A kto właściwie teraz jest liderem?Szynpol wrote:Ziomek musze cie zmartwic bo musialbys to uzgodnic z liderem który był liderem w pierwszym sezonie. Ja się go pytalem bo tez chciałem być ale on powiedzial ze zostanie jako lider force india. N aszczescie znalazlem sobie inna oferte i od przyszlego sezonu będę liderem hondy
F1 Rynek transferowy
F1 Rynek transferowy
F1 Rynek transferowy
...który nie jeździ, bo mu się nie chce. 
F1 Rynek transferowy
Majkel nie jeździ,więc nie jest praktycznie liderem, a logiczne, że teraz powinien nim być drugi kierowca, czyli NBlast...
F1 Rynek transferowy
No ale jak nawet nBlast będzie liderem to odda liderostwo Majkelowi bo to qmple ;p
F1 Rynek transferowy
bo ma mecze xxLoxley wrote:...który nie jeździ, bo mu się nie chce.
[ Dodano 10 czerwca 2008, 17:01 ]
Zeo już w RBR :>
F1 Rynek transferowy
Tak btw, to ja bym proponował, żeby w przyszłym sezonie w każdym zespole było max.3 graczy. Przychodzi taki nowy chętny, pojeździłby, a jest upychany jako 4 kierowca. Potem marudzenie, że mało jeżdżących jest.
Ale może ja za dużo narzekam...
Ale może ja za dużo narzekam...
F1 Rynek transferowy
podobnie jak ja:0 ale co tam ja tu nie jestem szefem tylko zawodnik zepsołu który nei wystartuje w next sezonie wiec ju znei nie mowie
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
F1 Rynek transferowy
Rekrutacja do ToYoty ! w czwartek o 21:00 robię kwali na tej mapie ! najlepsza osoba z najlepszym czasem wygrywa i dostaje się do toYoty
tryb : TA,- 15 minut na zrobienie czasu . wszelkie informacje proszę pisać do mnie na gg 
F1 Rynek transferowy
Pisalem już, ze po sezonie liderem będzie NBlast... chciałem jeszcze pojeździć w F1, ale mam wazniejsze rzeczy akurat o 20 w piatek ;f może pojawie się w tym tyg albo nast. 
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
F1 Rynek transferowy
ok, sory, bo zapomnialem ze mecz jest
jutro godzina 21:00 zapraszam. serwer f1 league coś tam 
F1 Rynek transferowy
Xyx jak będziesz robil spis teamów t nastepnym sezonie to mnie zapisz od razu jako lidera Hondy a Bilusa jako 2 kierowce.
F1 Rynek transferowy
I jak będzie nowy spis teamów, to koniecznie wyróżnić lidera zespołu...
A i ustalić maksymalną liczbę kierowców w zespole na 3 (tak wiem, powtarzam się)
A i ustalić maksymalną liczbę kierowców w zespole na 3 (tak wiem, powtarzam się)
F1 Rynek transferowy
Niech będzie po 4 graczy w kazym zespole bo dobrze tak jest.
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
F1 Rynek transferowy
przypominam ze dzisiaj jest rekrutacja do teamu ToYota !
dzisiaj o godzinie 21:00 każdy będzie mial 15 minut na zrobienie jak najlepszego czasu. będę już na serwie za 10 21:00 także proszę mnie tam szukac. ;] zwyciezca jest zrekrutowany do teamu toYota. jednak jest maly warunek, gracz musi zrobić na obecnej mapie F1- czyli mapa wegier czas poniżej 41sekund !!!! to jest wazne
, także zachecam ! dzisiaj godzina 21:00 !!! wszelkie info proszę pisać do mnie na gg bądź na priva.
dzisiaj o godzinie 21:00 każdy będzie mial 15 minut na zrobienie jak najlepszego czasu. będę już na serwie za 10 21:00 także proszę mnie tam szukac. ;] zwyciezca jest zrekrutowany do teamu toYota. jednak jest maly warunek, gracz musi zrobić na obecnej mapie F1- czyli mapa wegier czas poniżej 41sekund !!!! to jest wazne
F1 Rynek transferowy
Toyota nie chce przegrać tak?
.
F1 Rynek transferowy
screenshot z kwalifikacji do toyoty :

F1 Rynek transferowy
Ale wioche zrobilem z tym czasem 
EDIT: Od razu mowie ze wpadlem dla towwarzystwa ;d
EDIT: Od razu mowie ze wpadlem dla towwarzystwa ;d
Last edited by Majkel on 11 June 2008, 20:35, edited 1 time in total.
<- Drzwi