samoczynnie skręca
samoczynnie skręca
wie ktoś czemu samochód mi czasem samoczynnie skręca na boki?pada raczej wykluczam bo wymieniałem gumki
Last edited by laudzin on 03 June 2008, 20:41, edited 1 time in total.
- [K&D]sonny
- Doświadczony driver
samoczynnie skręca
mi tez się tak dzieje jak mam pada podlaczonego jak go wyciagniesz to będzie ok
samoczynnie skręca
dokładnie. wyciagnij pada, powinno pomoc.
samoczynnie skręca
wyciągne? ja chcę grać padem nie lubię klawy,wyciągałem i wkładałem już bo porządki siorka robiła i dalej to samo
samoczynnie skręca
to kup se nowy pad albo odlacz klawe ;P
samoczynnie skręca
czulość analogowa martwa strefa(ile tego ustawić?) głośność dudnienia takie coś mam w zaawansowanych,trochę przesuwałem w lewo suwaki i nic,wykalibrować?co jak?jestem zielony :shock:
Last edited by laudzin on 03 June 2008, 20:52, edited 1 time in total.
samoczynnie skręca
1.Kalibracje masz w opcjach programu od pada.
2. Wylacz gg podczas gry
3. Ustaw priorytet TMN na niski
2. Wylacz gg podczas gry
3. Ustaw priorytet TMN na niski
samoczynnie skręca
nie wiedziałem, że gg może mieć wpływ na grę, dzięki za infoLiGhCiK wrote:2. Wylacz gg podczas gry

samoczynnie skręca
to jest prawda... Ale samo GG mozesz miec właczone. Najwazniejsze abys nie miał otwartego okna rozmowy na pulpicie. Mi osobiscie wtedy skreca gdzie chce 

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
samoczynnie skręca
gg mam zgaszone
samoczynnie skręca
Samoczynne skręcanie? Jak dla mnie to jeden z 'bugów' tej gry. Często to miałem, ale jak to rozwiązać to do dziś nie wiem.
samoczynnie skręca
Ustaw priorytet TMN na niski.
Pomaga. Oprócz tego wyłącz wszystko co się łączy z internetem (program pocztowy, gadu-gadu itp. itd.).
I używaj funkcji szukaj ;P Było. Pod tytułem opóźnienie klawiatury bodaj.
Pomaga. Oprócz tego wyłącz wszystko co się łączy z internetem (program pocztowy, gadu-gadu itp. itd.).
I używaj funkcji szukaj ;P Było. Pod tytułem opóźnienie klawiatury bodaj.
samoczynnie skręca
Poszukałem w FAQ i coś znalazłem,może to coś pomoże.TmForeverLauncher -> Konfiguracja -> Zaawansowane -> Sterowanie ->Zaznacz "Alternatywna metoda" -> Ok -> Zapisz.