PL6 - trasa kwalifikacyjna
Nie starczy.
marrek popatrz na to tak:
wy jesteście jeszcze przed kwal ale już macie nasze wyniki i wiecie czego się mozecie spodziewac...
to trochę nie fair wobec nas - proszę uzasadnij to ze nie powinno być powtorki...
wy jesteście jeszcze przed kwal ale już macie nasze wyniki i wiecie czego się mozecie spodziewac...
to trochę nie fair wobec nas - proszę uzasadnij to ze nie powinno być powtorki...

Nie powinno być z BANALNEGO powodu - nikt Was nie prosił o to, abyście komukolwiek ujawniali swoje wyniki. Coof na 1000000000% tego nie zrobił, więc wniosek nasuwa się sam. Każdy dba o własne podwórko i tylko od niego zależy czy inni będą mogli na nie wskoczyć, czy nie. Nie potraficie zachować solidarnego milczenia na temat swoich wyników to macie efekt. A teraz sedno: nie jesteśmy ostatnią drużyną grającą kwali. Powiedzmy, że przejedziemy i ja od razu polecę pochwalić się czasami do kogoś z poza mojej drużyny. Ta osoba wystawi czasy tutaj, a że mi się mogą nie podobać, to napiszę w ten sam sposób co ty. I co, każdy może załatwić sobie powtórkę? BEZ JAJ mr. Flagg.
Niby tak, ale wyraźnie sędziowie mówili i dawali do zrozumienia, że czasy będą podane wtedy, gdy wszystkie drużyny pojadą.
Zresztą nieważne jest, kto z nas powiedział o czasach, i czy w ogóle powiedział, ważne, że Słowik nie potrafil tego zatrzymać dla siebie i, bądź co bądź, złamał regulamin.
Zresztą nieważne jest, kto z nas powiedział o czasach, i czy w ogóle powiedział, ważne, że Słowik nie potrafil tego zatrzymać dla siebie i, bądź co bądź, złamał regulamin.
k**wa, to ja się do cholery jasnej cały czas pytam - skąd ma te czasy? Wytrzasnął je sobie z pizdy? Człowieku ogarnij się. Nikt tu nie jest pieprzonym jasnowidzem i zastanów się nad tym co piszesz. LOGIKA - uwierz, istnieje takie coś i radzę zacząć jej używać.
to pewnie duchy byłyRolandflagg wrote:OMG MAREK!
Czy ty nie rozumiesz ze nikt z nas mu czasu nie podal?
pavlo tylko jets pytanie:
czy w ogole ktos z nas podal mu wyniki?
fakt faktem - to jest niewazne bo slowik po prostu NIE MIAL PRAWA ZE WZGLEDU NA REGUlAMIN podawac naszych czasów...
powtorka IMO nikomu nie zaszkodzi bo trudno poprawic czasy a zawsze jest ryzyko ze spier**limy mocniej... ;/
czy w ogole ktos z nas podal mu wyniki?
fakt faktem - to jest niewazne bo slowik po prostu NIE MIAL PRAWA ZE WZGLEDU NA REGUlAMIN podawac naszych czasów...
powtorka IMO nikomu nie zaszkodzi bo trudno poprawic czasy a zawsze jest ryzyko ze spier**limy mocniej... ;/

- mikohn_vegas
- Zaczyna szaleć na ulicach
KD zalatwcie to miedzy soba, jeśli nie znajdziecie odpowiedzi kto jest odpowiedzialny za przeciek to proszę przeczytac 100 milionow razy co napisal marrek13. Gdyby w Waszej 4-rce znalazl się ktos powyzej 6 roku zycia to na pewno byloby wszystko ok.
Co do Slowika to brak slow.
Pozdro
Co do Slowika to brak slow.
Pozdro
tak się sklada ze:
Fist: 14
ja: 15
Derty: 16
Pawel: 17
fajnie wiek ulozony i ta sprawa odchaczona
nikt z nas nie jest takim idiota zeby podawac innym czasy z kwali
tymi postami po prostu nas obrazacie :/
Fist: 14
ja: 15
Derty: 16
Pawel: 17
fajnie wiek ulozony i ta sprawa odchaczona
nikt z nas nie jest takim idiota zeby podawac innym czasy z kwali
tymi postami po prostu nas obrazacie :/

dzięki mikohn, naprawdę dzięki :>Gdyby w Waszej 4-rce znalazl się ktos powyzej 6 roku zycia to na pewno byloby wszystko ok.

przeciez logiczne jest, skad scena ma czasy KD
caly team K&D mial je w opisach na gg, i teraz chcecie powtorke? LOL!
- mikohn_vegas
- Zaczyna szaleć na ulicach
Kurde nie zauwazylem ze startowales LOL
Sorki Dertas:*:*:*:****
Sorki Dertas:*:*:*:****
Nie każdy.XyX wrote:przeciez logiczne jest, skad scena ma czasy KD
Poza tym gdybym wiedzial, ze komus coś takiego jebnie do glowy, to od razu bym mu to wybil z glowy.
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
moim zdaniem zadnej powtorki nie robicie, to ze podaliscie swoje czasy na stronie kd, to nie moja sprawa i nikogo ! sami wpadliscie
co do "rozmowy" xyx i fist, i cale kd i k**wa ktos tam jeszcze to skonczcie temat, bo jest już to spam, a nie rozwiazywanie problemu.
@moderatorzy; to , co pisalem wczesniej, zrobić nowa liste moderatorow, i powaznie zastanowic się komu dac moderatora, bo takie dawanie na lewo i na prawo jest bezsensu..
@moderatorzy; to , co pisalem wczesniej, zrobić nowa liste moderatorow, i powaznie zastanowic się komu dac moderatora, bo takie dawanie na lewo i na prawo jest bezsensu..
tak się sklada drogi Xyksiu ze nikt z kd (chyba ze nei mam wszystkich numerow) nie mial w opisie dokladnych czasów calego teamu 
ale i tak widze ze tutaj niczego się nie da zgodnie z regulaminem zalatwic...
pozdro
ale i tak widze ze tutaj niczego się nie da zgodnie z regulaminem zalatwic...
pozdro

Trudno, żebyś mógł załatwić coś z regulaminem, skoro chcesz jego respektowania w wypadku, kiedy ktoś z Twojej drużyny go łamie. Chillout.
Skoro ktorys, sorry, debil z mojej druzyny podal czasy na gg i forum, to sprawy nie było i sorry za ten offtop 

Coof błagam Cię zrób nowy temat na kwali bo tego się czytać nie da
(( ... i jak ktoś tam zacznie offtopa to od razu jeb** zakaz pisania ... albo najlepiej zrób temat, w którym tylko Ty będziesz mógł pisać, bo to k**wa tutaj to już mega-w-ch**-żenada ...
Przestańcie w końcu plz pierdolić, bo to nikogo nie obchodzi !!!! ... Jebie mnie kto komu co podał, po co na co gdzie i dlaczego ... reszta sceny zapewne też ma to w d*pie ... także skończcie już pierdolić proszę !!!
Przestańcie w końcu plz pierdolić, bo to nikogo nie obchodzi !!!! ... Jebie mnie kto komu co podał, po co na co gdzie i dlaczego ... reszta sceny zapewne też ma to w d*pie ... także skończcie już pierdolić proszę !!!

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Ordonek, Flagg mieli na gg laczny czas teamu.
tyle.
tyle.
<- Drzwi