Słowik, pi***olca dostałeś.SGMateusz wrote:[...]DLatego też jestem pewien że już długo tam nie zabawimy.
[...] Gdyby teraz wrócił team Ed w takim samym składzie to myślę że spokojnie powalczylibyśmy o podium w pl6 ( w pierwszej lidze oczywiście )[...]
Po kij wracacie pod du(m/p)ną banderą multigamingu EC, skoro masz zamiar niedługo uciekać?
Po kij trąbisz o tym na forum, skoro Twoimi klanami już naprawdę mało kto się interesuje? Weź najpierw coś zrób, a potem się chwal.
Ładnie (choć nie do końca po polsku...) wszystko przedstawiasz, że teraz już będzie ok, że Wy młodzi, a tyle już zrobiliście... Prawie Wam uwierzyłem, ale potem zrobiłem trzy kroki w tył i spojrzałem na sytuację bardziej obojętnie. |RT|, Ed, Bc... Jeszcze coś było, nie pamiętam.
Życzę Ci jak najlepiej, ale nie uczysz się na błędach. Znajdź ekipę, poszukaj młodych zawodników (!), takich, którzy zostaną w Twoim klanie, nawet jak wygrają ESWC. Nie rób dobrego teamu, bo takie już są (podium na PL6? Marzenie), zrób team, który będzie miał przyszłość.
Aha. Nie ma się co chwalić średnią wieku ;] Albo się za coś zabierasz i robisz to dobrze, albo nie. Nie ważne, czy masz lat 7, 15 czy 69.
<- Drzwi