jestem tak wk*****y na j***y klan XsT, gdyż te cioty miały zagrac z nami sparing... nie dosc żę ch**e zmieniali trasy co jakiś czas. to wybierali jakieś żalowe trasy trwające po 5 min a było powiedziane że trasy mają miec po 1 min... najbrdziej wku**iło mnie to że pisali do nas że jestemy noobami... a trasy dalismy 7 dni przed meczem... i jescze 1 jak powiedziałem że na tych trasach nie będziemy grali ton mówił że przegralismy walkowerem.... to rozumiem ale nie rozumiem tego że jak dałem trasy..(7 dni przed) to on powiedział że trasy są głupie i przegramy walkkowrem... i jesze jedno zmieniali mapy 3 razy bo jeden dał takie 2 takie nawet dogadac się nie umią.... i jak cioty dały trasy nadeo to ich lider jakas powiedział że nie będzie grał i mó klan przegrał walkowerem..... ten jakas jest chory na neoze żałoze i inne chujstwa....
XsT~ najbardziej żalowy klan na swiecie.
witam.
jestem tak wk*****y na j***y klan XsT, gdyż te cioty miały zagrac z nami sparing... nie dosc żę ch**e zmieniali trasy co jakiś czas. to wybierali jakieś żalowe trasy trwające po 5 min a było powiedziane że trasy mają miec po 1 min... najbrdziej wku**iło mnie to że pisali do nas że jestemy noobami... a trasy dalismy 7 dni przed meczem... i jescze 1 jak powiedziałem że na tych trasach nie będziemy grali ton mówił że przegralismy walkowerem.... to rozumiem ale nie rozumiem tego że jak dałem trasy..(7 dni przed) to on powiedział że trasy są głupie i przegramy walkkowrem... i jesze jedno zmieniali mapy 3 razy bo jeden dał takie 2 takie nawet dogadac się nie umią.... i jak cioty dały trasy nadeo to ich lider jakas powiedział że nie będzie grał i mó klan przegrał walkowerem..... ten jakas jest chory na neoze żałoze i inne chujstwa....
(Nie jestem wkurzony jedynie na Outsid3ra i Wreki-ego)...
)
Last edited by Voj4k on 25 May 2008, 17:33, edited 2 times in total.
a teraz wyluzuj i opowiedz bez krzyczenia...
po prostu żal na 8 kółkach....
uważają się za lepszy klan (czyli pr0 klan) a nawet mczów nigdy nie grali....
proszę mi odpowiedziec jak można zmieniac trasy 1 dzień przed meczem???????
ja pi***olę.....
uważają się za lepszy klan (czyli pr0 klan) a nawet mczów nigdy nie grali....
proszę mi odpowiedziec jak można zmieniac trasy 1 dzień przed meczem???????
ja pi***olę.....
Last edited by Voj4k on 24 May 2008, 18:13, edited 1 time in total.
no fakt. trochę to chaotyczne i wygląda jakbyś się przyszedł poskarżyć 

-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach
to chyba ma tak wyglądaćMarioCT wrote:no fakt. trochę to chaotyczne i wygląda jakbyś się przyszedł poskarżyć
Ale powino zaczynać się słowami:
Mamo Mamo oni nas zrobili w ch*ja!
nie nie przyszłem się poskarzyc...... chodzi o to... ze jeśli chcecie grać z XsT~ to odradzam to ja się tylko pytam..... jak można zmieniac trasy na dzień przed sparingiem??????
a co do poskrżenia to po przeczytaniu dopiero zoriętowałem się że to tak wygląda,,,
a co do poskrżenia to po przeczytaniu dopiero zoriętowałem się że to tak wygląda,,,
no od razu widać ze Xst~ to żal-team. niepoważni są... szkoda że na A-0 z TMN nie chcą spara grać

a teraz dam głupote XsT~
[ Dodano 23 Maj 2008, 20:48 ]
to raczej do przypomnienia...... bo to już było w innym temacie...
[ Dodano 23 Maj 2008, 20:49 ]
to dla przypomnienia bo to już było w innym temacie.....
XyX wrote:a dzisiaj kolejny odcinek z cyklu panowie z xst
rozmowa na serwerze ^^
;]
PITMaN wrote:Odświerze nieco ten ów zdeka zapomniany temat i się czymś z wami podziele. Dzisiaj jakąś godzinkę temu:
normalnie mi się płakać chciało
[ Dodano 23 Maj 2008, 20:48 ]
to raczej do przypomnienia...... bo to już było w innym temacie...
[ Dodano 23 Maj 2008, 20:49 ]
to dla przypomnienia bo to już było w innym temacie.....
Powiem że powinni dać sobie spokoj bo to naprawdę śmieszne wygląda.
kink, chodź na osobny channel! 
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
zal to w ogole xst, nie wiem co to za team w ogole 
jak widać, vojak, naucz się ortografii...po prostu żal na 8 kułkach....
sry za orta 
Wygląda na to że ten w XsT są ludzie chore na dałny albo są chore umysłowe - to gorszy klan niż ten GS co już 2 miesięcy rozpadłxD
PS: Ja spadłem z krzesła że takim tonem tu piszesz vojak
PS: Ja spadłem z krzesła że takim tonem tu piszesz vojak
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
Jeżeli zmieniają mapki na dzień przed meczem to proste nie gracie bo szkoda nerwów :]
jak myslisz co zrobilismynomercy wrote:Jeżeli zmieniają mapki na dzień przed meczem to proste nie gracie bo szkoda nerwów :]
eee... nie graliścievoj4k wrote:jak myslisz co zrobilismy
co do tematu to rzeczywiście żal-team

wnioski
1. Nie wdawać się w konwersację z zawodnikami tego klanSu
2. Nie umawiać się z nimi na sparingi
1. Nie wdawać się w konwersację z zawodnikami tego klanSu
2. Nie umawiać się z nimi na sparingi
Masz 9889 postów na forum od ostatniej wizyty -.-
dwie strony tematu i jeszcze nikt z XsT się slowem nie odezwal...

<- Drzwi