A ja Ci powiem i wutłumacze ską mam od wczoraj Ordonek miał je w opisie jak spytałem jak w kwali podał mi dodatkowo kto jaki zcas zrobił.marrek13 wrote:Powtóreczka? To może wyjaśnijcie sobie, dlaczego pan Słowik poznał czasy? W końcu nie jest w Waszym teamie, więc skąd je ma? Wytrzasnął je z tzw. dupy? Niech ktoś z Was to łaskawie wyjaśni, bo czasy musiał mu ktoś podać, a nie ma nigdzie zapisu o milczeniu nt. czasów, tym bardziej jeśli ktoś sam komuś je podaje wiedząc, że dana osoba nie jest sędzią.
PL6 - trasa kwalifikacyjna
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Ja nie chce żadnej powtórki k**wa... Słowik, musiales wszem i wobec mówić że znasz te czasy ? 
Ja tez już nie chce, bo się wreszcie dowiedzialem kto wydal czasy 
Sry za moje zachowanie ale nie mialem pojecia ze Ordonek podal czasy slowikowi...
SRY WSZEM I WOBEC! :*
I tak nastal pokoj ^^
Sry za moje zachowanie ale nie mialem pojecia ze Ordonek podal czasy slowikowi...
SRY WSZEM I WOBEC! :*
I tak nastal pokoj ^^

dziękuj Flakowi. Zachowuje się jak 5 latek i mnie już totalnie wkur**wia.
Nie podałbym ich tutaj gdyby nie pisał głupot w stylu ojejku zrobiłem fajny zcas K&D ma pewną 1 lige żal.eu a nie norma. A do tych którzy mają do mnie za to pretensje proszę byście mi pokazali gdzie jest napisane ze nie można tego zrobić.
2. Kwalifikacje
2.1. Kwalifikacje odbędą się na tydzień przed pierwszą rundą.
2.2. Odbędą się one w trybie Time Attack na dwóch trasach, gdzie czas na przejazd wynosić będzie 10 minut.
2.3. W kwalifikacjach startuje trzech graczy, następnie ich czasy zostaną zsumowane.
2.4. Mapa kwalifikacyjna zostaną podane w poniedziałek.
2.5. Lider drużyny musi zaprosić administratora rozgrywek na serwer, który będzie czuwał nad poprawnym przebiegiem kwalifikacji.
2.6. Najlepsze 6 drużyn weźmie udział w Polish League 6.
2.7. W wypadku, gdy w drużynie nie będzie odpowiedniej ilości graczy, otrzymuje ona automatycznie dodatkowe 1:10 za brak jednego zawodnika.
rozumiałbym gdyby nikt o tym nie wiedział i tylko przez jakiś przeciek każdy by się o tym dowiedział, ale wy podawaliście i pisaliście swój czas na prawo i lewo więc nie widze nic złego w tym ze podałem ten czas.
Nie podałbym ich tutaj gdyby nie pisał głupot w stylu ojejku zrobiłem fajny zcas K&D ma pewną 1 lige żal.eu a nie norma. A do tych którzy mają do mnie za to pretensje proszę byście mi pokazali gdzie jest napisane ze nie można tego zrobić.
2. Kwalifikacje
2.1. Kwalifikacje odbędą się na tydzień przed pierwszą rundą.
2.2. Odbędą się one w trybie Time Attack na dwóch trasach, gdzie czas na przejazd wynosić będzie 10 minut.
2.3. W kwalifikacjach startuje trzech graczy, następnie ich czasy zostaną zsumowane.
2.4. Mapa kwalifikacyjna zostaną podane w poniedziałek.
2.5. Lider drużyny musi zaprosić administratora rozgrywek na serwer, który będzie czuwał nad poprawnym przebiegiem kwalifikacji.
2.6. Najlepsze 6 drużyn weźmie udział w Polish League 6.
2.7. W wypadku, gdy w drużynie nie będzie odpowiedniej ilości graczy, otrzymuje ona automatycznie dodatkowe 1:10 za brak jednego zawodnika.
rozumiałbym gdyby nikt o tym nie wiedział i tylko przez jakiś przeciek każdy by się o tym dowiedział, ale wy podawaliście i pisaliście swój czas na prawo i lewo więc nie widze nic złego w tym ze podałem ten czas.
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
No i ok, ja tylko żałuje że znowu mamy złe zdanie, znowu my się plujemy że coś źle, jeszcze raz sory, nasz błąd 
mam nadzieję, że ten post wixa zakończy ten bezsensowny offtop :?
ok już cichajmy 
k&d nie ma zlego zdania...
co najwyzej ja mogę ;P
k&d nie ma zlego zdania...
co najwyzej ja mogę ;P
Last edited by Flagg on 25 May 2008, 15:42, edited 1 time in total.

Pfff ;d
CIHOOOO
bo mod zajzy
bo mod zajzy
Lepiej zobacz jak się pisze "CIHO" i "zajzy" -.-m@rcin wrote:CIHOOOO
bo mod zajzy
ej ale na sero już "CIHO" xddd
nastepny post niech będzie już z wynikami czyli nikt inny niech już tu nie spamuje itp ;p
sprawa się rozwiazala, ja przeprosilem, być może nie wszyscy przyjeli ale i tak już sza ^^
nastepny post niech będzie już z wynikami czyli nikt inny niech już tu nie spamuje itp ;p
sprawa się rozwiazala, ja przeprosilem, być może nie wszyscy przyjeli ale i tak już sza ^^

K&D, swoimi klotniami czy to do macka, packa czy ch** wie jakiego innego zajeliscie 1 strone.
a od mojej osoby proszę sio, nie wiecie nic o mnie to się nie udzielac
Wiemy że byłeś żołnierzem ;dXyX wrote:K&D, swoimi klotniami czy to do macka, packa czy ch** wie jakiego innego zajeliscie 1 strone.
Joke ;p
śmieszny.
Wiem o tymXyX wrote:śmieszny.
ludki spokoj już no! 
Xyxu przyszedles i musiales zaczac znowu
i nie odpisuj już proszę na tego posta!
Xyxu przyszedles i musiales zaczac znowu
i nie odpisuj już proszę na tego posta!

dowodzil atakiem plemnikow na gombke jego starejMaciek wrote: Wiemy że byłeś żołnierzem ;d
Joke; p
XyX wrote:śmieszny.