Trackmania United za 89 zł?
Hack mógłbys się pofatygowac i poszukac tego keya bo mi jak wchodze na ta strone wyskakuje jakiś pajacyk!proszę cie jak znajdziesz to napisz tu albo na gg.
http://www.elitewarez.xt.pl/
na tej stronie musisz się zarejestrowac
EDIT:
trzeba przejść głosowania i wejść na strone lol
na tej stronie musisz się zarejestrowac
EDIT:
trzeba przejść głosowania i wejść na strone lol
Last edited by hack on 22 November 2006, 21:56, edited 1 time in total.
nie ma co lepiej poczekać do wyadania gry.
co to ma w ogole być?
to forum to nie jest miejsce na wymiane linkow do warezow, nawet jeśli chodzi o TMU...
poza tym nawet jeśli to to trochę zly topic, ten mial być o legalnym polskim wydaniu...
czyszcze linki.
to forum to nie jest miejsce na wymiane linkow do warezow, nawet jeśli chodzi o TMU...
poza tym nawet jeśli to to trochę zly topic, ten mial być o legalnym polskim wydaniu...
czyszcze linki.
Napisz mi na gg linka hack bo yard zdązył już uciąc 
- ADIo
- Zaczyna szaleć na ulicach
Dzięki.Tiggeri wrote: "Fake - plik - podróbka, sprawia wrażenie normalnego pliku, a w rzeczywistości nie ma żadnej wartości"
(Dwa miesiące temu właśnie coś takiego ściągałem a miał być Nfs Carbon, niestety dowiedziałem się o tym jak już miałem 100%
)
czyli Segregat0r
www.google.com/profiles/adamprucnal
a ja sobie po NC2 sciane dema TMS a nastepnie TMO, zeby nie być pierdola ostatnia w TMU
mam nadzieje ze cosik się z dema naucze
Bo chce być w TMU lepszy niz w TMN a wiecej srodowisk mmmm tak sobie pomyslec ze znam z 15% calej gry
Tyle przedemna 
raczej 50% wally bo najpopularniejsze jest Stadium. Zeby być na snow w trzecim dniu na pierwszej pozycji co dobrze pamietam
trzeba było miec okolo 50k pkt, a na stadium bodajze 300k pokazuje to ze jets bardzo popularne wiec nie martw się do konca.
*... i wszystko jasne.
Co do tych srodowisk to demo tmo ma tylko desert, ale demo pierwszej tm ma wszystkie.
A w TMS jedno demo ma chyba BAY a drugie (multiplayerowe) jakieś inne więc trzeciego nie poznasz
Ja osobiscie uwazam ze TMO nawet warto kupic ale strasznie słabe servy tam sa, człowiek przyzwyczajony do tmn dziwi się ze serv ma problemy przy 10 graczach
PS
Dostanie pochwałe
?
A w TMS jedno demo ma chyba BAY a drugie (multiplayerowe) jakieś inne więc trzeciego nie poznasz
Ja osobiscie uwazam ze TMO nawet warto kupic ale strasznie słabe servy tam sa, człowiek przyzwyczajony do tmn dziwi się ze serv ma problemy przy 10 graczach
PS
Dostanie pochwałe
Demo Trackmania Sunrise - IslandR1ppp wrote:Co do tych srodowisk to demo tmo ma tylko desert, ale demo pierwszej tm ma wszystkie.
PS
Dostanie pochwałe?
Demo Trackmania Sunrise eXtreme - Bay
Niom, zbytnio nie wiem jakie są w TMS tylko bay pamiętałem 
o Mor_olo to dobrze
Coz stadium w koncu jest rozszerzone wiec póki co, to na nim będzie się skupiac najwiecej gier
Coz jeżeli udaloby się wam znalezc byle co o TMU, jakikolwiek link, to jak mozecie to zamiesccie go tutaj bo mam chec se pograc 
Yard i tak go usunie 
Poza tym mysle ze tak zabezpieczyli tmu ze nie ma sensu sciągac
Poza tym mysle ze tak zabezpieczyli tmu ze nie ma sensu sciągac
Sciagnac to sobie mozna jedynie spodnie z tylka :? Jak nie kupisz TMU to nie zagrasz
A kupic warto
Polecam bo jest naprawdę wysmienita 
Jak ktos umie obejsc Starforca w najnowszej wersji to w singla zagra...
Ale wszystkim raczej o multi chodzi
Ale wszystkim raczej o multi chodzi
- ADIo
- Zaczyna szaleć na ulicach
Nawet, jakby się dało ściągnac za darmo i wszystko by działało, to ja i tak chcę ją kupić.
czyli Segregat0r
Wally jak masz chcec sobie pograc na TMU to zglos się do mnieWally wrote:o Mor_olo to dobrzeCoz stadium w koncu jest rozszerzone wiec póki co, to na nim będzie się skupiac najwiecej gier
Coz jeżeli udaloby się wam znalezc byle co o TMU, jakikolwiek link, to jak mozecie to zamiesccie go tutaj bo mam chec se pograc
Ja mam chęć przeogromną 
już Wally skorzystal skoro Tiggeri nie chciałhack wrote:Ja mam chęć przeogromną