PL6 - Runda 2.
PL6 - Runda 2.
Ehh cholera. Cobuś i Bulet. Weźcie chill out trochę. Starsi jesteście, powinniście dawać przykład do naśladowania młodszej społeczności TMN, a kłócicie się o coś bardzo głupiego. Jeszcze tylko pora aż zaczniecie najeżdżać na swoich starych
Kłócicie się o gry... Panie, dajcie spokój. Pełen chill out i luz. A jeśli naprawdę Wam tak bardzo zależy żeby na siebie ponajeżdżać, to macie GG.
Kłócicie się o gry... Panie, dajcie spokój. Pełen chill out i luz. A jeśli naprawdę Wam tak bardzo zależy żeby na siebie ponajeżdżać, to macie GG.

PL6 - Runda 2.
PGS 21:11 FF
7-0
7-5
7-6
7-0
7-5
7-6
PL6 - Runda 2.
gg PGS
gg jakub za termin meczu
gg jakub za termin meczu
PL6 - Runda 2.
żal z kazdej strony pgs slabo my slabo, ja slabo , nawet jakub slaby termin wybral 
PL6 - Runda 2.
ten termin był narzucony przez jakuba bo on woli tmnf ( w która może grać codziennie) niz EURO ( ktore jest raz na 4lata)
po prostu ZAL
po prostu ZAL
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
PL6 - Runda 2.
gg , zajebisty mecz ! naprawdę termin wspanialy ! ludzie, jeżeli nie lubicie EURO, to wisi mi to, ale uszanujcie fakt, ze inni chca jednak poogladac mecze, i ze dla nich EURO jest wazniejsze niz k**wa gra komputerowa, w która mozna popykac sobie codziennie.. tylko teraz nie piszcie milion postow ze jesteście zajebisci itp, bo zauwazcie ze u nas nie było prezesa oraz diav3la, ktorzy sa zajebistymi zawodnikami.
w ogole to nie wiem, kto pomyslal zeby pl6 zaczac teraz, w najgorszym terminie. powinniscie poczekac z tym do wakacji. ale skoro już jest, to terminy meczu powinny być jakieś normalne. a nie 19:00 -.- dobra, pisze co mysle, taki już jestem i chuja klade na wasze komentarze. w każdym bądź razie dzięki za mecz , i gg
w ogole to nie wiem, kto pomyslal zeby pl6 zaczac teraz, w najgorszym terminie. powinniscie poczekac z tym do wakacji. ale skoro już jest, to terminy meczu powinny być jakieś normalne. a nie 19:00 -.- dobra, pisze co mysle, taki już jestem i chuja klade na wasze komentarze. w każdym bądź razie dzięki za mecz , i gg
PL6 - Runda 2.
to idz na euro, co tu jeszcze robisz?Grono wrote:ten termin był narzucony przez jakuba bo on woli tmnf ( w która może grać codziennie) niz EURO ( ktore jest raz na 4lata)
po prostu ZAL
EDIT: maxer rownie dobrze mozemy my powiedziec to samo. nie było khasiusa, wallyego i lookasha...
Last edited by ShaDDy on 08 June 2008, 19:13, edited 1 time in total.
PL6 - Runda 2.
mecz się zaczyna 20:45damianhhh wrote:to idz na euro, co tu jeszcze robisz?Grono wrote:ten termin był narzucony przez jakuba bo on woli tmnf ( w która może grać codziennie) niz EURO ( ktore jest raz na 4lata)
po prostu ZAL
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
PL6 - Runda 2.
zal, poprostu zal, ej sry, ale ty masz 14 lat a on ma 21 i tak się wyrazasz ?damianhhh wrote:to idz na euro, co tu jeszcze robisz?Grono wrote:ten termin był narzucony przez jakuba bo on woli tmnf ( w która może grać codziennie) niz EURO ( ktore jest raz na 4lata)
po prostu ZAL
PL6 - Runda 2.
wiec w czym problem?
PL6 - Runda 2.
napisz flagg jak tam dokładnie wyglada sytuacjaRolandflagg wrote:Ludzie przestancie się klocic - Kubica jest pierwszy!
PL6 - Runda 2.
Kubica ma jakieś 9 sekundy przewagi nad drugim Heidfeldem ^^
z toru wypadli Alonso, Hamilton i Raikkonen i dużo dużo wiecej
15 okrazen do konca...
z toru wypadli Alonso, Hamilton i Raikkonen i dużo dużo wiecej
15 okrazen do konca...

PL6 - Runda 2.
k**wa ze nie mam tv4 ;/
PL6 - Runda 2.
A dokladniej to Hamilton przywalil w Raikkonena na pit-lane kiedy ten się zatrzymal na czerwonym swietle ;D chociaż niewiele brakowalo bo obok Raikkonena stal Kubica i bylyby jajca jakby w niego wycedzil ;f
@Grono: jak masz polsat sport to tam tez jest
@Grono: jak masz polsat sport to tam tez jest
PL6 - Runda 2.
no ale Kubica ładnie stamtad wyszedl 
z reszta to niewazne bo za 13 okrazen będzie swieto narodowe!
a za 2 godzinki kolejne
z reszta to niewazne bo za 13 okrazen będzie swieto narodowe!
a za 2 godzinki kolejne

PL6 - Runda 2.
mozna gdzie na necie obejrzec F1?