ESWC Poland
ESWC Poland
pewnie by zrobili ale to nie takie proste
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
- KonradM
- Doświadczony driver
ESWC Poland
Administracja targów postanowiła puścić COD4 - są opóźnienia jak cholera i burdel na scenie, łącząc to z godziną zakończenia targów (17:00) niestety nie uda nam się puścić finału w HSTV.
Cholernie źle wyszło, sorry - nie nasza decyzja :/
Cholernie źle wyszło, sorry - nie nasza decyzja :/
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
ESWC Poland
Niech ten hstv spada na drzewo z cod 4. Ma być TmN a nie!
I jeszcze jakaś zjebana muzyka dla technogłąbów ^_^
- KonradM
- Doświadczony driver
ESWC Poland
Koszta, koszta, koszta. I ludzie.Zrobiliście 6 kanałów na radio, nie możecie zrobić drugiego TV żeby puścić coś innego ?
ESWC Poland
misi, ty jesteś zal, a nie admin.
siedzielismy cala grupa, minimum 10 ludzi, za nami vipek z hs i się smiejemz jak ch**, ze specialne uzywam przeklenstwa,a ty mi dajesz ostrzezenie.
jesteś ch** k**wa zal c*pa pi***olony pizdoliza s***dalaj ja pi***olę idz w pizdu k**wa ch** ch** ch**!!
biaaaaaaaaaaaatch!
siedzielismy cala grupa, minimum 10 ludzi, za nami vipek z hs i się smiejemz jak ch**, ze specialne uzywam przeklenstwa,a ty mi dajesz ostrzezenie.
jesteś ch** k**wa zal c*pa pi***olony pizdoliza s***dalaj ja pi***olę idz w pizdu k**wa ch** ch** ch**!!
biaaaaaaaaaaaatch!
ESWC Poland
Więc pisz dokładnie jak przebiega finał chociaż, jeśli masz taką mozliwosc. Już trwa? Będzie?

ESWC Poland
Oni są śmieszni, a mówią że TMN jest śmieszna, każdy tą grę lekceważy, ciekawe czemu...
- KonradM
- Doświadczony driver
ESWC Poland
Teoretycznie mam serwer pod ręką. Postaram się pisać "na żywo" jak to punktowo wypada. Z góry sorry za ewentualne literówki w nickach - polecimy bezwzrokowo, żeby szbciej było 
ESWC Poland
Jakub co Ty się tak uwzięłęś na misie? Za rok zjedziecie sobie z palca i będzie wszystko dobrze meuheeh :d
ESWC Poland
każda runde napisz wyniki -.-
ESWC Poland
cytat z hstv:
"• 2008/05/11 15:10 • Wielki Finał Trackmania Nation ESWC przed nami!"
co to miało znaczyć pytam ja się!
"• 2008/05/11 15:10 • Wielki Finał Trackmania Nation ESWC przed nami!"
co to miało znaczyć pytam ja się!
ESWC Poland
akurat TMN jest szybka gra i ten final zajmuje ok 15-20 min max - nie szlo pzrez caly dzień zarezerwować 
- KonradM
- Doświadczony driver
ESWC Poland
Myślę że to rozwiązanie będzie ciekawsze niż - np. wygrał Jakub.
ESWC Poland
Kuźwa Maciek. My kochamy TMN jest to cześć naszego życia i nałóg jak to kiedyś ktoś napisał ale patrząc ogólnie na scene E-sportową. Frekwencja jak i uznanie wśród graczy między np CoD4 czy CS 1.6 a TMN jest nieporównywalna. Dla nas to wspaniała gra dla innych niestety badziew. My nic na to nie poradzimy oczywiście prócz rozprzestrzeniania na wszelkie możliwe sposoby tey gry po scenie e-sportu
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
ESWC Poland
Jakub nie gra 
Postaraj się na biezaco, po kazdej rundzie pisać wyniki
Postaraj się na biezaco, po kazdej rundzie pisać wyniki
- KonradM
- Doświadczony driver
ESWC Poland
Przyjedz na targi i zobacz jak wygląda sytuacja od środka. Gwarantuję Ci że gdybym mógł rozegrać ten finał na scenie, to bym to zrobił. Inna sprawa że do tych 15-20 minut trzeba dodać drugie tyle na rozstawienie zawodników, przygotowanie zaplecza technicznego i inne tego typu zabiegi.akurat TMN jest szybka gra i ten final zajmuje ok 15-20 min max - nie szlo pzrez caly dzień zarezerwować
ESWC Poland
Rozumiem Słowik, ale nie rozumiem dlaczego każdy spoza sceny TMN nie podchodzi do tej gry na poważnie tylko myśli że jak darmowa to śmieszna i dziwna, poprostu scena jest mniejsza, ale równie poważna i zorganizowana 
ESWC Poland
Kochany Jakubie, cieszę się, że tak o mnie dbasz, tylko jest jedno "ale". Otóż, jak wejdziesz w swój profil na TMPL to zobaczysz, że to ostrzeżenie dostałeś od Gobisa. Dziękuję za uwagę. Buzziam ;*jakub wrote:misi, ty jesteś zal, a nie admin.
jesteś ch** kur** zal c*pa pi***olony pizdoliza spier**laj ja p***dole idz w pizdu kur** ch** ch** ch**!!
biaaaaaaaaaaaatch!

ESWC Poland
fakt faktem, ze pokazowy turniej na pewno nie jest wazniejszy od eliminacji do ESWC.