Kwalifikacje PL6 zakończone!
ACHTUNG
Doszły mnie słuchy iż TCW wygrało w kwali przez walkower. W związku z tym ogłaszam przetarg na pierwsze miejsce. Licytację zaczynamy od 2 skrzynek, kto da więcej?
ACHTUNG
Doszły mnie słuchy iż TCW wygrało w kwali przez walkower. W związku z tym ogłaszam przetarg na pierwsze miejsce. Licytację zaczynamy od 2 skrzynek, kto da więcej?
ACHTUNG
Nawet jakbym chciał coś wystawic to nie dam rady bo jakub z brzerzem zarekwiruja:/

no i kij wam w oko
TA to moj slaby punkt, a jeśli ktos twierdzi ze rundy i TCW to nic to się przekonacie, wkraczamy na moje terytorium
pozdro dla kumatych 

A ja jestem niesamowicie podniecony :-D ciesze się ze będzie walka w najbliższym czasie !! :-D W końcu mam powód żeby zacząć znów trenować mapki tak jak dawniej !! no to jedziemy z koksem!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Sory że nie na temat ale coś się kopie forum bo tyle double postów to nie jest przypadek.
Jeszcze raz GG,i zapowiada się mordercza walka
Jeszcze raz GG,i zapowiada się mordercza walka
Gratulacje TCW za pobicie PGS
A Cosworth nie zajął ostatniego miejsca! ^^
A Cosworth nie zajął ostatniego miejsca! ^^
Szkoda, że chłopakom nie udało się wyprzedzić chociaż jeszcze was z Cosworth
Ale cóż 
Graty dla zwycięzców
Graty dla zwycięzców
rep naprawdę pięknie pojechany. graty Jarecki
GG TCW !
GG TCW !
Nuuuby musiałem po was posty poprawiac -.- No dobra nvm.
Gratki TCW jeszcze raz!
O ta mistrzu. Widac, ze jesteś znawcą tematu. Coraz bardziej przekonujesz mnie do tego co powiedział Bax, żes jest smród tego forum.Seque wrote:
tcw jest najlepsze w TA, w rundach niestety tak nie blyszcza
Gratki TCW jeszcze raz!

Cóż, coraz bardziej mnie zaczyna dziwić dlaczego do takich głównych topic'ów nie powstają tematy o przemyśleniach, analizach, takie tematy jak ten, powinny być w formie zwykłego ogłoszenia. Bez zbędnego podpisywania się pod nim.
to policz ile % postow akurat w tym temacie jest od graczy k&d.PITMaN wrote:Cóż, coraz bardziej mnie zaczyna dziwić dlaczego do takich głównych topic'ów nie powstają tematy o przemyśleniach, analizach, takie tematy jak ten, powinny być w formie zwykłego ogłoszenia. Bez zbędnego podpisywania się pod nim.
jak dobrze licze, 25% 
i dziwic się potem, że forum zasmiecone... po ch*** to komentujesz Topis jest o czym innym a już się zaczyna spamWin'a wrote:z tymi usuniętymi?...
Warn'a Kingowi i już ;]
- OrdonekQ7
- Moderator
Piekna jazda Jarecki, i brawa dla całego TCW i dla innych drużyn ktore się dostały 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
No tak, ale my nie spamujemy tylko piszemy na temat, więc to tylko dowód na to że jesteśmy aktywni na scenieJakub wrote:to policz ile % postow akurat w tym temacie jest od graczy k&d.PITMaN wrote:Cóż, coraz bardziej mnie zaczyna dziwić dlaczego do takich głównych topic'ów nie powstają tematy o przemyśleniach, analizach, takie tematy jak ten, powinny być w formie zwykłego ogłoszenia. Bez zbędnego podpisywania się pod nim.
szczegolnie ten twoj post powyzej jest bardzo na temat. 
To gratuluje głupoty ;p Przecież pisałem o poprzednich postach ..XyX wrote:szczegolnie ten twoj post powyzej jest bardzo na temat.
ohohohoo, to w takim razie z tematu o PL6 mozna zrobić o 2girls 1 cup, i mowic ze piszemy na temat : )
gg tcw, jeszcze raz, zeby nie było ze spamuje
gg tcw, jeszcze raz, zeby nie było ze spamuje