F1 Rynek transferowy
F1 Rynek transferowy
aleś się wkurwil po info na gg źą;d
F1 Rynek transferowy
jo się nie wkurwil, jo się smioł ;]
F1 Rynek transferowy
No ale chodzi mi o to zebys mi miejsce lidera Hondy zarezerwowal bo ja w sobote rano wyjezdzam i boje się ze mi ktos zajmie ;/
F1 Rynek transferowy
No Ksyksu, już po sezonie, to gadaj wreszcie czy mogę Prodrive zrobić na v2 
F1 Rynek transferowy
Ok, czas na mały tekst mówiący co i jak 
Rozpocznę od tego, że jednak NIE JEST tworzony Prodrive F1 Team. Wiem, że dla wielu jest to zaskoczenie, ale myślę, że decyzja jest słuszna. Przynajmniej na razie nie ma, co nie znaczy ze później się on pojawi
.
Druga sprawa : W nowym sezonie NIE ZOBACZYMY już teamów dodatkowych, jak i tych które w realnym F1 już nie występują! Żegnamy więc teamy SuperAguri, i Spyker.
Trzecia sprawa jest taka, że wszyscy zawodnicy którzy w 1 sezonie już dojść nie mogli do zadnego teamu, bo w jednym byli i z niego odeszli - mogą teraz już swobodnie przeskakiwać między teamami. Do pierwszego wyścigu v2 gracze mogą swobodnie mieszać się miedzy teamami, bez ograniczeń
Czwarta sprawa, bardzo bym prosił, że jeżeli team jest już PEWNY swojego składu na v2, napisał taki mały pościk, w którym przynajmniej wyróżni pozycje kierowcow ( lider, vice lider, testowy itd ). Po takim poście nie można już zmieniać składów na przyszły sezon! Na dodatek, gdy takie coś robimy, możemy zaprezentować np. swój bolid na nowy sezon lub małą historię drużyny ;]
Piąta sprawa jest taka, żeby o każdym transferze mówić dokładnie, np.
"Odchodzę z teamu XXX, 2 kierowcą zostaje XXX, (albo mówimy że decyduje lider) ide do XXX na pozycję XXX
"
Szósta sprawa jest taka, że jeśli również nie ma się zamiaru występować w v2, mówcie o tym głośno, żeby nie było że nic nie powiedzieliście a tylko miejsca blokujecie ...
Siódma sprawa - zapraszam!
Liga to przedewszystkim fun, i na to stawiamy ! ;] Mam nadzieję, że nie odejdzie wiele osób, szczególnie wiele ważnych osób ;P
Ósma sprawa odnośnie czwartej sprawy jest taka, że oczywiście informacja o jednym czy dwóch transferach to nie jest ten "mały pościk" po którym nie można zmieniać składów. Jeśli już jesteście pewni swojego składu to po prostu piszcie, jeśli nie to będziecie mieli czas do bodajże tygodnia przed rozpoczęciem 2 edycji.
No i cóż.. nie wiem co tu już mówić
Na wszelkie pytania jestem otwarty, dlatego nie krępujcie się ich zadawać, chętnie odpowiem 
pzdr
Rozpocznę od tego, że jednak NIE JEST tworzony Prodrive F1 Team. Wiem, że dla wielu jest to zaskoczenie, ale myślę, że decyzja jest słuszna. Przynajmniej na razie nie ma, co nie znaczy ze później się on pojawi
Druga sprawa : W nowym sezonie NIE ZOBACZYMY już teamów dodatkowych, jak i tych które w realnym F1 już nie występują! Żegnamy więc teamy SuperAguri, i Spyker.
Trzecia sprawa jest taka, że wszyscy zawodnicy którzy w 1 sezonie już dojść nie mogli do zadnego teamu, bo w jednym byli i z niego odeszli - mogą teraz już swobodnie przeskakiwać między teamami. Do pierwszego wyścigu v2 gracze mogą swobodnie mieszać się miedzy teamami, bez ograniczeń
Czwarta sprawa, bardzo bym prosił, że jeżeli team jest już PEWNY swojego składu na v2, napisał taki mały pościk, w którym przynajmniej wyróżni pozycje kierowcow ( lider, vice lider, testowy itd ). Po takim poście nie można już zmieniać składów na przyszły sezon! Na dodatek, gdy takie coś robimy, możemy zaprezentować np. swój bolid na nowy sezon lub małą historię drużyny ;]
Piąta sprawa jest taka, żeby o każdym transferze mówić dokładnie, np.
"Odchodzę z teamu XXX, 2 kierowcą zostaje XXX, (albo mówimy że decyduje lider) ide do XXX na pozycję XXX
Szósta sprawa jest taka, że jeśli również nie ma się zamiaru występować w v2, mówcie o tym głośno, żeby nie było że nic nie powiedzieliście a tylko miejsca blokujecie ...
Siódma sprawa - zapraszam!
Ósma sprawa odnośnie czwartej sprawy jest taka, że oczywiście informacja o jednym czy dwóch transferach to nie jest ten "mały pościk" po którym nie można zmieniać składów. Jeśli już jesteście pewni swojego składu to po prostu piszcie, jeśli nie to będziecie mieli czas do bodajże tygodnia przed rozpoczęciem 2 edycji.
No i cóż.. nie wiem co tu już mówić
pzdr
F1 Rynek transferowy
W Force India liderem zostaje NBlast, ja będę kierowca testowym... Namawiamy Spy'azeby do na doszedł...
SPY CHO DO NAS
SPY CHO DO NAS

