transfery się załatwia tu na forum czy na pw/gg ? jak Tu na forum to ja ogłaszam wszem i wobec że jestem chętny dołączyć do obojętnie jakiego teamu byle tylko mieć szanse startować w następnym sezonie f1.
Jeżeli jakiś zespół chciałby mnie przetestować lub od razu przyjąć w swoje szeregi to bardzo proszę o kontakt na gg: 7585266( często jestem niewidoczny) lub niech zainteresowany mną zespół napisze po prostu tu;)
widzę, że konkurencja mi rośnie więc pragnę zareklamować z deczka swoją kandydaturę, a więc w TMNF gram rzadko, bo bardziej podba mi się poprzednia część TMN i to w nią sporo gram. Za każdym razem zajmuje na serwerach TMN wysokie miejsce. Rzadko kiedy po pierwszą 10. Prowadzenie pojazdu nie róznie się chyba w ogóle ale jeśli już to minimalnei meidzy dwoma częściami tej gry więc wydaje mi się, że jeśli na TMN radze sobei dobrze to na TMNF będę radził sobie równie dobrze, a zmotywowany tym, że należę do teamu F1 może nawet lepiej:)
Pozdro i czekam na odp
widzę, że *K3YC@M* został polecony by XyX i moje szanse pewnei znacząco spadły. Ja jednak proponuje pojedynek na torze jeśli by się ktoś zastanawiał nad nami
hehe to jest już nas 4. Pozaliczam w tym tygodniu resztę przedmiotów by móc zostać dopuszczonym do sesji i w weekend w przerwach między meczami i GP biorę się za ostry trening na serwach TMNF
czasy te wykręciłem jadąc w normalnym kierunku, nie tak jak niektórzy w drugą stronę.
jak widać co wyścig coraz bardziej się rozkręcąłem i zajmowałem coraz wyższe miejsca.
Wklejam te swoje wyniki po to by w końcu jakiś zespół napisał mi czy mnie przyjmie, czy też nie. Bo zaglądam tu co chwile czekając na jakąś konkretną odp i nic;/
Uwaga, uwaga. jeśli ktorys lider z tych zespolow: Ferrari, Toro Rosso, Force India, Renault nie będzie jezdzil w nastepnym sezonie w swoich barwach to z checia przejme liderostwo ^^