pokazcie foty brzerza co odpierdalal w drodze powrotnej w pociagu ( starsza pania ;D) albo vipek dowiedzial się ze musi szare mydlo stosowac na twarz, a vip na to ze brzerz na dupe musi uzywac
czekamy na fotki !

Powodem do nerwów u mnie była z jednej strony niedotrenowanie na trasie 05 której niestety jako jedynej nie treniłem tak jak trzeba, drugą rzeczą, to moja bezradność z powodu klawiatury, na której nie mogłem robić driftów w lewo przycinała się całkowicie, mimo przestawienia klawisza na alternatywny ... nie wiem co było tego powodem, ale jakoś tak wyszło i trzeba było się z tym pogodzićJarecki wrote:Gratulacje wszystkim finalistą![]()
Szkoda Hacka który tak samo się denerwował jak ja a wtedy jak wiadomo nic kompletnie nie wychodzi... Ale taki urok turniejów.
Najwazniejszym elementem było zachowanie spokoju i zimnej krwi...
Nom :-P tylko że też maturki zaś będą :-P no i wezmę swoją klawiatureWin'a wrote:Odbijesz sobie w nasępnym roku,tak jak ja ;E
byles taki najebany ze nie pamietasz ze w pokoju bylem ja brzerz i wally a jakub 2 pietra nizej ^^damianhhh wrote:zauwazcie ze na tej focie jakub ma zamkniete oczy i otwarte usta, czyzby wciaz wspominal przezyta noc z brzerzem?