Nie ma mojego miasta, w moim województwie!
Wystarczyło by wejść na wikipedię. w Każdym województwie miasta są posegregowane od największego do najmniejszego. 3 miasta z każdego województwa i było by OK.
W podkarpackim, jasło jest dopiero 10 pod względem wielkosci. ;p .
W podkarpackim, jasło jest dopiero 10 pod względem wielkosci. ;p .
Z tym Jasłem to trochę zawalili...
Ułatwie wam zadanie
W kolejności alfabetycznej :
Dolnośląśkie - Wrocław,Wałbrzych,Legnica
Kuj.-Pom. - Bydgoszcz,Toruń,Włocławek
Lubelskie - Lublin,Chełm,Zamość
Lubuskie - Gorzów Wlkp.,Zielona Góra,Nowa Sól
Łódzkie - Łódź,Piotrków Trybunalski,Pabianice
Małopolskie - Kraków,Tarnów,Nowy Sącz (pzdr Tomcia :*)
Mazowieckie - Warszawa,Radom,Płock
Opolskie - Opole,Kędzierzyn-Koźle,Nysa
Podkarpackie - Rzeszów,Przemyśl,Stalowa Wola
Podlaskie - Białystok,Suwałki,Łomża
Pomorskie - Gdańsk,Gdynia,Słupsk
Śląskie - Katowice,Częstochowa,Sosnowiec
Świętokrzyskie - Kielce,Ostrowiec Świętokrzyski,Starachowice
Warmińsko-Mazurskie - Olsztyn,Elbląg,Ełk
Wielkopolskie - Poznań,Kalisz,Konin
Zachodniopomorskie - Szczecin,Koszalin,Stargard Szczeciński
Mam nadzieję że pomogłem xd
W kolejności alfabetycznej :
Dolnośląśkie - Wrocław,Wałbrzych,Legnica
Kuj.-Pom. - Bydgoszcz,Toruń,Włocławek
Lubelskie - Lublin,Chełm,Zamość
Lubuskie - Gorzów Wlkp.,Zielona Góra,Nowa Sól
Łódzkie - Łódź,Piotrków Trybunalski,Pabianice
Małopolskie - Kraków,Tarnów,Nowy Sącz (pzdr Tomcia :*)
Mazowieckie - Warszawa,Radom,Płock
Opolskie - Opole,Kędzierzyn-Koźle,Nysa
Podkarpackie - Rzeszów,Przemyśl,Stalowa Wola
Podlaskie - Białystok,Suwałki,Łomża
Pomorskie - Gdańsk,Gdynia,Słupsk
Śląskie - Katowice,Częstochowa,Sosnowiec
Świętokrzyskie - Kielce,Ostrowiec Świętokrzyski,Starachowice
Warmińsko-Mazurskie - Olsztyn,Elbląg,Ełk
Wielkopolskie - Poznań,Kalisz,Konin
Zachodniopomorskie - Szczecin,Koszalin,Stargard Szczeciński
Mam nadzieję że pomogłem xd
w slaskim proszę Jastrzębie Zdrój zamiast Czestochowy bądź Sosnowca bo z tamtad nikt nie gra a ja z Jastrzebia czuje się samotnie:F:D

a tam narzekacie
w podlaskim nie ma zadnego ;D
@ lubuskie lepiej dać Zieloną Górę i okolice i gorzów i okolice. bo z nowej soli przez 3 lata mojego grania w trackmanię nikogo nie spotkałem.
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Win'a wrote:czekam na wąchock![]()
Ja też
ale to lader chyba trzeba by było przebudowywac 
-
korni18
- Samochodowy prawiczek
Jestem z Rzeszowa i wkurza mnie to, że jest taka mieścina jak Jasło zamiast większych miast (Rzeszów). Ściągnąłem TMNF wczoraj i zaskoczyło mnie to, tym bardziej, że w innych województwach tego nie było. Myślę, że trzeba:
P.S. Pospieszcie się z decyzjami, bo nie wiem kiedy założyć nowe konto.
- 1.zrezygnować z takiej selekcji
- 2.dać po kilka większych miast do każdego województwa.
P.S. Pospieszcie się z decyzjami, bo nie wiem kiedy założyć nowe konto.
Jan Archeminiwiriłokotoczerepepenczewiczakowski
Jaslo było dodane jak tylko weszla TMU i to na moja prosbe
To już jest ponad rok.Czemu nie Rzeszow ? Bo to zadupie i wybralem Jaslo 
Tera to już po sprawie - miasta jak Nysa w Opolskim zostały usunięte. Ale tera drugi problem - co po usunięciu tych regionów było tera zamiar zmienić na inny... cóż, da się? NIE!
I tu już problem, niech ktoś napisze maila do Nadeo, jeśli ktoś ma z nim kontakt.
I tu już problem, niech ktoś napisze maila do Nadeo, jeśli ktoś ma z nim kontakt.

