Jaka to gra?
Jaka to gra?
lando dobrze
Jaka to gra?
TakMISI wrote:Enemy Territory?
Jaka to gra?
misi daj nexta
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Jaka to gra?
coś mi tu nie pasuje napisalem to samo i dodalem ze czekam już 3 dni i nie ma mojego postu a tera to ju prawie tydzien misi co nas tak trzymasz?
Jaka to gra?
Misi jak grasz to graj ciągle a nie tak,może dacie za misiego a jak przyjdzie to zgadujemy jego?
Jaka to gra?

gra jeszcae nie wyszła, nie ogłoszono daty premiery, jest to squel
[ Dodano 16 Maj 2008, 15:11 ]
ps misi nas sabotował żebyśmy nie bawili się już w to
[ Dodano 18 Maj 2008, 10:34 ]
jest to 4 częsć gry która powinna się wam kojażyć z ripem
Siekiera=Siekierka
Jaka to gra?
xyx, zgadłeś,dawaj nexta;P dobijemy do 100 stron postow^^
Jaka to gra?
Xyx nesta
Siekiera=Siekierka
Jaka to gra?
WTF?
Od kiedy to liczy się ortografia. Wazne ze wiedzialem co to za gra to ze mi się "h" pomylilo to niepowinno miec znaczenia
Od kiedy to liczy się ortografia. Wazne ze wiedzialem co to za gra to ze mi się "h" pomylilo to niepowinno miec znaczenia
Jaka to gra?
Trackmaria to nie to samo co trackmania 
next :

next :

Jaka to gra?
ja nie wiedzialem ze ci o gothica chodzi myslalem ze o Got Chicka ci chodzi
Siekiera=Siekierka
Jaka to gra?
no trudno, zasady gry są takie ze trzeba odgadnac, a gotchic to nie to samo co gothic 
next macie powyzej
next macie powyzej
Jaka to gra?
Nie wiem co to za gra (na pewno snowboardowy
) a z pierwszego kojarzenia myślałem że to ta gra która jest dostępna na Wii
Jaka to gra?
gdzie ty tu widzisz snowboard?To są igrzyska zimowe 2006?
Jaka to gra?
Ski Racing 2006