Nie, nie wszędzieTiggeri wrote:Maciek weź spier**laj, wszędzie musisz wojować...Maciek wrote:No to widzisz, on jest zabawny a ty jesteś beznadziejny ;dXyX wrote:heh, seque, smieszny jesteś.
a sam najbardziej krytykowales ten pomysl, z którego teraz drwisz.
mowiles, ze lepiej byloby zrobić klanowe.. no ale tak, tak, już nie pamietasz, wiem o tym : )
F1 Rynek transferowy
F1 Rynek transferowy
F1 Rynek transferowy
twoje tez.
ić stont, zamknij się już przynajmniej w tym dziale, idz spamować na swoje kd forum.
ić stont, zamknij się już przynajmniej w tym dziale, idz spamować na swoje kd forum.
F1 Rynek transferowy
ja pi***olę, tu naprade wkurzyc się mozna.
ja dostaje 2 ostrzezenia, king ma zakaz pisania, a jakiś 13letni maciek może pisać co chce?
wes scary wrescie daj moderatora powaznym, znanym i szaconowanym na scenie ludzia, bo jakbys wiedzial, jak wczoraj się pol sceny (z drużyn tcw, pexg, pgs i ff) na teamspeaku wysmiewalo z tego k&d spamu, to wstyd by ci był, ze tacy ludzie dostaja moderatorow.
ja pi***olę, jak mozesz na to pozwolic, zeby jakieś dzieciaki tu wyzywali powaznych graczy?
moderatora dla misiego i gobisa, no k**wa wes, to jak na scenie CS nie gracze MYM, ale master by mial moda.
czy ty nierozumiesz, jakie to jest gulpie, ze jakiś maciek absolutnie nic jeszcze sesowego nie napisal, a tu k**wa king dostaje zakaz pisania za nie wiaomo co?
nie dziwi cie, ze mimo, ze to samo robia gracze k&d, to oni zadnych ostrzezen nie dostaja?
ile razy gobis czy misi maja jeszcze pokazywac, ze absolutnie subjektywnie daja warny i bany?
wesce k**wa naprawdę dajcie spokoj, bo to smiech na sali powaznych graczy i jednoczesnie ich obrazanie.
EDIT: zapomnialem jeszcze przypomnac o kasowanju przez gobisa postow swoich czlonkow na pewnym topiku, gdzie obrazali innych i jak czesta pierdolili bzdory.
o dziwo nikt z nich nie dostal warna, ale skasowano ich posty, kiedy ja dostalem 2 warny a king ma zakaz pisania.
to już jest naprawdę szczyt beszczelnosci i gowniarstwa i oprocz tego pelny disrespekt dla sceny.
ja k**wa sram na taki forum, gdzie mi jakiś egoman będzie kasowal posty, aby tpoiki tak wyglądały, jak mu się podoba.
ja dostaje 2 ostrzezenia, king ma zakaz pisania, a jakiś 13letni maciek może pisać co chce?
wes scary wrescie daj moderatora powaznym, znanym i szaconowanym na scenie ludzia, bo jakbys wiedzial, jak wczoraj się pol sceny (z drużyn tcw, pexg, pgs i ff) na teamspeaku wysmiewalo z tego k&d spamu, to wstyd by ci był, ze tacy ludzie dostaja moderatorow.
ja pi***olę, jak mozesz na to pozwolic, zeby jakieś dzieciaki tu wyzywali powaznych graczy?
moderatora dla misiego i gobisa, no k**wa wes, to jak na scenie CS nie gracze MYM, ale master by mial moda.
czy ty nierozumiesz, jakie to jest gulpie, ze jakiś maciek absolutnie nic jeszcze sesowego nie napisal, a tu k**wa king dostaje zakaz pisania za nie wiaomo co?
nie dziwi cie, ze mimo, ze to samo robia gracze k&d, to oni zadnych ostrzezen nie dostaja?
ile razy gobis czy misi maja jeszcze pokazywac, ze absolutnie subjektywnie daja warny i bany?
wesce k**wa naprawdę dajcie spokoj, bo to smiech na sali powaznych graczy i jednoczesnie ich obrazanie.
