Final 1. dnia ESWC 2008 by Headshot.pl
pokazal się już film z finalem 1. dnia ESWC 2008 na stronie Headshot.pl, zapraszam wszystkich jego obejrzec i poczuc atmosfere, jaka wlasnie byla na glownej scenie.
na koncu jest nawet interview z lechem.
dzięki hydro za super filmik!
na koncu jest nawet interview z lechem.
dzięki hydro za super filmik!
ehh Wally Wally
najpierw gosc mówi Wali, później boli ;p heh. ogólnie całkiem ok, ale strasznie mi długo burofuje, a jakosc wcale nie poraża jak na czas w jakim się ładuje -.-

- OrdonekQ7
- Moderator
Dobra jazda, jakość też nienajgorsza, a radość po wygranej lecha...Huuu GJ 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
do obejrzenia i poczucia atmosfery...
narazie nie mogę pobierać
fajnie to ogladac 
choć w sumie w porównaniu do innych jechalem lipnie, zero zrywow, zero upadkow.
GG Lechu
choć w sumie w porównaniu do innych jechalem lipnie, zero zrywow, zero upadkow.
GG Lechu
Komentraz na początku owned
(ciiisza
) Radość pod koniec też wymiatała
gj Jakub & Szopek 
a mnie i tak najbardziej śmieszy to jak się chłopaki z hstv zdziwili że punkty same są podliczane na roundsach 

ale ch**owo wyszedłem w tym wywiadzie 
ale to sa duze emocje jak się wygralo eswc i wyjazd do usa także nie smeijcie się z odpowiedzi bo naprawdę odpowiadajac na ich pytania nie zabardzo "trzeźwo" myslalem
btw to "zwolnienie" na chopce to był jednak bug bo nie mozliwe jest tak szybko stracic predkosac bez hamowania
ale to sa duze emocje jak się wygralo eswc i wyjazd do usa także nie smeijcie się z odpowiedzi bo naprawdę odpowiadajac na ich pytania nie zabardzo "trzeźwo" myslalem
btw to "zwolnienie" na chopce to był jednak bug bo nie mozliwe jest tak szybko stracic predkosac bez hamowania

co ty gadaszLECHU wrote:ale ch**owo wyszedłem w tym wywiadzie
no i tak btw. nie mogę się doczekac az wrzuca na headshot final z drugiego dnia z Khasiusem
Nie chcę niszczyć Twoich marzeń Nawias, ale możesz się niestety nie doczekać ;/ ... z tego co mi wiadomo to drugi finał jest uwieczniony tylko na aparatach uczestników, bo nie był rozgrywany na scenie, a szkoda
, bo Vipek robił co mógł by było jak dzień wcześniej ...
Niemniej fajnie to przeżywać jeszcze raz
... Maxer może w końcu zobaczy co się działo na finale :* ... GZ Lechu jeszcze raz ...
BTW. od początku mówiłem, że to był bug ;p
Niemniej fajnie to przeżywać jeszcze raz
BTW. od początku mówiłem, że to był bug ;p

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
- KonradM
- Doświadczony driver
Cześć.
Materiał się pojawił z małym falstartem, bo (i tutaj się dziwię że nikt nie zwrócił na to uwagi:P) dzwięk od połowy filmu był z opóźnieniem w stosunku do obrazu. "Prawidłowa" wersja meczu finałowego właśnie się renderuje, najpóźniej dziś wieczorem będzie ponownie wrzucona na stronę
Pzdr,
KM
Materiał się pojawił z małym falstartem, bo (i tutaj się dziwię że nikt nie zwrócił na to uwagi:P) dzwięk od połowy filmu był z opóźnieniem w stosunku do obrazu. "Prawidłowa" wersja meczu finałowego właśnie się renderuje, najpóźniej dziś wieczorem będzie ponownie wrzucona na stronę
Pzdr,
KM
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
- brzerzanin
- Zaczyna szaleć na ulicach
dobrze ze napisales o tym konrad bo od 15 minut się mecze szukajac tego filmiku ;/

-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
zajebisty wywiad lechu, dales rade 

<- Drzwi