Nowy klan - eVolution Team
Axel, axel, axel...
Nie zauważyłeś jednej zaiste nurtującej rzeczy. Słowik wyrobił sobie szacunek, a z tego co widzę, Ty wyrabiasz w sobie jedynie chaotyczny styl pisania. Przystopuj.
Nie zauważyłeś jednej zaiste nurtującej rzeczy. Słowik wyrobił sobie szacunek, a z tego co widzę, Ty wyrabiasz w sobie jedynie chaotyczny styl pisania. Przystopuj.
no i koniec balu panno lalu
mam nadzieje że dużo więcej takich ludzi nie będzie bo zawsze ktoś się znajdzie '
Słowik szacun ziąą
Słowik szacun ziąą
najkrócej był chyba super tim założony przez Wally'ego
SuperTim jego nazwa brzmiala i w dodatku był w multigamingu
>>>> http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=4432&start=0
Ja tam czekam na reaktywacje tego multigamingu bo naprawdę był przyszłościowy. 
A ja czekam do 32 maja ale kurde, ma ktoś replaya z A-0 ? Bo niewiem gdzie jechac, tam tylko mi brakuje zielonego medalu :/
Ładną reklamę im zrobiliście
a w zasadzie to czemu się uczepiliście eVo team ?? ja tam życzę im powodzenia

- OrdonekQ7
- Moderator
...oni się rozpadli 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
teraz to już im powodzenie nie pomoże,chociaż mogli by coś zawojować w najniższej lidze 
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
w jakiej nizszej lidze?:P
jeżeli mowisz o pl6... to jak dla mnie nie ma sensu na dzine dzisiejszy bynajmniej robić 2 ligi... tylo zwiekszyc 1 lige i tyle:P
na dzień dzisiejszy to lige zaplanowac trzbea na 6 zespolow. : wilda , ff ,pexg,tcw,xx,p4g, value i tyle:] (no chyba ze coś się pojawi nowego do czasu pl6
sory kingu:P ale ec się nie nadaje ze wzgledu na to ze wy nawet nie potraficie uzbeirac osob do gry w meczu:P a w lidze chodzi o to aby soebi pograc..:] (zreszta i tak się rozpadniecie:P)
jeżeli mowisz o pl6... to jak dla mnie nie ma sensu na dzine dzisiejszy bynajmniej robić 2 ligi... tylo zwiekszyc 1 lige i tyle:P
na dzień dzisiejszy to lige zaplanowac trzbea na 6 zespolow. : wilda , ff ,pexg,tcw,xx,p4g, value i tyle:] (no chyba ze coś się pojawi nowego do czasu pl6
sory kingu:P ale ec się nie nadaje ze wzgledu na to ze wy nawet nie potraficie uzbeirac osob do gry w meczu:P a w lidze chodzi o to aby soebi pograc..:] (zreszta i tak się rozpadniecie:P)
- OrdonekQ7
- Moderator
Czyli walkower? 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!