[/OFFTOP]
Kwalifikacje PL6 zakończone!
i Ty tez 
[/OFFTOP]
[/OFFTOP]
Jakub wrote:to policz ile % postow akurat w tym temacie jest od graczy k&d.
Hej ludzie, coś w tym jest, przestańcie tworzyć te spamerskie łańcuszki ok, to niesmaczny nawyk, SB macie od tego. Pisze to do wszystkich.
jakubie, co ja poradze że oni piszą, to moje boty czy jak? Napisali trochę tego badziewia, (nie twierdze że każdy post to badziew), dali upust emocjom, Tobie też się zdarza, jak każdemu.Skierowałeś do mnie to pytanie ile KD postów nawaliło...na upartego nie będę tego postrzegał jako że każdego z KD na równi postrzegasz tak samo, a jak postrzegasz graczy co po niektórych tutaj każdy wie, bądźmy szczerzy. A jaka jest moja odpowiedź na twoje pytanie to czysta retoryka, i pozostawmy tą ciszę
Peace 2 all
Wixik kiedy się można spodziewać oficjalnej ligi i rozpiski na GB ?

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Mam pomysł. Xyx, reszta k&d, weźcie się gg wymieńcie i pierdolcie sobie o durnych sprawach na gadu. Tutaj nikogo nie obchodzi, że macie do siebie jakieś "ale". Po prostu skończcie pisać o swoich problemach tutaj.
Jak ktoś z K&D odebrał to jako dywerkę z mojej strony, to trudno. Nie chcę syfu oraz by na team, w którym jestem, cały czas ktoś jechał. To nie jest powód powstający sam z siebie, ktoś musiał doprowadzić do tego, że o k&d sądzi się tak, jak jest to opisane w tym temacie i paru innych.
Jak ktoś z K&D odebrał to jako dywerkę z mojej strony, to trudno. Nie chcę syfu oraz by na team, w którym jestem, cały czas ktoś jechał. To nie jest powód powstający sam z siebie, ktoś musiał doprowadzić do tego, że o k&d sądzi się tak, jak jest to opisane w tym temacie i paru innych.
iam, wlasnie w tym temacie nie ma nic, bo gobis wykasowal.
wix, fajnie ze znow będą zaklady TM na GB. Czekam z niecierpliwoscia
wix, fajnie ze znow będą zaklady TM na GB. Czekam z niecierpliwoscia
Pojawi się oficjalna liga na GB ?

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
no oczywiście ze się pojawi. Admin jak narazie ma male problemy, ale na pewno do piatku zdazymy.
Dlaczego ISSI nie brało udziału
A Dlaczego Wszystkie Teamy Nie Brały Udziału ?? 
Re: Dlaczego ISSI nie brało udziału
A to z cyklu "pytania retoryczne"?Ret wrote:A Dlaczego Wszystkie Teamy Nie Brały Udziału ??

ich się pytaj.
[ Dodano 28 Maj 2008, 16:29 ]
to do reta.
[ Dodano 28 Maj 2008, 16:29 ]
to do reta.