Jarecki wrote:mor_olo wrote:XyX wrote:ee no, trochę żal. Fakt, że grają te ESL, ale jak wszyscy wiemy ESL dla TM to jest praktycznie nic, tym bardziej ta jakaś trzecia liga. No ale ok, ich sprawa.
GRC - 2 liga
PL6 - ostatnie miejsce.
....
To że gralismy w 2 lidze w GRC to przykry pech, co udowodnilismy na eswc 2,3,4 miejscem oraz dobrymi wynikami w półfinałach.
PL6<ESL<Game Fest i tyle w tym temacie.
ESL dla Tm to jest praktycznie...wiecej niz STC, czemu?
Takie same zainteresowanie drużyn+nagrody+prestiż samego ESL.
Ej tu chodzi o mecz z nami nie o zadne ESL które mnie nie obchodzi... Wiec proszę bez biadolenia. Temat 4 runda pl6 i pytam się co kur** mam robić ? Czy mam isc z dziewczyna nad wode na cały dzień czy musze wrócic o 18 na mecz

już się wkurwiac zaczynam
A to na mecz specialnie rezygnujesz Jarecki z dluzszego pobytu z dziewczyną uuu .... nolife 100% :F :*
Mozecie nas wyzywac etc macie do tego pelne prawo. Dlaczego? Sami na to zapracowalismy...
Mecz z TCW się nie odbędzie.
Przed ESWC zapisalismy się do ESl , bo nudno było trochę... Nie zdawalismy sobie sprawy ,że tak szybko odbędzie się PL6 , myślelismy ,że gdzies tak na wakacje... Lecz ok3j PL6 no to wzielismy udzial w kwali i się o dziwo dostalismy:) Na początku myślelismy ,że jakoś ogarniemy te 6 map tygodniowo bo jest nas sporo;) Powoli zaczelo się to sypać , a w tym tygodniu już poprostu nie dalismy rady, najwazniejszy mecz dla nas w esl i każdy zaczal trenowac tylko esl...
Chciałbym przeprosić wszystkich za zajęcie slota w PL6 druzynie która by pewnie walczyla , a nie tak jak my olała to... naprawdę nie chcieliśmy oddawac tego walkowera lecz poprostu nie daliśmy rady. Też jesteśmy ludźmi i popełniamy błędy. Możecię nam tego nie wybaczyć ,ponieważ wprowadziliśmy duże zamieszanie przez ten walkower. Admin będzie wiedział co zrobić.
Z góry proszę o nie obrażanie całego FF oraz grających tam graczy tylko mnię jako jestem cl'em :X
Jeszcze raz bardzo przepraszam:*
hls.
//Jakub pierw pograj sobie w tej 3ciej lidze i tym systemem a potem się wypowiadaj

Nie musisz podkreślac tej 3ciej ligi obrazując nas jako bardzo slaby team

Ale zauwaz ze jesteśmy w tej 3ciej lidze przez ESWC ,ponieważ musielismy oddac 2 czy tam 1 walkower