EDIT: zapomnialem jeszcze przypomnac o kasowanju przez gobisa postow swoich czlonkow na pewnym topiku, gdzie obrazali innych i jak czesta pierdolili bzdory.
o dziwo nikt z nich nie dostal warna, ale skasowano ich posty, kiedy ja dostalem 2 warny a king ma zakaz pisania.
to już jest naprawdę szczyt beszczelnosci i gowniarstwa i oprocz tego pelny disrespekt dla sceny.
ja k**wa sram na taki forum, gdzie mi jakiś egoman będzie kasowal posty, aby tpoiki tak wyglądały, jak mu się podoba.
F1 Rynek transferowy
O k**wa my wyzywalismy, nie wiem, ale twoja "c*pa z K&D" to nie było wyzwisko nie k**wa ? King nic nie pisze sensownego, wszystkie 3 ostrzeżenia dostał za spam, więc nie wiem co w tym dziwnego, że ma zakaz pisania
I nie wiem Jakub, z jakiej okazji napisales ten referat powyżej
Aha, z szacunku, o którym pisałeś nie tak dawno mógłbyś pisać nicki dużą literą ;f
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
F1 Rynek transferowy
dobra, maciek k**wa, skoncz już z tym pisać, bo zal naprawdę. na zmianę zapierdzielasz postami z xyxem. czysty spam -.- king spamuje czasem, racja, ale zakaz pisania dla niego to moim zdaniem lekkie przegiecie. nie myslcie sobie ze king jest pro elo elo i każdy ma się sluchac go i ch**
poprostu to jest trochę nie fair ze koleś, który napierdala posty jak pojebany na forum nie dostaje warna, ani zadnej kary, a gosciu który nie udziala się AZ TAK BARDZO W TYM TEMACIE dostaje zakaz pisania, trochę to nie fair, co nie ? zreszta, nie będę pisal o bezsensownym rozwoju sytuacji, skoro i tak za chwile wpadnie "moderator" i wykasuje mojego posta, albo co gorsza, dostane zakaz pisania..
tylko dla mnie wazniejsze w tym temacie jest fakt, ze to jest temat o lidze F1- Rynek Transferowy. także zamieszczam swoje "ogloszenie" : poszukuje gracza, naprawdę na poziomie do teamu ToYoty, ( nie wiem co z lukiem z p4g się dzieje, ale nie daje oznaki zycia ) dlatego jeśli ktos jest zainteresowany przylaczeniem do teamu, proszę pisać do mnie na prywatna wiadomość. pozdro^^
tylko dla mnie wazniejsze w tym temacie jest fakt, ze to jest temat o lidze F1- Rynek Transferowy. także zamieszczam swoje "ogloszenie" : poszukuje gracza, naprawdę na poziomie do teamu ToYoty, ( nie wiem co z lukiem z p4g się dzieje, ale nie daje oznaki zycia ) dlatego jeśli ktos jest zainteresowany przylaczeniem do teamu, proszę pisać do mnie na prywatna wiadomość. pozdro^^
F1 Rynek transferowy
Ojej, znowu kłotnie? proszę, dajcie sobie chociaż troszeczke na wsztrzymanie. Bless 
Maxerku, Maxerku, ja się zgłaszam :>
Maxerku, Maxerku, ja się zgłaszam :>
F1 Rynek transferowy
oj maxerek, proszę mi nie mowic ze ja spamuje, ja tylko staram się uciszyc spamujące grono ( pozdro przy okazji ) osob z teamu K&D 
Sorry Maciek, jeśli king dostal trzy warny za spam, a Ty zadnego, to coś tu czuje faworyzowanie, pupilowanie ala L. Hamilton 2007.
Sorry Maciek, jeśli king dostal trzy warny za spam, a Ty zadnego, to coś tu czuje faworyzowanie, pupilowanie ala L. Hamilton 2007.
