star days
star days
Witam
Jak się loguje na stronie tmn to mi pokazuje żem mam 14 star days czy to znaczy że będę miał gwiazdke w grze? próbowałem się dowiedzieć ale raz mówiono mi że jak będzie 8 to będę miał gwiazdke kto inny że jak 10, ktoś znowu inny że 14 a nawet słyszałem że 1000. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć ile trzeba na gwiazdke?
z góry dziękuje za odpowiedź
Jak się loguje na stronie tmn to mi pokazuje żem mam 14 star days czy to znaczy że będę miał gwiazdke w grze? próbowałem się dowiedzieć ale raz mówiono mi że jak będzie 8 to będę miał gwiazdke kto inny że jak 10, ktoś znowu inny że 14 a nawet słyszałem że 1000. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć ile trzeba na gwiazdke?
z góry dziękuje za odpowiedź
star days
Czytałem, że potrzebny jest jest klucz z TMO lub TMS, i tu moje pytanie, czy zadziała klucz z TM.
(tej pierwszej)

Po[z]dro.
Po[z]dro.

star days
zadziala, przez TMO rozumie się wszytskie wersje pierwszej trackmanii (TM, TMPU, TMO)czy zadziała klucz z TM. Very Happy (tej pierwszej)
star days
To jest w koncu jakas konkretna liczba od której się zdobywa gwiazdkę?
Jeśli tak to prosiłbym kogoś o napisanie wykazu StarDaysów i odpowiadającej im liczby gwiazdek. Jednak w coraz bardziej w to wątpie, jedni piszą że mają 16 StarDaysów i mają gwiazdkę, ja mam 18 i nic. :shock: Jeżeli ilość gwiazdek zależy od czegoś jeszcze prosił bym o objaśnienie mi tego czynnika.
No chyba że NADEO ma do mnie jakiś uraz i teraz nie chcą mi dać
Jeśli tak to prosiłbym kogoś o napisanie wykazu StarDaysów i odpowiadającej im liczby gwiazdek. Jednak w coraz bardziej w to wątpie, jedni piszą że mają 16 StarDaysów i mają gwiazdkę, ja mam 18 i nic. :shock: Jeżeli ilość gwiazdek zależy od czegoś jeszcze prosił bym o objaśnienie mi tego czynnika.
No chyba że NADEO ma do mnie jakiś uraz i teraz nie chcą mi dać
star days
Ja dostalem jak mialem 20 chyba ale dlatego ze 3 osoby na mnie glosowaly i mysle ze jakby to byla jedna osoba to by mi wlasnie od 18 dalo. Ale kurde po co goscie z nadeo tak ta sprawe zagmatwali lol nie mogę tego pojac o.O mogli by napisac ze np o 18 jest jedna gwiazdka od 100 2 od 250 sa 3 gwiazdki itd. a nie ze nikt nic nie wiem od ilu sa