Polish League 6
Polish League 6
Zgłaszam NAR jest w Gotowości i czeka na dalsze rozkazy 
Polish League 6
Zespoly zgloszone do tej pory:
D link PGS
FF
peXg
XX
value
NAR
NN - No name [ tak jakby ktos nie wiedzial - ja nie wiedzialem
]
D link PGS
FF
peXg
XX
value
NAR
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
Polish League 6
No to będzie zaszczyt się dostać do ligi
Może znowu jakiś team się potknie i XX to wykorzysta
Mam nadzieje, że bez takich sytuacji damy rade
Może znowu jakiś team się potknie i XX to wykorzysta
Mam nadzieje, że bez takich sytuacji damy rade
Polish League 6
ja to rozumie, ale mam nadzieje, ze ty także zrozumiesz, ze nam bardziej zalezy nad tym, aby z lechem i khasiusem RAZEM trenic na mapach na final eswc, niz miezyc się z 7. i 8. teamem w polsceFistashi wrote:Btw. Jakub - PL to przecież najważniejsza liga w polsce
Last edited by Jakub on 16 May 2008, 21:55, edited 1 time in total.
Polish League 6
wix, a jak się zgłosi 8-9 chętnych zespołów to nadal będziesz robił podział czy może zespoły będą w jednej lidze??
Polish League 6
Rozumiem to bardzo dobrze, Jakubie drogi, ae proszę Cie, nie mów, że PL to nic nie znacząca liga, bo poprostu takie stwierdzenia, zwłaszcza kiedy padają od CL'a najsilniejszego zespoł€ w polsce, odbierają ochote do gry.
Polish League 6
nie chciałem powiedziec, ze to jest nie wazny turniej.
ale w porównaniu z finalem eswc przyznasz, ze jednak jest roznica.
ja doskonale wiem, jaka zajebista dla nas wszytkich pl jest zabawa, ale nie oklamujmy się, każdy wie, ze oprocz nas, nikogo to nie interesuje.
ale w porównaniu z finalem eswc przyznasz, ze jednak jest roznica.
ja doskonale wiem, jaka zajebista dla nas wszytkich pl jest zabawa, ale nie oklamujmy się, każdy wie, ze oprocz nas, nikogo to nie interesuje.
Polish League 6
nom, nawet newsow już o tym nie piszaJakub wrote:oprocz nas, nikogo to nie interesuje.
Polish League 6
i to już 2. w tym roku. a mamy dopiero mai 
Polish League 6
Zasadniczo - scena TMN/F bez Polish League to tak jak wózek widłowy bez wózka.
Polish League 6
Jak by nie patrzył - coś w tym jest.Jakub wrote:i to już 2. w tym roku. a mamy dopiero mai
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
Polish League 6
i co z tego, że drugie? a bo to w inne gry nie ma turniejów w takim odstępie czasowym? TM to nie piłka nożna, że można wytrzymac 4 lata bez jakiegokolwiek turnieju, bo tutaj nie mamy ligi :<
Polish League 6
podzielam zdanie PITMaN'a, slabsze druzyny się motywuja na mecze z lepszymi, wiem to po nas w PL5 jak FM nie majac skladu o maly wlos nie skopalo dupy [POL]
i jako jedyna drużyna im zagrozilismy
pozdro byle FM :*:*:* mysle ze 8 drużyn w PL6 jak najbardziej lajtowo 

Polish League 6
Zespoly zgloszone do tej pory:
D link PGS
FF
peXg
XX
value
NAR
]
P4G
D link PGS
FF
peXg
XX
value
NAR
P4G
Polish League 6
No to już całkiem całkiem :-)
Polish League 6
nosz kur*encja ... jeden dzień mi nie działa tmpl a tu już taka akcja ... pobić Was to za mało ;P ... Wix a za to że nie wpisałeś jeszcze TCW do startlisty to masz super wpierdol :* ... ofkoz, że Ciocia Wiesia idzie na tą imprezkę
... mam tylko jedno zastrzeżenie :
'Wygrywająca drużyna zdobywa 3 pkt, a przegrywająca 0 . Wygrywa drużyna która wygra 2 mapy.'
Moim zdaniem dużo lepiej będzie jak zachowamy stary system: wygrana mapa=wygrany duży punkt , bo to powoduje że zawsze jest walka do końca, jest motywacja i jest dużo ciekawiej. Przemyślcie to plz, bo tak może być zwyczajnie fajniej.
@Wix: dobrze że wziąłeś PL6 za rogi. Przynajmniej nie ma pierdolenia kiedy będzie jak będzie i co będzie ... podany regulamin i jedziemy
... to mi się podoba 
'Wygrywająca drużyna zdobywa 3 pkt, a przegrywająca 0 . Wygrywa drużyna która wygra 2 mapy.'
Moim zdaniem dużo lepiej będzie jak zachowamy stary system: wygrana mapa=wygrany duży punkt , bo to powoduje że zawsze jest walka do końca, jest motywacja i jest dużo ciekawiej. Przemyślcie to plz, bo tak może być zwyczajnie fajniej.
@Wix: dobrze że wziąłeś PL6 za rogi. Przynajmniej nie ma pierdolenia kiedy będzie jak będzie i co będzie ... podany regulamin i jedziemy

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj