Poszło raczej o to że "Trackmania była wczoraj, a COD4 jeszcze (finału) nie było (bo wszystkie turnieje poza TMN mają jeden dzień)"Kuźwa Maciek. My kochamy TMN jest to cześć naszego życia i nałóg jak to kiedyś ktoś napisał ale patrząc ogólnie na scene E-sportową. Frekwencja jak i uznanie wśród graczy między np CoD4 czy CS 1.6 a TMN jest nieporównywalna. Dla nas to wspaniała gra dla innych niestety badziew. My nic na to nie poradzimy oczywiście prócz rozprzestrzeniania na wszelkie możliwe sposoby tey gry po scenie e-sportu
ESWC Poland
- KonradM
- Doświadczony driver
ESWC Poland
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
ESWC Poland
Konrad, ale chyba zgodzisz się z moim powyższym postem?
ESWC Poland
Macie swoje kochane hstv. Już rok temu pisałem że to żal, dzisiaj tylko się potwierdza jakie to scierwo. Pisało że już niebawem wielki finał TMN a tu zonk, a po drugie jakiś palant z hstv czy innego scierwa stwierdził ze TMN to śmieszna gra, a tak bardzo każdy chciał promowac nasza TMN a tu zonk. Pierdolic to, na nastepny raz lepiej niech ktos komentuje na zywo a nie robi zludzenia ze będzie pokazana TMN.
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
ESWC Poland
Hmm no szkoda bo takie coś oglądać nie zdarza się zbyt często.
Mam nadzieje, że chociaż wyniki ktoś będzie podawał ;-)
Mam nadzieje, że chociaż wyniki ktoś będzie podawał ;-)
ESWC Poland
Szczerze to nie widizałem BARDZIEJ WYLUZOWANEJ sceny od sceny TM... To było widać na stanowiskach, gdzie wszyscy cały czas gadali, i śmiali się, a na innych to była tylko gra i 0 humoru 
ESWC Poland
OLA ŻYJE!!!!!!!!!!!!!!!111111111oneoneoneone
ESWC Poland
bardzo mi glupio, misi. przepraszam.
wiec moj ostatni post odnosi się do gobisa!!!
wiec moj ostatni post odnosi się do gobisa!!!
ESWC Poland
I tak w ogole to mogliby zamiast jednego radia zrobić realcje chocby audio -.- To chyba już nie bylby problem??
-
balaganmen
ESWC Poland
to ja proszę n..podawajcie syzbko punkciki.. oraz krotkie komenty niehc jakub strzela co jak jazda...
ESWC Poland
wypada wspomnieć, że jedna przerwa techniczna w hstv trwa tyle, że tmn by mogli 2 razy puścić, sory, ale takie fakty. wiemy, że się staracie, ale takst: od 9 do 19 na żywo daje do zrozumienia że to będzie 10 godzin transmisji, a jest ile? 9? 8?
ESWC Poland
KonradM, jeśli chodzi o Ciebie to bardzo doceniam Twoje starania w stosunku do naszej sceny. Jednakże moim zdaniem niewybaczalne jest nazwać grę, w którą gra się na ESWC jako śmieszną... Poza tym, wymieniając wszystkie turnieje, ani razu ten sam prezenter nie wspomniał o tym, że taka gra jak TrackMania istnieje, aż do dzisiaj. Niewątpliwie przez takie osoby HSTV traci w oczach wielu osób, bo w tym wypadku całej sceny TMN/F.
ESWC Poland
nie rozumiem kompletnie gobisa.
po co dajesz Jakubowi ostrzezenie? chłop był podniecony, przeciez ma prawo.
przeklenstwa są ocenzurowane, a takie ostrzezenie przeciez ch** tam zrobi.
jak się nie myle, gobis dostal moda bardzo niedawno, i już zaczyna dawac trochę bezsensowne ostrzezenia..
:F
po co dajesz Jakubowi ostrzezenie? chłop był podniecony, przeciez ma prawo.
przeklenstwa są ocenzurowane, a takie ostrzezenie przeciez ch** tam zrobi.
jak się nie myle, gobis dostal moda bardzo niedawno, i już zaczyna dawac trochę bezsensowne ostrzezenia..
- KonradM
- Doświadczony driver
ESWC Poland
Tak.Konrad, ale chyba zgodzisz się z moim powyższym postem?
Nie był by problem, gdybyśmy się do tego wcześniej przygotowali. Nie wiem czy strumień audio by wyszedł z targów, nie mamy poinstalowanych shoutcastów, nie mamy nadmiarowych mikrofonów. Docelowo finał miał być w HSTV, organizatorzy targów zadecydowali inaczej.I tak w ogole to mogliby zamiast jednego radia zrobić realcje chocby audio -.- To chyba już nie bylby problem??
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
ESWC Poland
Drodzy czytelnicy tmpl. Tutaj wielki nieobecny przegrany itp. itd.
Postanowailem napisac bo pierdolicie smuty! Turniej jest zajebiaszczy, trochę kijowo z rozstawieniami eliminacji ale procz tego GICIOR!
naprawdę emocje sa niesamowite, nawet nei grajac w finale przyjemnie się to oglada szkoda ze ta zalowa Dlink PGS ma tyle miejsc w finale ale coz.... Diavel ich rozpierdoli!
Co do mnie to potwierdzilo się no.2 zmieniam nick na mor_two!
A picze ktore nie przyjechały niech zaluja!!!!!
Hack za rok ich rozpierdolimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postanowailem napisac bo pierdolicie smuty! Turniej jest zajebiaszczy, trochę kijowo z rozstawieniami eliminacji ale procz tego GICIOR!
naprawdę emocje sa niesamowite, nawet nei grajac w finale przyjemnie się to oglada szkoda ze ta zalowa Dlink PGS ma tyle miejsc w finale ale coz.... Diavel ich rozpierdoli!
Co do mnie to potwierdzilo się no.2 zmieniam nick na mor_two!
A picze ktore nie przyjechały niech zaluja!!!!!
Hack za rok ich rozpierdolimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ESWC Poland
moje odczucia z transmisji w HSVT
1. mieliście do dyspozycji dwie sceny więc dlaczego nie rozgrywaliście 2 finałów na raz(przygotowujecie jeden trasnmitujecie 2)... od godziny 14-15 na HSTV działo się coś przes 10 minut reszta to muzyka i pokaz jak się ktoś przygotowuje i zmienia coś w menu czyli nic ciekawego
2. dlaczego scena trackmnii jest tak olewana, dzisiaj w HSTV nic nie było powiedziane o tej grze, pewnie miejsce gdzie grali ludzie w trackmanie było na uboczu gdzie nikt jej nie widział, a później dziwiłeś się ze nie możecie zebrać 20 ludzi do gry
1. mieliście do dyspozycji dwie sceny więc dlaczego nie rozgrywaliście 2 finałów na raz(przygotowujecie jeden trasnmitujecie 2)... od godziny 14-15 na HSTV działo się coś przes 10 minut reszta to muzyka i pokaz jak się ktoś przygotowuje i zmienia coś w menu czyli nic ciekawego
2. dlaczego scena trackmnii jest tak olewana, dzisiaj w HSTV nic nie było powiedziane o tej grze, pewnie miejsce gdzie grali ludzie w trackmanie było na uboczu gdzie nikt jej nie widział, a później dziwiłeś się ze nie możecie zebrać 20 ludzi do gry
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
ESWC Poland
Dlaczego zalowa? w koncu ma 2 bilety do USA..mor_olo wrote:szkoda ze ta zalowa Dlink PGS
ESWC Poland
Xyx, nie bezsensowne, jakub chciał się popisac, ale mu nie wyszło, fajnie że jest najebany, ciesze się razem z nim, ale po co każde słowo ma być przekleństwem ? I to jest najlepszy CL 2007 roku,mistrz Polski w TMN, jeden z tych który promuje scene TMN na scenie e-sportu ? Dziękuje...
ESWC Poland
Co mają organizatorzy targów do HSTV?
-
balaganmen
ESWC Poland
Dokładnie zgadzam się z Markiem... eh... to ze ty się starasz konrad to widac ale taki typek..lukasz bodajrze który cytuje "pogralem sobei w trackmanie nawet.... smieszna fajna gra..taka..." eh to się poporstu w pałce nie miesci.. a ten drugi gociu podsumowujac jakei gry zosatly tam grane w ogóle nei wyminia trackmani;/
dobra szkoda slow... już o tym ze nie ma transmisji w hstv na która goraco liczylem nie wspone;/
dobra szkoda slow... już o tym ze nie ma transmisji w hstv na która goraco liczylem nie wspone;/