on naprawdę tak mysli.
no i fajnie bulet, wysylasz to, z czego repra się wstydzi i z czego leo przeprasza
i ja tez, btw.
wes k**wa TY wyluzuj, jak moj dziadek, który siedzal w KZ to umial, czemu ty nie umiesz, młódy?bo naprawdę kiedyś tam z naszymi glowami tak chodzili?
no i z Buletem tutaj się w zupełności zgadzam to wszystko jest w ramach żartu. Wczoraj o 23 leciał raport z Klagenfurtu. Jedna z Niemieckich gazet opublikowała 50 powodów dlaczego Niemcy lubią Polaków. Przeczytano tylko kilka.bulet wrote:Jakub ty jak zwykle wszytko bierzesz pod siebie i do siebie wyluzuj trochę nie rozumiesz ze ten topic to jolk
omg przesadzasz już
i nikt nie robi z siebie głupków, glopkow robia z siebie Ci ktorzy najpierw pocichu mówia"niemic swinia" a pozniej mowia za to nie oni i na wszelki wypadek przepraszaja
wiec Jakub wrzuć na luz oflaguj mieszkanie i kibicuj Polsce i przestań się przejmować tymi niemcami
no i teraz jestem ja ten najgorszyJakub wrote:wes kur** TY wyluzuj, jak moj dziadek, który siedzal w KZ to umial, czemu ty nie umiesz, młódy?bo naprawdę kiedyś tam z naszymi glowami tak chodzili?
dziwne, ze wlasnie ci, co chuja wiedza, się najbardziej odzywaja.
pfff.
on cierpial, ty nie, ale jednak on chciał spokoj a jednak ty jesteś glosny, wielki polaku. wes pogadaj z rodzicami, może będzie lepiej, a jak nie to się lecz.
jak wam tak zalezy nad byciem polskim i nie akceptowaniu innych krajow, to chetnie napisze do ET.
w takim wypadku zycze wielkich sukcesow
na pewno zadzialymy na polska scene dobrze.
ale z was idioty!
wykluczac się, zal kur**, dzięki scrapp!
naprawdę zrobiłeś dobrze dla polski!
koniec tematu, bo to się zal robiJakub wrote:przepraszam buleta, on ma kur** mozg!
jako jedyny chyba.
Jakub miecie ale po co 4 szostki? 3 wystarczą do szczęściaOstrzeżeń: 6