Lan Party - Elbląg 2008
Lan Party - Elbląg 2008
po polskiej drodze to chyba w 2sek jesteś na dachu , bo bug wyskoczy 
Lan Party - Elbląg 2008
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHmor_olo wrote:po polskiej drodze to chyba w 2sek jesteś na dachu , bo bug wyskoczy
przepraszam, ale nie mogę!
Lan Party - Elbląg 2008
Szacuneczek do rodziców, hardcorowy dzieciak ;DMaciek wrote:45 min drogi około, ale nie pojawie się, bo na drodze stanęli pojebani starzy ^^
Lan Party - Elbląg 2008
No co, pojechałbym, ale jak nie pojade to nic mi się nie stanie ^^ Przeżyje, pojade może za rok :p
Lan Party - Elbląg 2008
kolo 650 będę mial ale co to, szczegolnie ze od 4 jestem w bulgari wiec pikus, mnie nie będzie:/

Lan Party - Elbląg 2008
Maciek wrote:45 min drogi około, ale nie pojawie się, bo na drodze stanęli pojebani starzy ^^ Ciekawe dlaczego Elbląg a nie Gdańsk, przecież ten sam region, a Gdańsk jest kilkakrotnie większy ;f
O kurfa znam to uczucie
ooo sześćsetny pościk
Lan Party - Elbląg 2008
na eswc 300km się jechalo to w Elblagu tez mnie nie zabraknie ;]
jeszcze kwali netowe
jeszcze kwali netowe
Lan Party - Elbląg 2008
radus nie jedź do bułgarii, naprawdę odradzam, szczegolnie sloneczny brzeg jest ch**owy
bulgarzy sa to ruscy turcy; naprawdę wszedzie chca cie wycyckac; 3,4 kroki na tyl restauracji i czujesz się jak na wysypisku smieci, dodatkowo slalom miedzy samochodami w drodze na maxa zapchana plaze
kiedy ja bylem były takie zajebiste fale, ze jak się dalem porwac to niezle mna przetoczyla taka fala i czulem się jakby ktos mna gral w ping ponga
co do lana, jak zwykle daleko od domu, ale jak xyx będzie ja na pewno wpadne, bo zobaczyc xyxa na zywo jest bezcenne
bulgarzy sa to ruscy turcy; naprawdę wszedzie chca cie wycyckac; 3,4 kroki na tyl restauracji i czujesz się jak na wysypisku smieci, dodatkowo slalom miedzy samochodami w drodze na maxa zapchana plaze
kiedy ja bylem były takie zajebiste fale, ze jak się dalem porwac to niezle mna przetoczyla taka fala i czulem się jakby ktos mna gral w ping ponga
co do lana, jak zwykle daleko od domu, ale jak xyx będzie ja na pewno wpadne, bo zobaczyc xyxa na zywo jest bezcenne
Lan Party - Elbląg 2008
O k**wa kto ta date ustalil (moje urodziny) 
NIe wiem czy będę , musze pozaliczac przedmioty :>
A tak w ogóle mam w ch** daleko :/
A tak w ogóle mam w ch** daleko :/

-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Lan Party - Elbląg 2008
Robot wrote:O kur** kto ta date ustalil (moje urodziny)
A tak w ogole mam w ch** daleko :/
robot, pomyslimy jakos, ja nie wiem czy pojade, ale jak będę jechal to na pewno przez wro także jak coś mozna się zabrac razem
Lan Party - Elbląg 2008
może moglbym pojechac mialbym 3 miejsca z tylu ale jeden warunek ktorys z ztej trojki zakwalifikuje się za mnie ;d buahaha 
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Lan Party - Elbląg 2008
OK Bax! Jak pojedziesz przez Bukówiec to się zabiore
tylko z tą kwalifikacją może być problem 

Lan Party - Elbląg 2008
; > bax proste ;d jedziesz przez wro (XD)
Lan Party - Elbląg 2008
a wiadomo coś o mapach ? jakie będą ?
Lan Party - Elbląg 2008
z tego co widze to moglbym jechac przez malbork & wawe albo deblin-tczew, ale wszystkie przyjezdzaja ok 6:00 :/
Lan Party - Elbląg 2008
Jak zaczna i skoncza się zapisy, będzie ustalony termin kwali, pioznacz mapy na kwali jeśli takie będą, a potem na turniej.cinek wrote:a wiadomo coś o mapach ? jakie będą ?
Lan Party - Elbląg 2008
o Ty z Leszna pewnie przez Gniezno lub chociaż Poznań pojedziesz jak najbardziej po drodze ;pbax wrote:może moglbym pojechac mialbym 3 miejsca z tylu ale jeden warunek ktorys z ztej trojki zakwalifikuje się za mnie ;d buahaha
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj