ESWC Poland
ESWC Poland
45 minut?
czy ty zartujesz?
czy ja mam miec wytrenowane te trasy, jak się nalezy na swiatowy turniej, czy mam się je uczyc na turnieju?
i proszę przemyslcie moj pomysl wyzej.
[ Dodano Sro Kwi 30, 2008 11:23 pm ]
a faworyzowanie to nie jest, chodzilo mi o jedna kwali z 24 graczami.
tylko o jedna, o 10 minut proszę!
czy ty zartujesz?
czy ja mam miec wytrenowane te trasy, jak się nalezy na swiatowy turniej, czy mam się je uczyc na turnieju?
i proszę przemyslcie moj pomysl wyzej.
[ Dodano Sro Kwi 30, 2008 11:23 pm ]
a faworyzowanie to nie jest, chodzilo mi o jedna kwali z 24 graczami.
tylko o jedna, o 10 minut proszę!
ESWC Poland
zgadzam się z Jakubem , z tym co napisał wcześniej w 100% Żeby brać ludzi względem czasów a nie względem tego które miejsce maja w poszczególnych rundach eliminacyjnych , niech zrobione będzie tak jak na PGA że brane były czasy a nie kolejność
ESWC Poland
FF, organizacja w waszych rekach, wiec się tam kurde dogadajcie.
nie będę pisać nickow, ale jak będzie chukowo, to się będzie dzialo się.
nie będę pisać nickow, ale jak będzie chukowo, to się będzie dzialo się.
ESWC Poland
Według mnie Twój pomysł, Jakub, jest niezwykle satysfakcjonujący i dla noobków i dla pro gejmerów
Szkoda, że nie jadę, a bym wszystkich zniszczył ;d od Holusa i Szopka zaczynając ;d
ESWC Poland
Ja myślę, że to nie jest niefair ... po prostu chcielibyśmy uniknąć sytuacji, że ktoś trenuje, przygotowuje się, a potem nie ma szansy się pokazać. To nie umniejsza szans innym. A rozpoznać nas będzie łatwo
. Myślę, że FF, Wilda i peXg będą mieć jakieś znaki rozpoznawcze . My będziemy w koszulkach klanowych na ten przykład, żeby było wiadomo z kim można iść na browara po zawodach
.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
ESWC Poland
to będą takie darmowe smycze... a nie kimś kto wpadł na ESWC po smyczki.
Dobra joke :] Pomysł Jakuba jest dobry ale jak już to wszystkie osoby z teamów ze sceny powinny mieć miejsce
ile chcecie zrobić rund na kwalifkacje ? 4 ? więcej ?
bo jak będzie >24 to się wepchnie te osoby to wcześniejszej rundy ... a reszte miejsc dla "zwiedzających"
ESWC Poland
a jak się zachce wodeczke, to za tym, gdzie na plecach ma "Jakub"*TCW*IrRed wrote:Ja myślę, że to nie jest niefair ... po prostu chcielibyśmy uniknąć sytuacji, że ktoś trenuje, przygotowuje się, a potem nie ma szansy się pokazać. To nie umniejsza szans innym. A rozpoznać nas będzie łatwo. Myślę, że FF, Wilda i peXg będą mieć jakieś znaki rozpoznawcze . My będziemy w koszulkach klanowych na ten przykład, żeby było wiadomo z kim można iść na browara po zawodach
.
irred ty chuju, tak cie zalatwie nad barze, ze w niedziele na kolanach bedziez gral.
jak mroozio to umial, to wez się k**wa nawet nie wybieraj
ESWC Poland
hehehe ... a kto powiedział, że Mroziowi się udałojakub wrote: a jak się zachce wodeczke, to za tym, gdzie na plecach ma "Jakub"
irred ty chuju, tak cie zalatwie nad barze, ze w niedziele na kolanach bedziez gral.
jak mroozio to umial, to wez się kur** nawet nie wybieraj

ESWC Poland
tam jakiś mapki będą?
o cholera, chyba zle trenowalem.
a taki bylem dumny, ze trenowalem cala noc z brzez-jezem wczoraj :/
o cholera, chyba zle trenowalem.
a taki bylem dumny, ze trenowalem cala noc z brzez-jezem wczoraj :/
ESWC Poland
no będą mieli.Myślę, że FF, Wilda i peXg będą mieć jakieś znaki rozpoznawcze
tylko raczej nie widoczne, ale pachnace
a moj znak będzie za mna latajacy mateusz z pierogami!
irred, jarek napiszcie se na czole "tcw", by was poznac
[ Dodano Czw Maj 01, 2008 4:47 pm ]
lo kurde, coś mi się wydaje, ze będzie fajnie
ESWC Poland
eee ... mało oryginalne
... już zamówiliśmy hostessy, będą miały na balonach napisane TCW
... tylko na których balonach tego nie wiem
...

ESWC Poland
A spróbuj nas nie poznac to zajedziemy Ci na chate reda simsonem i zrobimy rozpierdoljakub wrote: irred, jarek napiszcie se na czole "tcw", by was poznac![]()
[ Dodano Czw Maj 01, 2008 4:47 pm ]
lo kurde, coś mi się wydaje, ze będzie fajnie
[ Dodano 01 Maj 2008, 17:52 ]
o lol wtf ? zróbcie coś z tym jak mozecie bo tu nawet opcji edytuj nie ma
Zrobione :-D pozdro... Haczek ;]
ESWC Poland
jarecki zepsul forum!!
[ Dodano Czw Maj 01, 2008 6:00 pm ]
zepsOl *
[ Dodano Czw Maj 01, 2008 6:26 pm ]
EDIT: zreperowali :/
[ Dodano Czw Maj 01, 2008 6:00 pm ]
zepsOl *
[ Dodano Czw Maj 01, 2008 6:26 pm ]
EDIT: zreperowali :/
ESWC Poland
*TCW*IrRed wrote:eee ... mało oryginalne... już zamówiliśmy hostessy, będą miały na balonach napisane TCW
... tylko na których balonach tego nie wiem
...
TCW mam rozumiec jako " Tu Ciągniemy Wildzie " ?
ESWC Poland
jak jakub to zobaczy to już mozesz na tsa nie przychodzicWin'a wrote:buauahahhaha Szopekja tam wierze że tecewu was rozmiecie
ESWC Poland
ja bym opcjonowal za Fight Night 3 ;dLECHU wrote:ej do tego playa dorzuccie jeszcze GTA 4 to ja zgadzam się na 2gie miejsce