PL6 -Runda3

IrRed
Emerytowany Admin

PL6 -Runda3

Post by IrRed »

no to ja wpinkole swoje niepotrzebne nikomu zdanie ;p

Zatem:

Sebik: pierwsze moje wrażenie to bajka 'O Orzeszku' - ożesz k**wa co to jest xD ... defacto niewiele to ma wspólnego z techami, jedyne z czym tutaj trzeba walczyć to bugi przy lądowaniach. Tak zbugowanej mapy jeszcze w życiu nie widziałem. Mapa jest fajna, ciekawa, ale sory, nie nadaje się na PL6 !!! ... tutaj nie da się mieć przyzwoitego regulara, bo przyhamuje Cię w najgorszym momencie jakiś bug i masz cały wysiłek w czarnej d*pie ... nie wiem czemu Cobham dał tą mapę do mappacka

Shadow: to to jest majstersztyk. To jest najlepsza moim zdaniem mapa w tej edycji PL jak na razie. Trudna, wymagająca, ale świetnie przemyślana. Sekwencje zakrętów są tak genialne, że aż chce się jeździć :D . No i można wyćwiczyć wszelkiego rodzaju drifty w prawo xD ... Shad czekam na 'PL6-Shadow-B2 w lewo edyszyn xD' to poćwiczę jeszcze drifty w lewo xP ... joke ofkoz <-dla niekumatych ;p ...

Maxer: przez to że mapa ma duży speed robi się strasznie ciasna i kręta. To nie tylko moje zdanie. Wjazd na 2 kółko jest jednym z najtrudniejszych jakie widziałem na multi. Strasznie jest trudno się dobrze złożyć w pierwszy drift bez hampla wcześniej. Tak to mapa jak zwykle na bardzo wysokim poziomie i bardzo szybka .

To tyle ;] ... ot i moje zdanie. Nie każdy się musi z nim zgadzać ;p
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
marrek13
Zaczyna szaleć na ulicach

PL6 -Runda3

Post by marrek13 »

No to teraz tylko sprawdzimy kto ma mniej w barach i wygra mecz, Red :D
Flagg

PL6 -Runda3

Post by Flagg »

IMO najwiecej bugow jest u Shada :|
u Sebika na zadnego jeszcze nie wpadlem ^^
Image
Image
Image
IrRed
Emerytowany Admin

PL6 -Runda3

Post by IrRed »

marrek13 wrote:No to teraz tylko sprawdzimy kto ma mniej w barach i wygra mecz, Red :D
znaczy ma wygrać ten co ma mnie w barach czy więcej ? :D ... bo nie wiem czy się chwalić czy nie xP ...

a tak serio to na pewno żadna strona nie może liczyć na łatwy mecz ;)
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Sebik
Gangsta Mapper

PL6 -Runda3

Post by Sebik »

Ech, chyba nigdy nie zrobię dobrego techa... :?
Jakbym się nie starał to i tak będzie źle, więc proszę Coba, o wycofanie mojej mapy nr. "PL6-Sebik-B", która też jest wysłana w liście propozycji zanim będzie za późno :/
seba
Jeździ konno

PL6 -Runda3

Post by seba »

mi się mapka sebika podoba. nie wiem gdzie wy widzicie te bugi. ja narazie natrafilem na jeden tylko :wink:
OrdonekQ7
Moderator

PL6 -Runda3

Post by OrdonekQ7 »

niech mapy Sebika zostaną ;) nie pogrążajmy go ^^
Image
Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
marrek13

PL6 -Runda3

Post by marrek13 »

*TCW*IrRed wrote:
marrek13 wrote:No to teraz tylko sprawdzimy kto ma mniej w barach i wygra mecz, Red :D
znaczy ma wygrać ten co ma mnie w barach czy więcej ? :D ... bo nie wiem czy się chwalić czy nie xP ...

a tak serio to na pewno żadna strona nie może liczyć na łatwy mecz ;)
Ten co mniej, aby się zmieścić w tych wąskich uliczkach ^^
Zeo
nawro

PL6 -Runda3

Post by Zeo »

Ja z kolei dziwię się tym co takowych bugów nie mają. :shock: Przed chwilą dla zabawy dostałem się na jeden z serwów z mapami PL6, zagrałem tylko Sebika i Maxera, i faktycznie u Sebika bugów tyle ile gwiazd na niebie. :P
Image
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

PL6 -Runda3

Post by ShaDDy »

bax
ESWC.pl 2k7 winner

PL6 -Runda3

Post by bax »

i tak nic nie pobije jedej mapki ripa :D:D:D

... co qrwa elementy 180 nawrotow na trawe wymiataly xD

to były ciezkie trasy:)

POLSKA !!!
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Jurek
Gangsta Mapper

PL6 -Runda3

Post by Jurek »

Jak widzę, niespecjalnie przypadła Wam do gustu jedna z tras wybranych na 3 rundę. Mowa o trasie Sebika. Owszem, spowolnienia fpsów są, ale to już nie wina autora a programistów z Nadeo, bo najwięcej ekran skacze, gdy pojawiają się ruchome strzałki na platformowych bandach. Jedyne o co proszę Sebika to, aby usunął te ruchome strzałki i fale, i tak zostaje. Sama trasa nie ulegnie zmianie, a jedynie polepszą się warunki jazdy.
Ufam, że Sebik wrzuci tu linka do poprawionej trasy, a do tego czasu obowiązuje wersja bez poprawek.