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
F1 Rynek transferowy
ta, tylko przy okazji posty ci się nabijaja
@fist, ok, rozpatrze twoja propozycje
@fist, ok, rozpatrze twoja propozycje
F1 Rynek transferowy
no ta, to chyba nie najgorzej, nie ? 
mam już tak w naturze, nie odbierajcie tego za zle, po prostu krotka wypowiedz to nie zawsze jest spam ;-). A jak nieraz coś jest nie na temat, to staram się nie ciagnac tego na 100 stron ;P
pzdr
mam już tak w naturze, nie odbierajcie tego za zle, po prostu krotka wypowiedz to nie zawsze jest spam ;-). A jak nieraz coś jest nie na temat, to staram się nie ciagnac tego na 100 stron ;P
pzdr
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
F1 Rynek transferowy
xyx,, to skoncz pisać, LOL
F1 Rynek transferowy
nie umie 
zeby się trzymac tematu, przypomne ze po lidze, czyli stosunkowo niedlugo otwarty będzie calkowicie rynek, i będzie mozna się mieszac dowoli
zeby się trzymac tematu, przypomne ze po lidze, czyli stosunkowo niedlugo otwarty będzie calkowicie rynek, i będzie mozna się mieszac dowoli
F1 Rynek transferowy
nie pisalem nic o klanowkach (wtf?), wyslij mi pw z quotem lub na gg napisz coś co krytykowalem jeśli chodzi o nazwy teamów
Tobie już coś się naprawdę pierdoli, nie wszystko co robiles krytykowalem tylko to co najprwde było chujowe
Tobie już coś się naprawdę pierdoli, nie wszystko co robiles krytykowalem tylko to co najprwde było chujowe
F1 Rynek transferowy
Kurfa znowu kłótnie :? spokój do Ha wafla.
btw. Kiedy wy zaczynacie nowy sezon? jak po PL6 to ja chętnie zgłaszam się na wolnego strzelca, byle nie wyjść z obiegu, i byle gdzie
btw. Kiedy wy zaczynacie nowy sezon? jak po PL6 to ja chętnie zgłaszam się na wolnego strzelca, byle nie wyjść z obiegu, i byle gdzie
F1 Rynek transferowy
pisales, ze wolisz zeby nie było teamów jak ferrari, mclaren, tylko zeby klany się zapisywaly.Seque wrote:nie pisalem nic o klanowkach (wtf?), wyslij mi pw z quotem lub na gg napisz coś co krytykowalem jeśli chodzi o nazwy teamów
poszperaj w tym pierwszym teamcie o nazwie f1, zalozonym przez packa.
ja nie mam ochoty szperac 39 stron ;P
- OrdonekQ7
- Moderator
F1 Rynek transferowy
Ksyks Marcin 18109 miałes dopisac do nas ;f

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
- marcin18109
- Doświadczony driver
F1 Rynek transferowy
ja jestem testowy i nie narzekam 
F1 Rynek transferowy
JA coś powiem kurcze bo trochę się nasłuchałem tego smecenia xyxa i macka. Wezcie już z tym przestancie, jak to wasze podrygi kolezenskie :f to na private mozecie pisać nocami i dniami. Tu jest rynek transferowy a nie wymiana zdan na temat drugiej osoby. Zaczeliscie to jak Maciek odszedłz Redbulla i czy to jest az takei istotne?? LOlz, MAciek nei wcinaj już się w takich sprawach, a Kysks jeżeli uwazasz to za zarty czy coś niepowaznego to nie odpowiadaj, bo tak jak sam przepowiedziałes temat już ma z 18 stron a połowa to Wasza dyskusja... ALbo się kutfa lubicie albo nie

F1 Rynek transferowy
nie, caly temat to nie nasza polowa dyskusji 
ano rynek, jako rynek, zawsze trzeba pogawedzic ^^
ano rynek, jako rynek, zawsze trzeba pogawedzic ^^
<- Drzwi