Stalowa Wola, moje miasto musi być i tyle ;pkorni18 wrote:Kłóciłbym się jednak co do Stalowej Woli. Wolałbym Tarnobrzeg albo Krosno.
Đдωĭđ
mi wystarczyłby Rzeszów a zwłaszcza jak skasowali chwilowo(?) miasta
Pozwólcie, że wyrażę swoją opinię. Wg. ripcia zrobił bardzo dobrze. Wielkie społeczności jak Francja i Niemcy mają swoje miasta i regiony. Ale USA podzielona jest już tylko na stany, a tam też nie najgorsze community. Czechy mający dużo serwerów nie są podzielone. Holandia także podzielona jest tylko na regiony, a to jedno z największych community. W przeciętnym "podziale" siedzi CO NAJMNIEJ kilkadziesiąt graczy, a wy nie dosyć, że macie województwa, z których ciężko wybrać nawet kilku dobrych graczy (przykład: Regional Tournamet - próby) to jeszcze chcecie robić miasta w których będzie siedziało po kilku graczy?? Uważam więc, że ripcia dobrze wie co czyni.
Ripcia dobrze czyni? tiaaaaSebik1992 wrote:Pozwólcie, że wyrażę swoją opinię. Wg. ripcia zrobił bardzo dobrze. Wielkie społeczności jak Francja i Niemcy mają swoje miasta i regiony. Ale USA podzielona jest już tylko na stany, a tam też nie najgorsze community. Czechy mający dużo serwerów nie są podzielone. Holandia także podzielona jest tylko na regiony, a to jedno z największych community. W przeciętnym "podziale" siedzi CO NAJMNIEJ kilkadziesiąt graczy, a wy nie dosyć, że macie województwa, z których ciężko wybrać nawet kilku dobrych graczy (przykład: Regional Tournamet - próby) to jeszcze chcecie robić miasta w których będzie siedziało po kilku graczy?? Uważam więc, że ripcia dobrze wie co czyni.

No więc tak ;p
Robiąc miasta nie spodziewałem się ze będzie do nich automatycznie przerzucało podczas wybierania lokacji...
Dlatego trzeba było delikatkie zasugerować Nadeo żeby je usunęli
No i wszystko fajnie, bo to zrobili, ale chyba nie przepuszczali ze w TMNF zrobi się buba ;] Bo w United wszystko gra, spokojnie da się zmienić lokacje.
Można spróbowac napisac do Nadeo, aby coś z tym zrobili, ale
zareagują najwcześniej za miesiąc a prawdopodobnie nigdy bo im zwisa jakaś Polska...
Pretensje co do "niemożliwości zmiany lokacji" kierować do Nadeo nie do mnie ;]
PS
W TMN też początkowo nie można było zmienić kraju, więc może i tu pozwolą na jednorazową zmianę...
Robiąc miasta nie spodziewałem się ze będzie do nich automatycznie przerzucało podczas wybierania lokacji...
Dlatego trzeba było delikatkie zasugerować Nadeo żeby je usunęli
No i wszystko fajnie, bo to zrobili, ale chyba nie przepuszczali ze w TMNF zrobi się buba ;] Bo w United wszystko gra, spokojnie da się zmienić lokacje.
Można spróbowac napisac do Nadeo, aby coś z tym zrobili, ale
zareagują najwcześniej za miesiąc a prawdopodobnie nigdy bo im zwisa jakaś Polska...
Pretensje co do "niemożliwości zmiany lokacji" kierować do Nadeo nie do mnie ;]
PS
W TMN też początkowo nie można było zmienić kraju, więc może i tu pozwolą na jednorazową zmianę...
Hmmmm.... miasta zniknely, pojawila się ramka, zeby zmienic lokalizacje (zmiana bezplatna), po czym wywala się blad, ze lokalizacji zmienic nie mozna, a zalogowac się kontem bez lokalizacji nie sposob... i w ten sposob profil idzie się je..... :/
A jeżeli nie idzie, to bardzo proszę o pomoc w jaki sposob mozna lokalizacje zmienic...
A jeżeli nie idzie, to bardzo proszę o pomoc w jaki sposob mozna lokalizacje zmienic...
Jedyny sposób na to żeby to obejść to założenie nowego konta i wtedy można się do swojego województwa dopisać.
Ja jakos gram na starym loginie bez zadnych wiekszych zmian.Jedynie co dolaczylem na nowo do swojego wojewodztwa i wszystko mam jak mialem wczesniej.Jakos nie mogę zrozumiec czemu Wy macie z tym problem.Sąsiad wrote:Jedyny sposób na to żeby to obejść to założenie nowego konta i wtedy można się do swojego województwa dopisać.
bo ty masz tmuf w której da się zmieniać miejsce zamieszkania, a oni mają tmnf w której nie da się tego zrobić
Siekiera=Siekierka