Nie będę komentował tras wybranych na 3 kolejkę.
Mnie się one podobają i już. :D
Sebik
Gangsta Mapper

PL6 -Runda3

Post by Sebik »

Macie wersję na 980C i z AT=50.77 (wiem, że zjebany ale szybko chciałem poprawkę zuploadować od razu po przeczytaniu posta Jurka)
http://www.speedyshare.com/436878691.html
BTW. Jeśli lądowania na powierzchnie o innym kącie nachylenia uważacie za bugi, to znaczy że ja nie mam pojęcia o techach. Według mnie istotą techu nie jest ciągłe hamowanie (tzn. jest, ale max z 2 razy na mapie), a odpowiednie ustawienie się do driftu, bo właśnie o drift (głownie "samoczynny") mi na tej trasie chodziło.
Jurek
Gangsta Mapper

PL6 -Runda3

Post by Jurek »

Dziękuję Sebik za poprawki, mam nadzieję że teraz będzie lepiej.
Poprawiona paczka tras na 3 rundę jest w 1 poscie lub tu: Trasy na PL6 - Runda3 popr.rar
Można też ściągnąć i wymienić samą trasą Sebika - link podany w poscie powyżej
Proszę o zamianę trasy Sebika na serwerach.
hack
Team Poland

PL6 -Runda3

Post by hack »

proszę grzecznie o zmianę trasy Multilap stworzonej przez Maxera, gdyż szczerze powiem wam, że wole się w dosłownym znaczeniu słowa "pościgać" czyli jechać równo łeb w łeb z kimś niż cieszyć się ze złapie buga na jakimś zakręcie. Ot co. WKURWIA MNIE TA TRASA JAK ŻADNA INNA JUŻ NAWET NADEO MAPA A1 z TMN była lepsza i można było się poscigać !! :( :(:(:(:(: :( :( :(

!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: 8) :lol:
Last edited by hack on 10 June 2008, 15:45, edited 2 times in total.
Face
Jeździ konno

PL6 -Runda3

Post by Face »

Muszę napisać małe sprostowanie i jednocześnie przeprosiny dla Sebika.
Tamten post pisałem po zaledwie dwukrotnym przejechaniu trasy, a właściwie to próbie przejechania, bo w obu przypadkach nie trafiłem w mete. Teraz, kiedy trasę już poznałem i przejechałem ją kilkanaście, a może nawet kilkadziesiąt razy, przyznaję, że jest całkiem fajna, na pewno lepsza od trasy Tranq z poprzedniej kolejki :)

Sorry Sebik za tamte zjeby, ale pisałem to na gorąco :)
Pozdro
Image
Image
Image
Guts
Jeździ konno

PL6 -Runda3

Post by Guts »

hack wrote:proszę o zmianę trasy Multilap stworzonej przez Maxera, gdyż szczerze powiem wam, że wole się w dosłownym znaczeniu słowa "pościgać" czyli jechać równo łeb w łeb z kimś niż cieszyć się ze złapie buga na jakimś zakręcie. Ot co. WKURWIA MNIE TA TRASA JAK ŻADNA INNA JUŻ NAWET NADEO MAPA A1 z TMN była lepsza i można było się poscigać !! :( :(:(:(:(: :( :( :(

!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: 8) :lol:

POPIERAM
Najlepszym wyjściem byłaby zmiana mapy!
LooKaSh
Team Poland

PL6 -Runda3

Post by LooKaSh »

a ja uważam ze wcale ona nie jest bardziej bugowata od innych, zeby bugi się nie trafiały to tez trzeba wiedziec co robić ... ale są czasem na tym slalomie jak się zapierdala
marrek13

PL6 -Runda3

Post by marrek13 »

Jakby się uprzeć, buga można nawet na A01 złapać... Trasy nie są złe i to nie ich wina, iż czasami trafi się bug, ale producentów, którzy w d*pie mają zdanie graczy i stawiają na wygląd zamiast poprawić fizykę :/
Maxer
Lubi ostrą jazdę

PL6 -Runda3

Post by Maxer »

jeżeli chcecie , to mogę nieco " przerobic mape" skoro jest ona "zbyt ciasna " bugow moim zdaniem nie ma. to ze się w zakretach nie miescicie to już nie moja sprawa, poprostu trencie dalej :D a co do mapy, to moim zdaniem zmienicie zdanie , jak będziecie smigac w miare dobrze i REGULARNIE na mapie 8) bo taka gra na TA to jest bezsens. bijecie się kto z was pojedzie te 30 setnych szybciej. lepiej odrazu zacznijcie na rundach trenic.
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
Post Reply

Return to “Polish League 6”