Tak czy inaczej będzie można pograć na rundach w półfinale jeśli się dogadamy i obejrzec fajny finał, więc nie będzie tak źle
ESWC Poland
ESWC Poland
No wasz pomysl tez calkiem fajny 
Tak czy inaczej będzie można pograć na rundach w półfinale jeśli się dogadamy i obejrzec fajny finał, więc nie będzie tak źle
ESWC Poland
ja jeszcze proponowalem zeby ten który był 3 nie był pokrzywdzony i tez gral final bo nie kazdemu moga wyjsc kwali, wiem ze na scenie sa tylko 2 pc niech trzeci zagra na dole i tyle ^^
ESWC Poland
No szkoda bo jakby finał był dla 3,4 osob to wiecej walki an torze jest 
ESWC Poland
poprostu wytlumaczyli mi, ze ma być jak najbardziej prosty regulamin.
kwali, polfinal, final - tylko 3 etapy + final na scenie dla 2 graczy.
na to z tymi top 24 czasami tez się nie zgodzili z powodow organizatorycznych.
te 3 grupy na polfinal pewnie będą podzielone wedlog rankingu na kwali (1,4,6..., 2,5,8...3,6,9...).
poczekajmy co napisze konrad dziś. mam nadzieje, ze ten pomysl przejdzie i ze nie będzie już zmian na gorsze
kwali, polfinal, final - tylko 3 etapy + final na scenie dla 2 graczy.
na to z tymi top 24 czasami tez się nie zgodzili z powodow organizatorycznych.
te 3 grupy na polfinal pewnie będą podzielone wedlog rankingu na kwali (1,4,6..., 2,5,8...3,6,9...).
poczekajmy co napisze konrad dziś. mam nadzieje, ze ten pomysl przejdzie i ze nie będzie już zmian na gorsze
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
ESWC Poland
wiesz co jakub.. powalczcie jeszcze może o wiecje finalistow może.. bo będzie ot dużo bardizje sprawiedliwe wtedy dno i publike walke oraz ogladalnos c tez to podniesie przecierz... 4 finalistow było by naprawdę przyzwoicie...
ESWC Poland
nie maja tylu krzesełek na scenie, wiec nie da rady 
-
balaganmen
ESWC Poland
BUhahaa.. nie no serio mowisz ze to tylko o to chodzi:>:D
jak tak to leze ze smiechu hah:]
jak tak to leze ze smiechu hah:]
ESWC Poland
mowiac powazniej trzeba by specjalnei dla trackmanii dostawiac komputery na scene, a to jest trochę z tym problemu.
-
balaganmen
ESWC Poland
Dobra to ja się już nie wypowiadam, konrad zna wszystkie detale i podejmie najlepsza mozliwa decyzje.
ESWC Poland
ja bym zrobil kilka serii kwali w zaleznosci od ilosci graczy.
sposrod nich wybralbym najlepszych 32 graczy - z najlepszymi czasami. - to all na time attack
potem rozergalbym na rouns drabinke double elimination <do 2 przegranych meczów> i z tego wylonil by się zwyciestwa top 3 itd...
wiem ze z dupy ale mogloby być ciekawie tak sadze
sposrod nich wybralbym najlepszych 32 graczy - z najlepszymi czasami. - to all na time attack
potem rozergalbym na rouns drabinke double elimination <do 2 przegranych meczów> i z tego wylonil by się zwyciestwa top 3 itd...
wiem ze z dupy ale mogloby być ciekawie tak sadze
- KonradM
- Doświadczony driver
ESWC Poland
Na scenie będzie na stałe dwanaście komputerów (odwiedzający ESWC 2007 będą wiedzieli o co chodzi:) ) - dwa do pojedynków "niby" duelowych (jak Quake III), a nieco za nimi dziesięć do pojedynków "niby" teamowych (po pięć komputerów na drużynę do CS 1.6)No a mecze finalowe drużyn np . w CS ? nei będę rozgrywane na scenie?
Opcja dostawienia komputerów na scenę niestety nie wchodzi w grę (tutaj chyba scenografia zaważyła), a propozycja finału dla 10 osób została odrzucona ze względu na prawdopodobieństwo zajęcia lub grzebania przy tych komputerach.
Najpóźniej jutro bedę już wiedział jaki system rozgrywek będziemy mogli realizować na tegorocznym ESWC. Dziś znowu jakieś spotkanie komuś wypadło, i negocjacje się przeciągnęły.
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
ESWC Poland
Mata nasrane
się tam regułami przejmować. Wy się lepiej módlcie żeby trafić po sobotnim wieczorze do domu/hotelu/poznania. (niepotrzebne skreslic). Ehh.. Żal. Czy jest ktoś tutaj kto chce się tylko napierdolić w zajebistym towarzystwie? 

ESWC Poland
to zapraszam na ostre "napierdolenie się"!!! Ja i Baser goscimy TCW= przeglad klubow w Poznaniu w każdym minimum 150 ml!!! Zapraszam chętnych!!!
ESWC Poland
Tuba, Balzac, Terytorium, Alcatraz, SQ, Pulsar, Cinema City, Domino, Pod Minogą, Master Pub, Akumulatory, Brovaria, Pod Nalewką, Charyzma, Terapia, Cute, Etiuda, Quest, IQ, Blue Note - tak wygląda nasz plan na sobotni wieczór.
Szykujcie siem :]

ESWC Poland
ooooo k**wa ;dStaR wrote:Tuba, Balzac, Terytorium, Alcatraz, SQ, Pulsar, Cinema City, Domino, Pod Minogą, Master Pub, Akumulatory, Brovaria, Pod Nalewką, Charyzma, Terapia, Cute, Etiuda, Quest, IQ, Blue Note - tak wygląda nasz plan na sobotni wieczór.Szykujcie siem :]
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
ESWC Poland
star, ile klubow
byles w każdym, nie ? 
ESWC Poland
Żeby to raz w każdymMAXERRR wrote:star, ile klubowbyles w każdym, nie ?

ESWC Poland
Do Brzerza dojedzie jego laska. Ma na imie jakub. Mysle, że Twój skarb będzie się swietnie bawił 

ESWC Poland
Star, Kochanie będzie się czuła dobrze bo przybywam.