F1 Rynek transferowy
Ok, dlaczego nie ma ProDrive'a ? Jakiś powód, dlatego że nie ma w realnej F1 czy jakiś inny ? Aha, myślę, że powinno być jeszcze kilka zespołów dod., bo jeśli zapraszasz do ligi, to ludzie szukają przede wszystkim posady kierowcy, więc uważam że powinno być więcej zespołów.
Jeśli któryś ze startujących w v2 teamów szuka kierowcy etatowego, to mówie tutaj że z chęcią będę występował w takim zespole
Jeśli któryś ze startujących w v2 teamów szuka kierowcy etatowego, to mówie tutaj że z chęcią będę występował w takim zespole
- OrdonekQ7
- Moderator
F1 Rynek transferowy
cho do nas zamiast tego marcina ;f

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
F1 Rynek transferowy
Zobacze gdzie się zwolni miejsce, a do was na 2. kierowce ?
F1 Rynek transferowy
Tak na początek bym proponował, żeby skontaktować się z wszystkimi wymienionymi na liście kierowców, żeby potwierdzili chęć wzięcia udziału w v2, wtedy będzie pewne, gdzie są wolne miejsca.
Ja od razu mówię, że z STR można wykreślić Buthera i tego Marcina_cośtam.
Ja od razu mówię, że z STR można wykreślić Buthera i tego Marcina_cośtam.
- OrdonekQ7
- Moderator
F1 Rynek transferowy
no, bo zostane sam ;f

F1 Rynek transferowy
Jak się z Sekłem nie dogadam, to zostaję 
EDIT: Seque powiedział, że rezygnuje ze stanowiska lidera Renault w przyszłym sezonie i zgodził się, żebym to ja to stanowisko objął na v2, a on pozostaje w Renault jako 2. kierowca.
Czyli liderem Toro Rosso zostaje Ordonek.
A w Renault jest miejsce dla jednego solidnego gracza, który będzie jeździł przynajmniej w miarę regularnie
EDIT: Seque powiedział, że rezygnuje ze stanowiska lidera Renault w przyszłym sezonie i zgodził się, żebym to ja to stanowisko objął na v2, a on pozostaje w Renault jako 2. kierowca.
Czyli liderem Toro Rosso zostaje Ordonek.
A w Renault jest miejsce dla jednego solidnego gracza, który będzie jeździł przynajmniej w miarę regularnie
Last edited by Lox on 21 June 2008, 9:39, edited 2 times in total.
- OrdonekQ7
- Moderator
F1 Rynek transferowy
No to tak ja zostaje sam w Scuderii więc kto chętny niech dołączy
No to ty Maciuś możesz dołączać jak chcesz, na 2 kierowce. Może jeszcze jakiś prO Spy czy cuś 

- OrdonekQ7
- Moderator
F1 Rynek transferowy
Spokojnie on jeszcze nie zadecydował 

F1 Rynek transferowy
Dobra, ide do STR na 2. kierowce 
F1 Rynek transferowy
może zmiencie nazwe z str na torro rosso bo to nup nazwa