Możliwe kupno TMU przed premierą!

Dyskusje o komercyjnej wersji TrackManii
Post Reply
Zeo
nawro

Post by Zeo »

No dużo się mówi o problemach z wydawcą w Polsce. Okazało się prawdą też, że TMU wyjdzie na całym świecie dopiero w lutym/marcu 2007 roku. :cry: Ale nie załamujcie, ten kto naprawdę chce poświęcić trochę pieniędzy (ostrzegam, nie naszych polskich złotych), to niech wejdzie tutaj. http://tmu.gamesplanet.com/campagne/pro ... Trackmania

Panowie z Focusa postanowili sprzedać online 10 tysięcy kopii tej gry (legalnie oczywiście). Tak jest moi drodzy, za 39.99 Euro (lub 49.99$) możecie mieć tą grę. :D Oczywiście z walutą może być kłopot, ale nie dla tego, kto ma kartę kredytową. ;) Kiedy zdecydujecie się na zakup TMU otrzymacie też wiadomość z kluczem do gry w środek nocy 16-tego listopada. Wiem, niewielu zdecyduje się na tą propozycję, ale może komuś się uda, może jakiś Polak będzie jednym spośród tych 10 tysięcy graczy, którzy będą mogli już grać od 16 listopada.
Image
Image
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

kuszaca propozycja zwlaszcza ze gdy wiekszosc zacznie gre ty będziesz już w niej mistrzem hmm chyba się zastanowie
*... i wszystko jasne.
RADASS
Doświadczony driver

Post by RADASS »

hmm luty marzec to nawet fajnie bo w marcu mam urodzinku i chyba sobie spraiwe taki bajer ale zobaczymy ;]
Image
Yard
Emerytowany Admin

Post by Yard »

ciekawa oferta, ale cena trochę na nasze warunki odstraszajaca ;)
ja się jeszcze nad tym zastanowie, ale w sumie marzec już niedlugo :)
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

wiesz jak mysle ze będę gral we wszystkie czesci TM i będę 4 miesiace do przodu od innych to marzec nie tak blisko :D
Ja jak się dowiem ze "moja" karta spelania wszytskie warunki to kupuje bezdyskusyjnie
*... i wszystko jasne.
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Post by Gobis »

I stalo się :? Kupilem bez chwili zastanowienia :D Wlasnie sciagam tylko ze najgorsze jest to ze musze czekac na klucz do 17-go. :? Bynajmniej tak mi napisali :? Ale dzięki nawro za link bo u mnie zapowiadali na 2 -11 ze już się pojawi w sklepach a okazalo się ze nie :? A tak poczekam tydzien i już będzie mozna coś zaszalec :D Raz jeszcze wielkie dzięki za link. Pozdrawiam
wiadp1
Pirat drogowy

Post by wiadp1 »

Oby Techland też się znalazł w tej grupie lutowo-marcowej :)
Post Reply

Return to “TrackMania United Forever”