Ja sądzę, że ta trasa bardziej jest w stylu Zippage'a niż Ganjaridera. Ganjarider nie odwalał z pomysłami, a trasy robi bardzo dobre, no a jego wallridy zawsze były na równiutkiej wysokości. Zippage często miał dziwaczne pomysły na szybką trasę, no i często niełatwo było jego trasy pokonać.
No i teraz co do trasy. No intro w MT było całkiem fajne, skorzystałeś z zoomu o wysokiej wartości. No a potem, badziewny PF start, słaba kamera na nim, i jedyne co tak naprawdę na nim robisz to skaczesz między słupami. No i po tym PF-ie bardzo źle dopasowany, ostry zakręt i skok na inflatable, w którym zawsze jest się blisko upadku. Bliżej upadku jestem po zeskoku z niego, drogi pomiędzy którymi masz skoczyć są bardzo nierówne. Tak samo źle jest z CP przed pierwszym wallridem, trochę trudno tam dobrze skręcić, no i na samym wallridzie - zbyt wysoko musisz pojechać na nim żeby go ukończyć, źle ustawiłeś rampy na końcu. I potem znów nierówno, kiedy zjeżdżasz z ramp na drogę przed kolejnym wallridem skaczesz z wklęsłej powierzchni. I kolejny wallride, całkiem dobry, no i potem. No to dopiero było coś, 3/4 corkscrewa i 1/4 wallride, nigdy czegoś takiego nie widziałem, na początku nie wiedziałem za bardzo o co chodzi, ale potem pomysł wydał mi się naprawdę kapitalny.

No ale potem znowu zaczynasz... skok z wklęsłej powierzchni na drogę, konkretnie na zakręt, który znów jest za ostry, a fakt że musisz na niego skoczyć jeszcze go pogarsza. No i finisz - moim zdaniem nie przyjmie się, pół-korkociąg i pół-pętla w górę to zły pomysł, praktycznie zawsze źle wyląduję na drogę. I jeszcze jedno - nie pisz ludziom na outro żeby dawali ci awardy bo praktycznie nic ci to nie da.
Moja ocena tej trasy to będzie :
56/100% (musisz się jeszcze trochę postarać) - tak, można mnie śmiało porównywać do Iwony Pavlovic.