kurde, czym bardziej nad tym mysle, tym bardzej mi się nie podoba nazwa tego topiku.
czemu tu nie dzialaje admini?
lepiej wyrzucic kinga, niz nacionaliste typu nazi?
obrazac inne kraje jest poprostu glupie.
scrapp, czy ty jesteś glupi, pytam Ciebie?
absolutnie nie zgadzam się z tym co piszesz. wyobraz sobie twoje zdanje np na meczu w NC, jakbysmy musieli grać z niemcami.
taki meph z dignitasu to zrozumie i napisze, ze polacy chca bic niemcow.
wes se trochę wyluzuj, zaden niemiec nic ci nieche zabrac.
mozesz zatrzymac cale twoje miliony i nie ma się co bac.
poprostu nie rob z polskiej sceny glopkow, bo wiem dokładnie, ze z twoim nacionalistycznym zdanjem mało ludzi się zgadza.
aha, i czemu nie obrazasz gobisa? on żyje w zlej hiszpanji, ten zdrawca. (jako madry człowiek pewnie znasz role hiszpanska w 2. wojnie swiatowej)
jak ty mozesz?

dzialajcie se jak chcecie, tylko proszę nie na trackmanii, bo my tu mamy honor!
smiac mi się chce z Ciebie.
i taki człowiek pisze topiki o edukacji :/
pewnie mickiewicz by się z toba zgodzil, jakby w naszych czasach zyl. muahhahaha! w ogole się nadajesz na pisarza albo filosofa
dzień dobry!
zycze Tobie, zebys wrescie zrozumial na czym polega zycie w EU, dasz rade, jak się postarasz
i proszę nie mysl, ze forsa twoja daje ci racje, za wszystko, co mowisz, bo tak niestety nie jest.
po tym co gadasz, już cie o nic nie poprosze (praktyka), mam pewny honor.
zyczyl bym sobie, zebys wyprostowal twoje wypowjadki, mam nadzieje, ze dasz rade.
EDIT: napisalem parę zdan o tym na topiku team poland, mam nadzieje, ze mi nie skasowalo, bo niestety nie mogę tego zobaczyc.
zyczylbym sobie zeby ludzie nareszcie zrozumieli, o co w tej scenie chodzi i ze ja nigdy nic nie chce robić przesiwko jej.
ja nic od was nie chce, zadnych zakladow i nic. nie che być jakims adminem, poprostu nic mi na tym nie zalezy.
zrozumcie poprostu ze mor_olo (no tak, mor_olo) i ja poprostu chemy dac tej sceny pewny poziom.
poziom, który da się tylko znać, jak zna się scene FRA, GER itp
my w polsce mamy zajebiste warunki, proszę was nie psoc tego z jakims glupim nacjonalizmem.
jak będziemy trzymac się, minimum 8 teamów da rade być sponsorowanym przez znane multi (jak chce).