Pokaż swój pulpit
Pokaż swój pulpit
Jak widać na pulpicie od Mario - niezła d*pa
[ Dodano 31 Maj 2008, 18:03 ]
O lol dopiero teraz zauważyłem przy pulpicie od Shampa że po prawej strony paska jest ikonka icq. Dasz mi nr icq? xDxD
[ Dodano 31 Maj 2008, 18:03 ]
O lol dopiero teraz zauważyłem przy pulpicie od Shampa że po prawej strony paska jest ikonka icq. Dasz mi nr icq? xDxD
Pokaż swój pulpit
No proszę, znowu jakaś rzecz którego nie zauważyłem - folder pt. Pokemon 
Pokaż swój pulpit

Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Pokaż swój pulpit
Siekiera fajna tapeta,jak byś miał linka to zapodaj
Pokaż swój pulpit

Wiem, brzydka, ale nie mogłem znaleźć ładnego zdjęcia w dużej rozdziałce jakiegoś Monteverdi albo Talbota to Deltą nie pogardzę...
Pokaż swój pulpit
Widzę Siekiera moje dwie trasy na pulpicie.
Ja swojej tapety nie pokażę, bo zmieniam ją co tydzień. 
Pokaż swój pulpit
http://yearzero.nin.com/wallpaper/index.html tu masz tapete
a no mam trazski ale nie zdazylem ich jeszcze zobaczyc, jak będą dobre do dam awardy na TMX
a no mam trazski ale nie zdazylem ich jeszcze zobaczyc, jak będą dobre do dam awardy na TMX
Siekiera=Siekierka
Pokaż swój pulpit
ludzie, pulpit a tapeta to co innego..
Pokaż swój pulpit
no co kiedyś grałemk0r7 wrote:Folder Pokemon mnie rozjebał
Pokaż swój pulpit
Ja przeszedlem Red, Goldshamp0n wrote:no co kiedyś grałemk0r7 wrote:Folder Pokemon mnie rozjebałmialem 5 pokemonów na 25 lvl
Pie^^dole tą scene ;d
Pokaż swój pulpit
Ta Kort, u mnie w pokemonach red kiedyś gralem tylko z czarizardem do lvl 100 jak wszystko przeszlem to zlapalem innych z nudow
Pokaż swój pulpit
Zajebiaszczo tapetka 
PS: POkemon na komórce? NIe wyobrażam sobie... 7 lat grałem na gameboyu a 2 lata temu na emulatorze w pc
PS: POkemon na komórce? NIe wyobrażam sobie... 7 lat grałem na gameboyu a 2 lata temu na emulatorze w pc
Pokaż swój pulpit
emulator na komórce, mam teraz komórkę z windowsem 5 a wcześniej mialem z symbianem i są na te platformy emulatory. tapeta nie wiem skąd, była w jakimś packu z tapetami i mi się spodobała.
Pokaż swój pulpit
A tu jest mój pulpitek