czy dany skład ich teamu ma zamiar występować dalej w lidze :
- Honda
- Toyota
Teraz sprawa SuperAguri. Jak wiemy, team wycofał się w prawdziwej F1 z występów w tym sezonie. Powodem był brak funduszy.
Jeśli chodzi o naszą ligę, chciałbym się dowiedzieć od tomerq lub psikuty, czy mają oni zamiar występować jeszcze w lidze w tym sezonie. Tomerq się ostatnio nie zjawia na GP, a psikuta chyba nie ma chęci. Więc chciałbym znać też zdanie tej drużyny, w przypadku braku chęci po prostu ten team zostanie wycofany.
To tyle na dziś, zamykam post pozdrawiając wszystkich aktywnych uczestników ligi
Od dziś z ligi wycofuje teamy : Jordan, Benneton.
Powód ? : Zerowe zainteresowanie ligą, i brak zjawienia się na jakimkolwiek GP.
Dodatkowo, bardzo proszę, by członek/lider tych dwóch niżej wymienionych teamów powiedział mi, czy owa drużyna ma zamiar startować jeszcze w tym sezonie.
Teamy to Minardi i Spyker.
No i oczywiście chciałbym się dowiedzieć od przedstawicieli/członków niżej wymienionych teamów, czy dany skład ich teamu ma zamiar występować dalej w lidze :
- Honda
- Toyota
Teraz sprawa SuperAguri. Jak wiemy, team wycofał się w prawdziwej F1 z występów w tym sezonie. Powodem był brak funduszy.
Jeśli chodzi o naszą ligę, chciałbym się dowiedzieć od tomerq lub psikuty, czy mają oni zamiar występować jeszcze w lidze w tym sezonie. Tomerq się ostatnio nie zjawia na GP, a psikuta chyba nie ma chęci. Więc chciałbym znać też zdanie tej drużyny, w przypadku braku chęci po prostu ten team zostanie wycofany.
To tyle na dziś, zamykam post pozdrawiając wszystkich aktywnych uczestników ligi
- OrdonekQ7
- Moderator
F1 Rynek transferowy
Nie wolno nowych teamów w trakcie sezonu dołączać 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
F1 Rynek transferowy
LOZL jak narazie tylko williams ma 4 graczy, jescze w tej lidze może się zmiescic z 7 osóbWin'a wrote:a moga powstawać nowe teamy na mijecse tych starych? bo znam wielu chętnych ;E

<- Drzwi